In “NL” Zwaait Men De Boer Uit, Maar, …


Deze week kreeg ik dit bericht van een dotcom.radio luisteraar:

Hi Henk, deze video geef ik je graag door. Een nuchter Nederlandse boer, met werkelijk alles op een rijtje geeft ons les en zorgt voor nuchter bewustzijn en legt tegelijk de vinger op de plek waar we deze boeren politiek gezien pijn doen.

Iedereen die ook maar denkt dat de politiek ‘een punt heeft’ weet na deze video genoeg… de politiek met  behulp van de media bedonderen ons waar we bij zijn. En als de boeren zijn weggepest; niemand kan dan nog zeggen, ‘wir haben es nicht gewusst ‘.

Als onze Thiery dit tot zich kan nemen zet hij iedereen schaakmat!!!

Keep up the good work!!! John
aanmelden via de Telegram app

Hoe was het ook weer; Locale Productie, zicht hebben op kwaliteitsproductie en vooral niet afhankelijk zijn van import. De prijs van die producten worden beïnvloed door de bureaucratische regels van de overheid, in het zadel geholpen en gehouden door ‘ons’ stemgedrag. Mijn vraag is dan ook:

WAAR BEN -jij- MEE BEZIG ?

Wil jij niet het allerbeste op je bord?
Wie heeft er baad bij de industrie verbannen uit eigen land?

Maar jij hebt baad bij gezonde producten, … toch?
Heb jij zicht op veilige productie ergens in de wereld?

-en-

Bij mij gaat er een lichtje branden -een alarm lichtje- als voeding voor dump prijzen op de markt komen, voldoet dan die voeding wel aan -MIJN- keurmerk. Ik wil de locale boer graag behouden.

ONGELOFELIJK DAT JUIST EEN BOER VOOR ZIJN -bestaansrecht- MOET VECHTEN. BIJ WIE IS ER DAN EEN -schroefje- LOS ?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

… en P.S. Ik ben nu verhuist naar Frankrijk met als hoofddoel mijn gezondheid, het creëren van mijn eigen blauwe zone, en daar zit een boer gewoon in de straat, hemelsbreed hooguit 200 meter. Ik ben er al geweest en dat stukje lokaal vlees wat je hier in de winkel koopt dat proef je. Ik heb daar ook zonder papierwinkel meer vertrouwen in dan een stukje vlees uit -Verweggistan- waar een multinational een dikke vinger in de pad heeft en winst de enige leidraad is.

– Henk

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk