Er is geen “Plan B” meer, er op, of eronder. “That’s it folks”


De onzekerheid, de tegenstrijdigheden, de hoop, al de emoties die anderen in mijn mailbox dumpen, de links naar websites van schrijvers die “Q” niet volgen, maar die een -uitzonderlijk- stuk geschreven heeft, of ik daar naar wil kijken en er mijn licht over wil laten schijnen?

IK GA ER -nu- MEE STOPPEN.

aanmelden via de Telegram app
Twitter Censuur (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) HoeZitHetNuEcht [x] AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

Ik zet mijn computer aan vroeg in de ochtend, de mailbox eist mijn aandacht op met de vragen die ik binnenkrijg. Soms ben ik dan zomaar twee uurtjes verder met lezen, links volgen en een video bekijken voordat ik zelf -mijn- nieuwsbronnen kan gaan volgen. Soms zijn het waardevolle bijdragen die je over het hoofd had gezien, maar meestal zaken die je al lang wist en waarvan die ander mij op attendeerde; “Dit moet je beslist zien”. Ik kan het iemand niet kwalijk nemen als je net begonnen bent aan je ontdekkingsreis “Hoe de wereld in elkaar steekt” En met net begonnen bedoel ik soms wel een jaar of drie, vier, vijf of langer. Pas begonnen, want er is zoveel misdadigs op de wereld dat dit niet te bevatten is voor een ‘normaal’ mens.

gedachtenvoer 200

Ik begon al te schrijven op mijn eerste website in november 2000 en, vergeet niet dat mijn ontdekkingsreis al eerder begon. Bovendien, op het moment dat je ergens over schrijft dien je het eerst grondig te onderzoeken wil je geen gezichtsverlies lijden en de wind van voren krijgen.

Bijna tien jaar geleden vertaalde ik de video en schreef mijn bevindingen over; “The Greatest Truth Never Told” en de vijf stappen die een ieder doorloopt in het ontdekkingsproces.

Een op en neer mailwisseling met een van de luisteraars van dotcom.radio die zijn onzekerheden steeds weer bleef projecteren. Hij schreef deze week;

“Ik hoop dat je gelijk hebt.. echter.. 

Ik blijf alert, en zie dingen via mijn ogen en gedachten en leg ook verbanden. Je  kan je ook verliezen in de Trump hype, maar er  zijn teveel feiten die laten zien dat hij veel banden heeft en zeer zeker zijn dochter, zoon en schoondochter.met de Elite”. 

Ik vroeg mij hardop af hoe -hij- stond in de vijf stappen van de “The Greatest Truth Never Told” [?]

En om eerlijk te zijn denk ik dat ik nu, na tien jaar eigenlijk pas -onvoorwaardelijk op stap vijf aangekomen ben:

Fase 5 is acceptatie

Dit is de fase waar je je op je gemak gaat voelen met de komende realiteit waar je actief gaat handelen om jezelf voor te bereiden op wat komen gaat. Dit proces van slimme keuzes maken voor jezelf en anderen zal je vertrouwen geven waardoor je meer positieve ervaringen zult krijgen. Degenen die nooit naar je wilden luisteren zullen nu openstaan om meer van je te weten te komen.

Vertrouwen hebben betekend dat je niet alles hoeft te weten om een gedegen beslissing te nemen, om vertrouwen te hebben, en ook, … om je vertrouwen niet meer te laten ondermijnen door een ander.

In de afgelopen dikke twintig jaar heb je zoveel ontdekt dat je niet -nog meer hoeft te ontdekken- om te weten hoe de vork in de steel steekt.

Al die tijd dat je dit alles wist werd ook duidelijk dat je ook vrij machteloos stond in dit gehele verhaal. Dat was tot oktober 2017 toen je langzaam binnen getrokken, geloodst werd in de wereld van “Q’. Stap voor stap en al snel kreeg je hoop en vertrouwen.

Maar voor niet iedereen is dat zo klaar als een klontje, die zijn die reis nog aan het maken. Echter val een ander niet lastig met je eigen worsteling, er is meer dan genoeg informatie te vinden, en tegenwoordig in elke taal om zelfstandig die dots met elkaar te verbinden want –dat kun je alleen zelf doen-. Ik kan -jou- geen zelfvertrouwen schenken !!

Maar doe het wel snel, want jij krijgt geen twintig jaar om alles te bevatten, de “Storm” is inmiddels immers al losgebarsten en een hele horde mensen dienen wegwijs gemaakt te worden met een supersonische snelheid.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Terug naar mijn mailschrijver;

“Door er alleen maar vanuit te gaan dat Q en Trump onze verlossers zijn, kan het je blind maken voor feiten die er gewoon zijn en toedoen”.

Ja dat zou kunnen; “Maar wat dan?”

Terug naar de tijd van geen hoop, geen mogelijkheden zien om een bijdrage te leveren aan een betere wereld?

Dan zouden mijn mogelijkheden uitgeput zijn.

De website die zou het zelfde uur dat dit een vaststaand feit was uit de lucht gehaald worden met al die 2.000 plus artikelen. Alles, stoppen met dotcom.radio en het archief vernietigen zodat er duidelijk zichtbaar was dat “Ik mijn leven gebeterd had”. Ik weet als geen ander hoe de spionagerobots mijn gedachtenprofiel al in beeld hebben gebracht en als “Q” geen oplossing brengt gaat het sociale paspoort mijn vrijheid gelijk inperken. GELIJK

Wat is er mis met je 100% in te zetten voor de goede zaak en vertrouwen te schenken aan het plan als er geen plan B is?  D’er op of d’er onder, zo staan voor mij de zaken.

ER IS UITSLUITEND PLAN ‘Q’

En, zijn Q en Trump onze verlossers of wordt er al vanaf dag èèn op aangedrongen dat wij zelf in actie moeten komen, als èèn blok moeten opstaan achter de verandering en onze vrijheid terug te eisen of dacht je dat Q en Trump dat wel eventjes voor je gingen fiksen? Kijk naar de Gilets Jaunes, kijk naar Hong Kong, Iran, en dichter bij huis de boeren.

Er is geen plan B, geen plan C of een van de 25 resterende letter. Het zijn “Wij”, en het is erop of eronder. Where We Go One We Go All, wellicht begrijp je nu pas echt de strekking van deze hashtag #WWG1WGA. Het is geen vrijwillige oefening en we zien wel of we meedoen, je wordt er aan je oren bijgetrokken, verbijsterend, beangstigend op het moment dat je nog niet snapt wat er gebeurd, wat er gaande is.

Als je nu ziet hoe gemakkelijk de gehele wereld in het Corona sprookje tuint geeft dat je ook te denken wat er mogelijk voor onrust zal toeslaan als de Boom, Boom, Boom, over de wereld rollen. Zal iedereen ongeschonden uit die strijd komen. Ik denk het niet, net zoals er nu ook nog mensen -ter elfder ure-  slachtoffer worden van de moderne westerse geneeskunde. Maar in grote lijnen zal ook hier Q een plan klaar hebben liggen om ons ter zijde te staan.

Terugkijkend snappen nu alle anons wel waarom die ontknopingen allemaal zo lang moesten duren, niet alleen om alle sleutelposities uit handen te nemen van de ‘bad guys’ maar zeker ook om ons als anons klaar te stomen voor onze rol, het wegwijs maken en bij de hand nemen van de achterblijvers.  De verbaasden, de verwarden, de radelozen die zich afvragen in wat voor wereld ze plotseling terecht zijn gekomen ?

Prijs je gelukkig als je al wat langer deel uitmaakt van de Q beweging en al een klein beetje de weg weet. #WWG1WGA

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk