Over Pandemieën, Paniek en Propaganda

Save as PDF 

Om een idee te krijgen van wat er aan de hand is met de pandemische paniek, moet je het “grote plaatje” zien dat groot genoeg is in de context van de informatieoorlog.

Bron artikel: On pandemics,panics, and propaganda
Door: Martin Geddes

aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Ik veronderstel dat het een verbetering is ten opzichte van een “complot theoreticus”, maar ik had nooit kunnen vermoeden dat het zou gebeuren. Plotseling heeft mijn overtuiging, dat de wereld niet op het punt staat te eindigen, me in een gekke gek gemaakt! Ik heb me nooit gerealiseerd dat je iemand die verslaafd is aan angst van streek kan maken – gewoon door te zeggen dat het goed komt.

Het is niet mijn competentie om als zodanig over virussen, plagen of pandemieën te praten. Ik ben echter redelijk goed thuis in mediamanipulaties en het ontrafelen van waanzin. Dus laat me je mijn beste begrip geven van hoe je onze situatie kunt begrijpen. Beschouw dit als een kader voor rationeel redeneren, niet als een definitief antwoord.

Om complexe fenomenen te kunnen begrijpen, moet je tegelijkertijd het grote geheel (“de kaart”) en het gelokaliseerde detail (“het terrein”) begrijpen. Als je alleen geïsoleerde stukjes gegevens over het terrein hebt, neem je elke doodle die beweert een kaart te zijn, deze ondersteboven te houden en een volledig verkeerd beeld te krijgen van wat echt is. Als je alleen maar een kaart hebt, zou het een fantasiewereld kunnen zijn, als je het niet in een gedetailleerde realiteit kunt aarden.

Het hebben van een “kleine afbeelding” in plaats van de hele “grote afbeelding” werkt wanneer de wereld op schaal “eenvoudig en verenigbaar” is. Maar als je eenmaal informatieoorlogen, strategische misleiding, “waarheid omkeringen”, social engineering en massahysterie hebt toegevoegd, kun je niet aannemen dat het “kleine” lijkt op het “grote”. Dus als je naar viruswetenschap kijkt zonder geopolitiek te begrijpen, kan dat betekenen dat je je concentreert op irrelevante details.


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Het begrijpen van de situatie heeft vaak ‘realiteitstips’, terwijl je in- of uitzoomt op een fractie van feiten die doorspekt zijn met propaganda. Het label “coronavirus” is zo’n complex systeem, niet alleen een ziekte of besmetting. Ik kan je niet vertellen hoe reëel het biologische probleem is. Er is een scala aan mogelijkheden als je het eenmaal in de context plaatst van een ‘stille oorlog’ waarin de massale verhaallijn centraal staat.

Aan de ene kant hebben we facties die controle zoeken over de mensheid – inclusief slavernij en genocide. Aan de andere kant zijn facties meer geneigd tot vrijheid en welvaart, zij het met verschillende vormen van controle om ons veilig te houden. Men zoekt het einde van onze oude wereld, en technocratische heerschappij met mensen als “hulpbronnen”; de andere het begin van een nieuwe, gezuiverd van deze totalitaristen. De strijd om “coronavirus” te definiëren en de reactie daarop is het symptoom van een onderliggende informatieoorlog tussen deze krachten.

De diagnose ‘coronavirus’ kan een eenvoudige medische waarheid zijn. Evenzo kan het een verkeerde diagnose zijn van een andere aandoening met vergelijkbare symptomen. Of het kan een coverstory zijn voor volledig niet-gerelateerde gebeurtenissen, zoals sterfgevallen als gevolg van militaire actie bij een wereldwijde corruptiezuivering. Of een complete hoax. De categorieën bestaan ​​als feitelijke verklaringen, zoals labels op een kaartlegenda. Begrijpen welk terrein (indien aanwezig) elk label heeft, vereist nauwkeurige intelligentie die het gemiddelde lid van het publiek mist.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Evenzo kunnen we niet weten of we te maken hebben met een enkel medisch fenomeen of meerdere (bijv. Longontsteking als gevolg van chronische vervuiling, biowarring met meerdere vectoren, schade aan het immuunsysteem door medicijnen). “Coronavirus” het medialabel is niet hetzelfde als de “coronavirus” vermeende ziekte. Dit verschil wordt uitgebuit door propaganda om de publieke perceptie te beïnvloeden, zowel voor goede als slechte bedoelingen.

Het wazige terrein en de wazige kaart suggereren dat we een ‘fallibilistische’ benadering hanteren – en veel gelijktijdige mogelijkheden openhouden voor wat echt is. In het bijzonder moeten we ZEER terughoudend zijn om mediaberichten op het eerste gezicht te nemen, want ze zijn nooit terrein, en op zijn best misleidende kaarten. Dat is oké – het is de onvermijdelijke aard van hoe we ons de wereld voorstellen, omdat we niet alle terreinen zelf kunnen bewandelen.

Er zijn een aantal anomalieën en gegevenspunten over de huidige “pandemische paniek” die een pauze zou moeten geven en op zoek moet gaan naar een groter geheel in het spel, met een vergrote kaart:

  • De media hebben dit virus gehyped, terwijl de objectieve gegevens over vergelijkbare aandoeningen zoals H1N1 vergelijkbaar of slechter zijn.
  • We weten dat veel testkits een enorm vals-positief percentage hebben, dat alarm zou moeten slaan over hun doel.
  • Het ‘virus’ lijkt een ongebruikelijke affiniteit te hebben voor hoogbetaalde beroemdheden, politici en bedrijfsleiders met connecties met criminaliteit (maar weinig blootstelling aan openbare diensten)

Dus wat zou dat grotere plaatje kunnen zijn? Hier is een hypothese om op te kauwen. Het is slechts een scenario – mijn “fantasiekaart” – en het is aan jou om te beslissen of het een relatie heeft met het terrein.

Er is ons meer dan twee jaar verteld dat we een massale verwijdering van de Deep State en de gangsterregering moeten verwachten die heimelijk over ons heeft geregeerd. De maffia-media zijn gebruikt als middel om de bevolking angst aan te jagen – bijvoorbeeld door middel van valse vlaggen – om het publiek onder controle te houden. Dit evenement zou ook vereisen dat criminelen uit de kern van onze banksector worden verwijderd en dat ons financiële systeem waarschijnlijk opnieuw wordt opgestart.

Zo’n overgang is moeilijk en riskant. De psychopaten die de controle hebben gehad, zouden ongetwijfeld een ‘laatste hoera’ zoeken om te voorkomen dat de zachtmoedigen hun erfenis krijgen. Een kunstmatige panemische paniek in de wereld – met behulp van een biowapen – en een economische sluiting zouden dat doel bereiken. Dus hoe zou de oppositie met de “witte hoed” kunnen reageren als een “judo” -beweging om een ​​dergelijke voorziene handeling tegen te gaan?

Welnu, ze zouden maatregelen nemen om hun vijand te infiltreren, de schade te verminderen en de impact te verzachten. Zoals bij alle “valse vlaggen”, kunnen de verwondingen en de dood maar al te reëel zijn. Alleen de dader en het doel worden verduisterd. Zonder de bedoeling ongevoelig te zijn, is de schade van het coronavirus onbelangrijk in de context van het redden van de mensheid, zolang het maar voldoende wordt beheerst.

Een wereldwijde blokkering van een virus – dat al dan niet bestaat of een bedreiging vormt – bereikt beide dit doel en is ook de perfecte dekking voor The Storm-operatie. Het geeft een geloofwaardige reden voor het sluiten van alle grenzen, het sluiten van alle verzamelplaatsen die het doelwit zouden kunnen zijn van represailles of gijzeling, en haalt het publiek van de straat en hun huizen binnen.

Je grijpt heimelijke controle over de media om een ​​tekort aan wc-papier aan te geven (iets dat in de hele geschiedenis nul doden heeft veroorzaakt) om het publiek stilletjes ertoe te brengen om van tevoren voedsel in te slaan. De aandelenmarkt en veel banken zijn opzettelijk (maar tijdelijk) gecrasht terwijl de economie krimpt. Dit ontneemt de controle aan de oplichters die ze bedienen en beëindigt de geldstroom voor geïnstitutionaliseerde misdaad.

Wanneer hoge leden van de criminele cabal zich overgeven, ‘quarantaine’ ze zichzelf naar een militaire gevangenis. Dit geeft een coverstory waar het publiek tijdelijk in kan kopen totdat de waarheid wordt onthuld. Het leger kan zijn operaties uitvoeren onder dekking van een medisch noodgeval, wat een plausibel verhaal is. Op een gegeven moment verdwijnt de virusdreiging op magische wijze, waardoor het publiek in een nieuwe wereld kan komen.

Ondertussen heb je, terwijl iedereen thuis is bij hun familie, de perfecte gelegenheid om hun realiteit te “resetten”. Decennia van psychologische oorlogsvoering via de media hebben de samenleving verdeeld en we moeten weer op dezelfde pagina komen. Met het noodomroepsysteem, tv, radio en internet neemt u hen mee op een reis van begrip over de Deep State, de mislukte staatsgreep en The Storm.

Niets zal ooit meer hetzelfde zijn, en dat is oké, want we waren onwetende schuldslaven.

Zoals ik al zei, het is gewoon een fantasiekaart en ik ben een gekke gek die gelooft dat een wereld op het punt staat te eindigen, maar niet de wereld. Je moet zelf beslissen hoe “groot” je conceptuele kaart moet zijn, wat er in zijn “legende” gebeurt, welke weg “noord” is en of hij enige relatie heeft met de werkelijkheid.

En daarmee sluit ik af, want ik wil gaan shoppen voor wat lekker aalbessensap. Ik zou het vreselijk vinden om tijdens een volledig voorzienbare apocalyps mijn toptraktatie op te raken. Ik moet al mijn “essentiële luxe” bij de hand hebben voor een beetje “kamperen thuis” – dus er is geen reden voor paniek.

Ik hoop dat je hetzelfde voelt.

Magnolia in spring. A common sight just before the world doesn’t end.

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk