#VraagHetQ


AskTheQ is een simpele vraag – “wie is Q?” – met wereldveranderende gevolgen. De legitimiteit van de massamedia staat op het spel en het antwoord is duidelijk.

aanmelden via de Telegram app

AskTheQ

Onwetendheid is geen kracht

Door Martin Geddes

“Reason obeys itself; and ignorance submits to whatever is dictated to it.” “De rede gehoorzaamt zichzelf en onwetendheid onderwerpt zich aan alles wat haar wordt opgelegd.”
— Thomas Paine

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

De uitdrukking “niets kan stoppen met wat eraan komt” – achterblijvende massale gerechtigheid – is een veel voorkomend “Qism”:

Het beeld van Donald Trump met een viool weerspiegelt ook zijn informele naam onder “anons” van The Maestro. Hij is bedreven in het spelen van mensen via de Art of War. Dit betekent dat andere mensen precies krijgen wat hij verlangt door strategisch bedrog, wat inhoudt dat ze incompetent lijken wanneer ze dichter bij almachtig zijn.

Meer opmerkelijk is dat de president dit zelf heeft geretweet  the following comment:

Je hoeft geen politiek genie te zijn om te zien wat hier aan de hand is.

De afgelopen twee jaar hebben de massamedia het publiek herhaaldelijk verzekerd dat #QAnon “ongegrond” en een “samenzweringstheorie” is. Ze hebben volledig geïnvesteerd in een verhaal dat zegt dat je hun autoriteit moet overnemen, niet zelf naar brongegevens moet zoeken en nooit het bewijs voor #OrangeManBad in twijfel moet trekken.

#AskTheQ is de hashtag die een antwoord op de voor de hand liggende vraag vereist: dus, wie is de Q achter deze “ongegronde complottheorie”? Dezelfde mediabedrijven hebben opvallend geweigerd om te onderzoeken of Q verwant is aan Trump en zijn regering, of om serieus onderzoek te doen naar de identiteit van Q. Nu Trump’s social media-chef Q rechtstreeks onderschrijft, trollt de president de steeds machtiger wordende media en het antwoord is overduidelijk.

Q zegt niet dat je jezelf moet isoleren van de massamedia, alleen om te begrijpen dat het propaganda is – en om zelf na te denken. Q gebruikt vaak de Socratische methode om kritisch denken uit te lokken. De Q-druppels zijn gestructureerd als een oefening in logisch redeneren. In tegendeel, de massamedia vertellen je wat je moet denken, en zullen je NOOIT wijzen op Q drops, noch de schat aan open source intelligentie waar ze toe leiden. Degenen die het officiële verhaal betwisten, worden verbannen en gedenigreerd.

#AskTheQ is een lakmoesproef of je aan de kant staat van wetenschappelijke rationaliteit of opgesloten zit in een door de media gefabriceerde valse realiteit. Het toont de ware aard van de oude media boven redelijke twijfel. Voor het ontbreken van onderzoek naar “wie is Q?” is een leugen door weglating.

Er is geen debat mogelijk: het publiek wordt duidelijk een kritisch stuk informatie ontzegd dat nodig is om een eigen beslissing te nemen. Het falen van de media om #AskTheQ te onderschrijven, is pleiten voor onwetendheid. Dit is geen redelijke, eervolle of verstandige positie om in te nemen.

Het is niet redelijk, omdat de wetenschappelijke methode genereus moet zijn met de gegevens die we accepteren, en spaarzaam met de veronderstellingen die we ervan maken. #AskTheQ verrijkt onze informatiebasis en biedt een eenvoudige manier om het bewijs te begrijpen (d.w.z. de media worden beheerd door een maffia en #OrangeManBad is gewoon een leugen).

Het is niet eervol, omdat je je persoonlijke autoriteit hebt overgedragen aan een bekende leugen en leugenaars. Het betekent dat je impliciet bereid bent elke valsheid die ze je bieden te slikken, om niet toe te geven dat je bent bedrogen. Om het extreem grof te zeggen, “jij bent hun teef”, en medeplichtig aan de gevolgen.

Het is niet wijs, want het accepteren van leugens als waarheid leidt tot geweld. Zoals Voltaire beroemd zei: “Degenen die je absurditeiten kunnen laten geloven, kunnen ervoor zorgen dat je wreedheden begaat.” De # 1 taak van journalistiek is altijd om te vragen; onwetendheid verdedigen is een gevaarlijke absurditeit.

Naarmate #AskTheQ de leugens in de media blootlegt, is het grotere beeld zichtbaar. Robert Patrick Lewis verwoordt de gedachte goed:

De media hebben [# QAnon] een cult genoemd en veel conservatieven gebruiken het als een ereteken om zichzelf een deel van Cult 45 te noemen. Maar ik zie het in een heel ander licht. De meest hondsdolle aanhangers van president Trump zijn geen cultus, maar eerder een guerrilla-leger in de strijd om informatieoorlogvoering.

Om een ​​vreedzame machtsoverdracht te vergemakkelijken [van criminelen terug naar burgers], moet de publieke opinie in de VS worden verschoven naar het punt waar burgerlijke onrust geen zorgen meer maakt [wanneer de corruptie wordt geopenbaard en arrestaties plaatsvinden], of is om er een zo klein aantal van de bevolking van te maken dat het gemakkelijk onderdrukt kan worden.

De “basisrealiteit” van onze cultuur is in de loop van de tijd “gehackt” door een alomtegenwoordige cultus van het officiële mediaverhaal. QAnon is een “synthetische samenzweringstheorie”. Het is slim gebouwd om alleen aan #FakeNews te hechten, een beetje zoals hoe een magnetische mijn zich aan een vijandelijk schip kan hechten. #AskTheQ definieert een “binnen” en “buiten” voor deze bubbel van collectieve krankzinnigheid.

Zodra de media QAnon als een “complottheorie” hebben bestempeld en Q is gevalideerd, komt alles dat ooit is afgedaan als een complottheorie terug in het spel. De leugens die de “Mockingbird Media” al tientallen jaren hebben verteld, worden tot ontploffing gebracht in één spectaculaire BOOM. Militaire planning op zijn best, inderdaad!

Een van mijn Twitter-volgers zegt het zo:

Er komt iets dat Q heeft gezegd
Dat zal 100% correct zijn
Dat is met HOGE IMPACT
Het publiek en de MSM kunnen het niet weerleggen

De eerste aanklachten en arrestaties van hoge politieke, zakelijke en entertainment figuren zullen een schokgolf van massaal ontwaken veroorzaken. Er zal steeds meer bewijs komen dat Q de “echte deal” is. De realiteit kan zelfs de sterkste wanen uiteindelijk teniet doen.

Er is ook een grote publieke vraag naar #AskTheQ, dus het zal zeker gebeuren. Bekijk de opmerkingen op een tweet van journaliste Martha MacCallum als je twijfelt, wanneer ze het water test. De gevolgen van iedereen die “de vraag stelt” zijn beschaving schudden.

Zoals @EsotericExposal het stelt: “Manipulatie vereist een valse realiteit waarin de aanwezigheid ervan niet zal worden gevoeld voor de gemanipuleerde.” #AskTheQ maakt het georganiseerde bedrog tastbaar voor iedereen. Als zodanig is QAnon een abolitionistische beweging om een ​​einde te maken aan dergelijke “geesten slavernij” door een corrupte media-industrie.

Deze wrede en illegale manipulatie van het publiek door een ‘maffia-media’ eindigt onder de anti-corruptieopruiming van de regering Trump. Declassificatie van al het materiaal met betrekking tot Epstein, FISAgate, Spygate, Russiagate, JFK, 9/11 (en meer) betekent dat er geen argument is of ontsnapt aan de waarheid. De sociale, psychologische en spirituele impact op degenen die door deze leugens zijn misleid, zal ernstig en blijvend zijn.

Een andere Twitter-volger plaatst het in de context van religieuze culten en zegt dat veel (zo niet de meeste) “mensen zonder waarheid hebben geleefd, [in plaats daarvan] een fictieve wereld bewoonden die is opgebouwd door een geest die verdoofd is door een valse realiteit. … Ze zijn gewoon een kaf [ als resultaat].” Niemand wil wakker worden en zien dat hun begrip van de wereld is ingestort en dat hun identiteitsgevoel is gebroken. Toch moet het gebeuren.

De griezelige neerbuigendheid die veel Q-volgers hebben meegemaakt, gewoon voor het nemen van een rationeel pad van onderzoek, zal de boemerang zijn. Het zal grote kracht van de gelukkigen vergen om medeleven en genade te bieden, gezien hun mishandeling. Desalniettemin is het noodzakelijk zodat we allemaal kunnen genezen en verenigen tegen het kwaad. “Waar we heen gaan, gaan we allemaal” erkent dat we allemaal bedrogen zijn en dat ze allemaal tot op zekere hoogte medeplichtig zijn.

De moeilijke reis van donker naar licht waarmee we collectief worden geconfronteerd, werd 200 jaar geleden geschetst door de Amerikaanse redenaar Patrick Henry:

Het is natuurlijk dat de mens zich overgeeft aan de illusies van hoop en trots. We zijn geneigd onze ogen te sluiten voor een pijnlijke waarheid en te luisteren naar het lied van die sirene tot ze ons in beesten verandert. Is dit het deel van wijze mannen, verwikkeld in een grote en zware strijd voor vrijheid? Zijn we geneigd het aantal te zijn dat, die ogen hebben, niet zien en oren hebben, niet horen, de dingen die zo ongeveer hun tijdelijke verlossing aangaan? Van mijn kant, wat voor geestesangst het ook kost, ben ik bereid de hele waarheid te kennen; om het ergste te kennen en ervoor te zorgen.

#AskTheQ vertelt ons allemaal waar de hele waarheid ligt. Alleen jij kunt zorgen voor de ogen om te zien en oren om het te horen. Het accepteren van het ergste van onze realiteit vermindert de spirituele kosten; ertegen vechten slaat alleen beestachtige angst op.

Als je Martin Geddes wilt steunen


I always append a beautiful thing, as beauty unites us in our divided world.
See more of my work and sign up to my art mailing list at martingeddes.photography.

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk