Negatief over Donald J. Trump: “Wat weten de MSM media, wat jij (nog) niet weet?


Nog nooit in de geschiedenis was de Amerikaanse binnen en buitenlandse politiek meer in het nieuws dan de laatste vijf jaar in de gehele wereld. Vooral de berichtgeving binnen de Main Stream Media over de binnenlandse politiek krijgt bovengemiddeld aandacht en dan wel zeer negatief, uiterst negatief voor Trump, … alsof hij een bedreiging is voor de gehele wereld.

aanmelden via de Telegram app

EEN -bedreiging- VOOR DE GEHELE WERELD ?

Yep, je leest het goed een -MEGA- bedreiging voor de wereld, maar niet ‘onze’ wereld maar de wereld van de elite, inclusief de MSM media, de wereld van de Deep State en al hun onder afdelingen.

Amerika was sinds de tweede wereldoorlog altijd al de waakhond van de wereld, echter in zeer –negatieve– zin. Amerika was het gereedschap in handen van de Deep State om alles wat wenselijk was in hun ogen naar hun hand te zetten.

Daar is verandering in gekomen in 2016 toen Donald J. Trump gekozen werd als 45 ste president van Amerika, geheel tegen de verwachting van de onverslaanbaar geachte Deep State kandidaat Hilary Clinton die de taak had om voort te zetten wat onder Barack Obama in werking gezet was, de totale ondergang van het vrije Amerika en de totalitaire staat uitrol zoals we nu zien in China met het sociale paspoort.

Dit is hoe het begon zo’n 3.5 jaar geleden: 

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Trump kreeg van alles voor zijn kiezen op het thuisfront, inderdaad het –front– want, spionage vooraf gaande aan de verkiezing, impeachment op valse gronden, verschillende seksuele aanklachten, riool politiek tegen leden van zijn kabinet of door hem aangestelde bestuurders en rechters en hij doorstond het allemaal glansrijk.

De rol van de media was intussen vervallen tot pure riool verslaggeving … over de gehele wereld.

Vraag het een willekeurig iemand die zich nog nooit tevoren in politiek heeft verdiept; “Wat denk jij over Trump”, en het antwoord zal je niet verrassen: “Wat een gek”, of soms iets mildere maar wel in negatieve bewoordingen. Voor hen geldt: “… (nog) niet weet over Trump”

Intussen gaat hij de geschiednis in de eerste president van de laatste decennia te zijn die geen oorlog is begonnen. Een president die meerdere pogingen heeft verijdeld op de uitbraak van mega conflicten tot zelfs meerdere pogingen tot een derde wereld oorlog door de Deep State. Een president die nu op handen gedragen wordt door de werkende klasse omdat ze voor het eerst in een lange, … zeer lange geschiedenis eens verbetering zagen in hun levensomstandigheden, hun salaris strookje.

Maar dat had jij (waarschijnlijk) nog niet zo gehoord blijkt uit de beoordeling. Noord Korea, de Oekraïne, Iran, China, de nodige conflicten en wereldhandel werden naar de hand gezet van Amerika First. 

Dat ging te snel voor je?

Inderdaad, maar zoveel is er ook gebeurd in die -relatief- korte periode, … alsof dit allemaal onderdeel was van een vooropgezet plan. Een -PLAN- ?

De media waren constant bezig Trump the bashen -een afranseling in woorden geven- maar Trump had zijn eigen media kanaal (Twitter) en de President van Amerika verbannen of blokkeren was voor Twitter ook niet mogelijk. Inmiddels is Trump de belangrijkste Twitter gebruiker en gevolgde persoonlijkheid op #1. Veel van zijn tweets gaven een duidelijk aanknopingspunt met een ander fenomeen op internet; –Q anon– Dit op zich was een immense bedreiging voor de media, een berichten bord waar de Amerikaanse (en wereld) bevolking aanwijzingen en berichten kregen die de media nooit of te nimmer wilden of zouden publiceren. Dat werd dus een bedreiging en samenzwering:

Dat is dus waar we nu aangekomen zijn, een samenzwering waarbij de media nog nooit de vraag hebben gesteld aan Trump; “Wie is Q?” -en- “Zijn er directe verbanden tussen U de president en deze “Q” -?-

Wees dus voorzichtig als iemand je vraagt; “Wat denk jij over Trump?”, als je in de zeer nabije toekomst niet uitgemaakt wil worden voor: “Het gekkie van de klas”.

… hier heb je zo’n gekkie

“Je moet nooit iets moet geloven totdat het officieel wordt ontkend”

Humphrey Appleby

Terug naar de titel van mijn betoog: “Wat weten de MSM media, wat jij (nog) niet weet?. Ze weten dat al die complotten inderdaad complotten zijn en bovendien zijn ze maar al te bang dat jij dat ook gaat ontdekken. Daarom wordt Trump voor van alles en nog wat beschuldigd. De MSM vechten voor hun voortbestaan, …

… en Trump, zijn arm gaat veel verder reiken dan Amerika First, voorspoed voor de gehele wereld en niet de happy few, een betere wereld voor ons allen. Wait and see, of je kan ook gewoon meedoen.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk