Ik ben een gezondheid “Prepper” (Corona) [?]


Zie de video hier onderaan: I am NOT Afraid of the Corona Virus

aanmelden via de Telegram app

Het woord prepper is niet te vertalen naar het Nederlands. De betekenis van “Prepper”, een persoon die gelooft dat een catastrofale ramp of noodsituatie zich waarschijnlijk in de toekomst zal voordoen en bereidt zich hierop actief voor, meestal door voedsel, munitie en andere voorraden aan te leggen.

Omdat ik anders denk dan gemiddeld heb ik het woord Health Prepper eens gezocht via Qwant (mijn vervanger van Google) Geen resultaat, geen enkel. Wel vindt je de term Health Preparedness

Gezondheid paraatheid

Maar, maar, … maar hoort dat niet bij ons allen in het DNA te zitten dan, … klaarblijkelijk niet want we eten de grootste chemische rotzooi uit de supermarkt zonder ook maar een blik op het label te werpen.

Ho wacht even, … we hebben er een gevonden: “2020 Prepper Health”, maar dan kom je op zo’n sport maniak site die denkt dat je alleen maar gezond kan blijven door heel de dag te sporten. Als er iets laag op mijn lijstje staat dan is het sporten, gewoon bewegen met wat werk op de tuin en dan vindt ik dat ruim voldoende.

Waarom kom ik daar zo ineens op, dat “Prepper”

Nou dat moge duidelijk zijn als je totaal niets anders meer tegenkomt in de media als Corona, Corona en … Corona.

Ja er heerst een pandemie, een -ANGST- pandemie.

De schappen zijn leeg in de winkel bij de mondkapjes en de disinfectie dispensers, altijd verstandig toch?

Ik vraag mij af of de potjes vitamine C ook lege schappen vertoont, dat heeft echter weinig zin, zo’n capsule van amper 1.000 milligram heeft bijna nul effect als bescherming.

1 gram is dus 0.00010000 milligram, ik neem 3 tot 5 gram dagelijks. Linus Pauling, de schrijver van “How to life longer and feel better” – Pauling zelf nam naar verluidt dagelijks 12.000 mg en verhoogde deze tot 40.000 mg toen symptomen van een verkoudheid verschenen! Het lichaam past zich aan en verdraagt hogere doseringen bij ziekte of behoefte zonder dat je diaree krijgt wat een teken is van te hoge dosering.

Kanker patiënten kunnen wel 75 gram verdragen of meer per dag en dan bovendien intraveneus toegediend. (Direct in het bloed via een infuus)

Als je bovendien weet wat ik allemaal aan kruiden daarbij neem dan mag ik mij wel een gezondheid prepper noemen. Ziek zijn, daar heb ik immers geen tijd voor. Tenminste 25 jaar geen dag ziek geweest.

Ik kijk er met een glimlach naar al die onzin die er geschreven wordt.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

KIJK GOED NAAR DE -feiten- IN DE VIDEO HIERONDER

07-03-2020 Ik ben niet bang voor Corona … Omdat ik een plan heb

En ja er is een verband tussen 5G en het Corona virus. In Wuhan worden mensen “bewaakt’ met de Alibaba app en geeft de kleur code aan op ze in een bepaald gebied mogen komen, mogen reizen of dat ze überhaupt wel buiten mogen komen. Een technisch hoogstandje dat alleen mogelijk is met 5G en waarvan Wuhan de test lokatie is. Het Chinese sociale paspoort is daar volledig geautomatiseerd. Zie de video van Amazing Poly hierover. 

Dutch State Secretary Admits 5G Will Be Used For Crowd Control

07-03-2020 12.00 uur
09-03-2020

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk