In welke -REALITEIT- leef jij op dit moment?


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Je zou zeggen dat het leven hier op aarde plaatsvind voor een ieder in exact een en dezelfde realiteit, wat de een waarneemt kan ook de ander ook waarnemen, … toch?

NIETS IS MINDER WAAR !!


Mijn realiteit kan 100 procent verschillen dan die van jou, waarom?

  • Stel, je zit in de categorie die elke dag moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen dan ben je blij als je elke dag weer wat eten op tafel kan toveren.
  • Je hebt het goed, eigen huisje en er kan net een vakantie af met wat zuinig leven.
  • Of je bent ingedeeld in de categorie twee verdieners, elke jaar een grote luxe vakantie en net thuis worden de plannen weer gemaakt voor het volgende jaar.
  • Dan is er ook nog de categorie waar het geld naar boven stroomt, zorgen, wat zijn dat? Alles is geregeld, en anders dan laat je het iemand voor je regelen.

Tussen deze vier werelden zit een immens groot verschil, al deze mensen zien in hun leven een totaal verschillende realiteit.

Er is ook een levensgroot verschil tussen de realiteit van mensen die een andere kijk op de wereld hebben, een negatieve of positieve benadering.

Hoe je naar dingen kijkt zal ongemerkt ook je realiteit beïnvloeden omdat je vanuit die gedachten wereld je beslissingen neemt.

Dan is er ook nog het actuele kennisniveau en wat voor een giga invloed dat heeft op de dagelijkse beslissingen die je bewust of onbewust neemt.

Verder natuurlijk wat je mee gekregen hebt aan normen en waarden in je opvoeding, de mensen waar je nu mee omgaat, je spiritualiteit en al deze zaken lopen ook nog eens kris kras door elkaar.

Dat alles bepaald de realiteit waarin je leeft op het moment in het “NU”, wat dus per dag, per uur of nog sneller kan veranderen. Soms zelfs door een rot opmerking van een ander

Ken je ze, die mensen waar nooit een peil op te trekken valt, en, …

Ook de mensen die als een rots in de branding altijd voor je klaar staan met raad en daad?

Deze -realiteit- bepaald ook van wie je zaken aanneemt en van wie niet.

Naar wie je wilt luisteren en naar wie niet.

Juist nu gaat dit een grote impact hebben op een ieder zijn leven, als de wereld bezig is een grote transformatie te maken, een transformatie van donker naar licht.

Een inkijk -zonder enige afscherming- in de diep duistere wereld van het kwaad. Een inkijk die je moet gaan zien, of je nu wilt of niet. “De -dat bepaal ik zelf- afslag is afgesloten.

Om te weten of -iemand- terecht veroordeeld gaat worden voor de begane misdaden zul je ten alle tijden met jezelf in het reine moeten zijn of de veroordeling te Ja of te Nee strookt met je normen en waarden. Zeker als de persoon die de misdaden gepleegd heeft iemand is waar je -wellicht- altijd respect voor had?

We zijn aangekomen in het boek waar je niet verder kan lezen en doorgaan naar het volgende hoofdstuk voordat je dit hoofdstuk hebt afgesloten.

Je kan niet stiekem alvast het slot lezen en daarmee de boel bedriegen. Het script is dermate ingewikkeld dat je het niet snapt en in gewetensproblemen komt met deze werkwijze. Je zou voor jezelf een realiteit creëren waar niet meer in te leven valt !! Dit gezegd hebbende is dit precies waar een deel van onze medemensen in terecht gaan komen, de uitweg niet meer zien en zelf kiezen voor een vlucht uit deze wereld.

En dan komen er ook de miljoenen mensen die een terugslag gaan krijgen als de lang verborgen gehouden gezondheid kennis vrijgegeven wordt en men ontdekt dat hun geliefden onnodig gestorven zijn in de realiteit van het verleden.

En dan is voor een ander juist de wereld waar men al lang op wacht, een wereld waar het kwaad inzichtelijk was voor een groot deel en ook al geestelijk / mentaal verwerkt. Kom maar op met de nieuwe realiteit.

De storm die nu in alle hevigheid losgebarsten is zal dan ook nog lang niet gaan liggen.

De uitleg van de betekenis van ‘Realiteit’ is voor een ieder anders in te vullen en zeker geen ‘Feit’, de realiteit is op duizenden manier in te vullen.

Deze week las ik een mooie omschrijving van de huidige realiteit. Hoe jij in het leven staat maakt of je in het -NU- de -NU- losgebarsten storm gaat landen, wordt het een zachte of harde landing?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk