Corona Madness want, de lente staat voor de deur !!


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) HoeZitHetNuEcht [x] AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums

VANDAAG 12-03-2020 IN HET CORONA JOURNAAL

De gekheid slaat in alle hevigheid toe, geen enkel nieuws meer, niets nadda noppes of het moet gerelateerd zijn aan -CORONA-. Er zijn wel mensen die zelf maatregelen aan het nemen zijn, maar een klein beetje aan de late kant. De meeste webshops met vitamine C poeder zijn uitverkocht, poeder? Yep, hoe wil je anders een hoge dosis innemen?

Voor de Deep State moet het allemaal super snel gaan gebeuren. het mooie lente weer dat mogelijk snel kan toeslaan, … toeslaan ja, … kan elk griepje als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. En Corona is juist dat, … een griepje !!

Gisteren op deze website: Goed nieuws voor alle mensen met een zwak immuunsysteem die bij de ergste pandemie uit de geschiedenisde Spaanse Griep– niets te vrezen hadden met natuurkundige behandelingen. Top bezoekers aantallen natuurlijk want dit wil iedereen weten en delen als een gek, yep 600 + bezoekers, een zeer matig dagje.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Intussen zien we verschillende zaken die ons -de complot denkers- of anders gezegd -de compleet denkers- signaleren. De grote militaire oefening: DEFENDER-Europe 2020 is de grootste inzet van Amerikaanse troepen naar Europa voor een oefening in meer dan 25 jaar.

  • Gaat deze militaire operatie door ondanks Corona?
  • Ja !!
  • Een toch gaan gelijktijdig de grenzen dicht richting de VS?
  • Ja !!
  • Beiden beslist door èèn en dezelfde President, Donald J. Trump?
  • Ja !!
  • Is dat niet tegenstrijdig?
  • Ja, … of Nee als je een dwarsdenker bent, ..

Zou het wellicht misschien dan toch gaan gebeuren dat de verzameling Sealed Indictments – de verzegelde aanklachten – nu onthuld gaan worden?

Zou de Deep State gepatenteerde Corona Virus crisis gebruikt kunnen worden om als een -BOEMERANG- de storm te ontketenen en de arrestatiegolf te laten plaatsvinden? Met de gesloten grenzen, en de extra waakzaamheid wordt ontsnappen voor de slechte acteurs een stuk lastiger. Zomaar een gedachte? Ja -of- Nee? We zullen het gaan zien

IS DIT HET -grote- EVENT ?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk