Welkom in de wereld van -VANDAAG- !


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) HoeZitHetNuEcht [minimale bezoekers] AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

De grote vraag is: Is dit een Corona Crisis of wordt dit een -Systeem Crisis-, ik denk het antwoord wel te weten, …

Nog nooit in onze moderne tijd hebben wij met z’n allen zo’n scenario zien ontvouwen, dat is te zeggen wellicht de mensen die de grote recessie bewust hebben meegemaakt in 1929, maar dat was een wereld zonder globalisering en zonder -last minute production- !

  • In navolging van onder andere België en Frankrijk zijn in Nederland ook de Horeca zaken gesloten. Veel bedrijven hebben hun personeel naar huis gestuurd en bij veel mensen heerst het -onzekerheid gevoel-.
  • Minister Wiebes vertelt de ruim èèn miljoen ZZPers, jullie hebben pech gehad en relen niet op enige hulp.
  • Overal worden grenzen gesloten dus de internationale handel komt stil te liggen en daarmee komen snel andere zaken aan de opervlakte, ..
  • De impact van globalisering, producten die in een ander land gefabriceerd worden, zal snel zichtbaar worden door producten die niet meer verkrijgbaar zijn of wellicht gelimiteerd? Benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen?
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
Beluister de aflevering van 15-03 over het Corona ‘virus’ en de achterliggende agenda

De gevolgen voor het financiële systeem zouden ook meegenomen kunnen worden is deze -systeem crisis- want voor het geval dit voor je niet bekend is. Ons huidige geldsysteem is op z’n best een illegaal piramide systeem waar de bovenste het geld verdient en de ondersten de klos zijn -wij-. Een geldsysteem niet in eigendom van de overheid maar het wereldwijde banken kartel !!

Met onze Q anon nieuws voorziening hebben wij ons altijd op de Q volgers gefocust, nu zal je dit in ieder bericht tegen komen. Gisteren vroeg iemand mij wie is “Q”. Mijn antwoord was; “Heb je even drie jaar? Om een begin te maken lees dit artikel en de vier video’s die daar bij staan.

Over de plannen die nu uitgerold worden in de wereld denken wij het volgende -gebaseerd op de gecodeerde intel van Q van de laatste drie jaar

Over de wereld die -wij- al zien vormgeven, lees het onderstaande -zeer positieve- bericht, …

—> rechts onderaan elke pagina vindt je de kolom meest gelezen berichten, neem daar eens een kijkje, …

Voor diegene die zich zorgen maken over ‘het virus’ heb ik een ouder artikel opgezocht …


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk