COVID-19: mogelijk scenario voor de komende 3 weken: ‘The Storm’.


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is HoeZitHetNuEcht Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Door Mike Donkers
Factsforum | dotcom.radio

Samenvatting in het NL van onderstaand Twitter-draadje, zodat jullie een geloofwaardige tijdslijn hebben om je voor te kunnen bereiden de komende 2-3 weken (bericht bevat Qanon terminologie)

Dr Russell McGregor@KillAuDeepState

1) ATTENTION PATRIOTS

My FINAL analysis of how #TheStorm will unfold

#QAnon #MAGA #POTUS #WWG1WGA

Afbeelding weergeven op Twitter
gedachtenvoer 200

COVID-19 is geen echte dreiging, het is van oorsprong een dodelijk knutselvirus maar is onschadelijk gemaakt door de white hats.

Volgens de auteur werken China, Iran en Italie mee met de white hats. Zij hebben paniek gecreeerd rondom dit virus, waardoor het voor de black hats lijkt alsof het nog in zijn oorspronkelijke staat verkeert.

Zoals bekend vormen ouderen de grootste risicogroep en die zijn helaas de klos omdat ze meerdere griepen tegelijk krijgen, waaronder corona.

De wereldwijde ‘lockdowns’ die nu aan de hand zijn en nog zullen volgen staan totaal niet in verhouding met de werkelijke dreiging, maar dienen om de mainstream media en de black hats het idee te geven dat het virus nog steeds in zijn oorspronkelijke staat verkeert. Gedurende deze quarantaine-periode vinden er arrestaties plaats op de achtergrond van deep state-spelers in een lagere rangorde. Voor de buitenwereld hebben deze lui corona en ze zullen worden geinterneerd in ‘quarantaine-faciliteiten’. Verwacht dus nog geen arrestaties van grote namen, strategisch gezien is deze stille aanpak de beste in deze fase.

Deze operatie eindigt op 10 april, Goede Vrijdag, maar naar verwachting duren de ’10 days of darkness’ van 1 april tot en met 10 april. Zoals voorspeld in de Q-posts zal Trump voorafgaand hieraan tweeten ‘My fellow Americans, the Storm is upon us’. Gedurende deze 10 dagen zal er sprake zijn van een wereldwijde medische noodtoestand, maar in sommige landen zal deze al eerder van kracht zijn. Menigeen heeft dan al geprept en voldoende levensmiddelen en andere benodigdheden in huis gehaald om deze periode door te komen en hoewel de meeste winkels gedurende deze 10 dagen dicht zullen zijn zullen er enkele noodwinkels open zijn.

Gedurende deze 10 dagen zal het internet compleet zijn afgesloten. Er zal elektriciteit zijn, maar geen kranten, televisie- of radiozenders. Deze zijn allemaal afgesloten door het leger in de diverse landen. De enige die de macht heeft om uitzendingen te verzorgen is Trump, die d.m.v. zijn Emergency Broadcast System (EBS), dat te zien en te horen zal zijn via radio en televisie, uitzendingen zal verzorgen vanuit Air Force 1 (AF1), het presidentiele vliegtuig waarin Trump verblijft gedurende de 10 days of darkness vanwege ‘infectiegevaar’.

Wat we te zien zullen krijgen zijn professionele documentaires waarin de structuur en misdaden van de wereldwijde Deep State uiteen zullen worden gezet, compleet met gefilmde bekentenissen. Deze docu’s zullen gezinsvriendelijk zijn, wie de beelden wil zien van sommige van hun misdaden, met name naar kinderen, kan deze na de 10 days of darkness bekijken op het internet. Het bewijs dat zal worden getoond zal waterdicht zijn. Trump zal uitleggen dat hij geen politicus is maar door het militaire apparaat is geselecteerd om de Deep State ten val te brengen. Ook zal hij de authenticiteit van het QAnon-platform bevestigen.

Gedurende 10 dagen zullen deze documentaires te zien zijn en 24 uur per dag herhaald worden, zodat ook mensen met avond- en nachtdiensten die noodhulp verlenen dit kunnen zien. Gezinnen die noodgedwongen thuis zitten zullen dit met open mond bekijken. De schok en verwarring zal groot zijn en onze rol zal zijn om hen op te vangen en gerust te stellen. Wie voor die tijd te bang was om hier openlijk over te spreken kan nu vrijuit spreken zonder angst voor sociale uitsluiting. Mogelijk zal zelfs JFK Jr. levend en wel te zien zijn om nog meer geloofwaardigheid te bieden aan deze operatie.

Op Goede Vrijdag zal de wereldbevolking te horen krijgen dat het nu veilig is om weer naar buiten te gaan. Er zal een massale spirituele ontwaking plaatsvinden met Pasen en de kerken, synagoges en moskeeen zullen volstromen. Naast veel verdriet zal er vooral ook veel opluchting zijn.

Een klein percentage, hooguit 5%, zal te gehersenspoeld zijn om deze nieuwe realiteit te accepteren en gaan rellen. Zij zullen echter te maken krijgen met een meerderheid van mensen die dit soort gedrag niet langer pikken en hierbij kunnen slachtoffers vallen. De Deep State zal voorgoed de heerschappij over de straten verliezen en om te voorkomen dat TV- en radiofaciliteiten worden vernield zullen de legers van de diverse landen deze bewaken. Als de media-arm van de Deep State zal de mainstream media ook zijn ontmaskerd en zij zullen geen andere keus hebben dan het werkelijke nieuws te verslaan.

Deep state-spelers die geen deal hebben gemaakt met de white hats zullen zelfmoord plegen in het ‘suicide weekend’ van 11-12 april 2020. Wie zelfs daar niet voor kiest zal ervaren hoe het is als je je niet meer veilig op straat kunt begeven als minderheid temidden van een geinformeerde massa.

Mogelijk zal er gedurende deze 10 dagen ook een terugkeer naar de goudstandaard plaatsvinden, waardoor er een eind komt aan de Federal Reserve en daarmee het centrale bankenstelsel dat ons nu al ruim 100 jaar in economische slavernij houdt.

Tot slot drukt de auteur ons nog op het hart dat wij zo veel mogelijk vanuit de goedheid van ons hart moeten blijven handelen. Tot zover de Nederlandse samenvatting van dit Twitter-draadje.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk