Corona Pandemie [311] en natuurgeneeskunde, weer wat belangrijks geleerd deze week, …


aanmelden via de Telegram app
Twitter geblokkeerd (2011) Facebook verlaten (2014 – ook niet delen s.v.p) YouTube Censuur (2017) HoeZitHetNuEcht [x] AlternatiefNieuws.com [x] wat overblijft is Telegram de RSS feed en enkele startpagina’s en Forums
gedachtenvoer 200

Vandaag 11-03 het Corona Virus is officieel tot een pandemie uitgeroepen. Ik zat er al een tijd op te wachten en dacht waar blijven ze nu, maar wacht even 11-03 dat is een bekende datum in de numerologie, een ‘heilige datum in Satanische kringen en o.a dezelfde datum als de Fukushima ‘ramp’. In de V.S. schrijft men de datums anders op en is dit 03-11-2020, eerst de maand dan de dag en vervolgens het jaar. “311” is net zo’n ‘heilige datum als 666 en 911 om  er een paar te noemen. De wereld in de ban van de Deep State en al diegene die nog in het Corona sprookje geloven zijn nog 100% in de greep van de Main Stream Media.

Ja natuurlijk gaan er mensen dood, maar die zouden ook dood gaan met de eerste de beste griep, … en, … lees verder want het wordt hoopgevend voor al die mensen met een zwak immuunsysteem. 

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) kan een pandemie ontstaan wanneer aan de volgende drie eisen is voldaan:

 • Het opkomen van een ziekte die nieuw is aan de populatie;
 • De ziekte infecteert mensen en veroorzaakt zware klachten;
 • De ziekte verspreidt zich gemakkelijk onder de bevolking.

 • Wat is er ineens zo nieuw aan Corona, een ‘virus’ dat al in 1937 voor het eerst werd ontdekt?
 • Wat zijn zware klachten bij een griep waarvan tussen de 97 en 99,4% geneest?
 • Wat is snelle verspreiding bij 4.373 wereldwijde doden (cijfers demorgen be) na drie lange maanden?

Ik zocht op de grootste pandemieën en kreeg deze zoek resultaten te zien op meerdere sites (copy Paste verslaggeving: “De grootste epidemieën die de wereld recent in hun greep hielden. Ik heb de cijfers bekeken maar geloof geen barst van die cijfers. Bron vermelding ?

O ja, deze week had ik al gehoord dat iemand de cijfers van Wikipedia had aangepast, juist deze week? Aanpassing om ,… [?]

 • In landen met een sterk vergrijzende bevolking is de kans om dood te gaan groter.
 • In landen waar mensen nog dichter bij de natuur staan is de kans om ziek te worden kleiner.

Maar dat is een in-kopper, niet zo moeilijk, … toch?
Maar wist je dit ook: “Welke dokter je kiest is maakt een wereld van verschil”

Deze week schreef ik een artikel; “Ik ben een gezondheid prepper

In een van de video’s, die van Dr. John Bergman die ik al langer volg deed ik weer een ontdekking die ik niet wist. De met stip gevaarlijkste pandemie was die van de Spaanse Griep waarvan ik al eens lang geleden gelezen had dat er een enkel land was waar niemand is overleden. Denemarken, en … laat dit nu ook het land zijn waar niemand gevaccineerd was. Nee, ik ga geen link zoeken voor je, dat doe je zelf maar, je hoeft mij helemaal niet te geloven. Dat maakt mij geen.. uit !!

Wat liet Dr. John Bergman zien in zijn video?

Een onderzoek uit Davenport IOWA

 • Van de 93.590 patiënten behandeld door reguliere medische dokters gingen er 6.116 dood.
 • Dat was èèn dode op de 15 geïnfecteerden. 
 • Nu met Corona praten we ergens tussen de drie op de honderd en nul komma zes op de honderd.
 • Maar nu komt de ontboezeming: Dokters die meer in lijn met de natuurgeneeskunde werkten scoorden aanmerkelijk beter indertijd.
 • Van de 4.735 behandelde Patiënten gingen er maar 6 dood.
 • Een percentage van 0,13 !!
 • Nog veel minder dan bij de laagste Corona cijfers, en dat was dus de grootste pandemie uit de geschiedenis.
Spaanse Griep doden

Ben jij bang voor de Corona griep? Want meer is het niet.

Ook diegenen met een zwak immuunsysteem kunnen maar beter kiezen voor natuurgeneeskundige behandelingen, dat wijzen de cijfers wel uit.

En nu terug naar 311, wat is daar belangrijk aan?

De Deep State bevinden zich in een zware storm en hun cashflow is al lang aan het opdrogen. Het Corona virus zou wel eens hun allerlaatste ‘kans’ zijn om de wereld naar hun hand te zetten. Maar het is slechts een laatste strohalm en die zijn zoals je weet bijzonder kwetsbaar.

Wat je ook geloofd of denkt van dit betoog, wacht nog even en je zult ruw gewekt worden. Kijk ook uit naar mijn betoog van mogen 12-03, ….

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk