Korte berichten in; de Dag van vandaag, …


Gisteren in de aflevering van dotcom.radio Mike Donkers: Het lijkt dat de Deep State zijn kruit heeft verschoten en nu aan een herhaling bezig is van zetten en wordt via Turkije het immigranten wapen weer ingezet. Het lijkt Monopoly wel waar je weet welke kaart je kan trekken. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat ‘de Storm” wel eens los kan gaan, meer info daarover op de March Madness pagina. Ga niet langs start maar direct naar de gevangenis. Ik kon geen bruikbare afbeelding vinden van Hillary, ik heb vanochtend een bericht gestuurd naar top tekenaar Ben Garrison of dit geen idee is voor zijn politieke en artistieke kunstwerken.

Voor de kijk van Mike ga naar dotcom.radio de podcast op 27 minuten

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Vandaag reeds: ZeroHedge: How Putin Saved Europe From Invasion & Erdogan From Himself

Aan het begin van hun discussiemarathon in Moskou op donderdag sprak de Russische president Vladimir Poetin de Turkse president Recep Tayyip Erdogan toe met misschien wel de meest buitengewone diplomatieke gok van de jonge 21ste eeuw.

Poetin zei: “Aan het begin van onze ontmoeting wil ik nogmaals mijn oprechte deelneming betuigen aan de dood van uw militairen in Syrië. Helaas, zoals ik je al tijdens ons telefoongesprek heb verteld, wist niemand, inclusief Syrische troepen, waar ze waren. “

Dit is hoe een echte wereldleider een regionale leider in zijn gezicht vertelt om zich alsjeblieft af te zien van het positioneren van zijn troepen als jihadistische aanhangers – incognito, midden in een explosief oorlogstheater.

De face-to-face discussie van Poetin-Erdogan, waarbij alleen tolken in de zaal waren toegestaan, duurde drie uur, vóór nog een uur met de respectieve delegaties. Uiteindelijk kwam het er allemaal op neer dat Poetin een elegante manier verkocht voor Erdogan om zijn gezicht te redden – in de vorm van wat anders, nog een ander staakt-het-vuren in Idlib, dat donderdag om middernacht begon, ondertekend in Turks, Russisch en Engels – ” alle teksten hebben gelijke rechtskracht. “

Geen enkele NAVO-fanaat zal het ooit toegeven, maar opnieuw was het juist Rusland dat de door Erdogan geadverteerde “mosliminvasie” van Europa juist heeft voorkomen. Toch was er nooit een invasie, alleen een paar duizend economische migranten uit Afghanistan, Pakistan en de Sahel, geen Syriërs. Er zijn geen “één miljoen” Syrische vluchtelingen op het punt om de EU binnen te komen.


Voor de mensen die -NOG STEEDS NIET- van Qanon gehoord hebben heb ik dit artikel geschreven afgelopen week:

Gisteren hier in Frankrijk in de kroeg. Een Fransman kreeg een veeg uit de ban om geen hand meer de schudden omdat … Corona natuurlijk. Ik zelf heb een française drie Corona zoenen gegeven, maar ja ik ben ook een Gezondheid Prepper, en die française daar had ik net een gesprek mee gehad over gezondheid, (nou ja gesprek, zoiets ja) … Het prepper artikel scoort weinig bezoekers, maar ja het is dan ook geen angst porno

Intussen in Brexit Engeland gaat het ook niet zo best met het eens gerespecteerde koningshuis …. Joe M – Je kent de langst regerende Britse monarch’s zoon die werd beschuldigd van minderjarig verkrachtingstoerisme, maar die boos beweerde dat hij niets te verbergen had? Nu weigert hij samen te werken met de FBI en maakt hij zich op voor een epische uitleveringsstrijd – zoals elke onschuldige persoon zou doen.

aanmelden via de Telegram app

Vandaag berichte de media in NL: De prijs van olie is maandag met 30 procent gedaald, nadat Saoedi-Arabië de olieproductie flink omhoog heeft gedreven na een conflict met Rusland.

mmmh dan zou de prijs aan de pomp voor diesel onder de 1 euro komen, … ware het niet dat het hoofddeel van de brandstof prijs naar vadertje staat gaat. Gelukkig komen er steeds meer inkomsten uit de vierwiel melk koeien in de vorm van nep Co2 belasting zoals ik onlangs in Frankrijk merkte bij de invoer van mijn Franse auto van nog geen 6 jaar oud. 10.500 euro invoer toeslag om vuile auto’s te weren (euro 5 motor) De verzekering in NL kiepert mij eruit dus we hebben voorlopig geen voordeel van de goedkope diesel. Ik was verplicht de auto snel te verkopen (want stel je voor dat NL ook wordt afgesloten net als 15 miljoen mensen in Noord Italië) De verkoop was voor een bedrag waarmee ik met het dubbele nog geen tweedehandsje kan kopen au France.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk