dotcom.radio aflevering 195 van 08-03-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 195 Hoop op een medicijn tegen diabetes type 2 – Doden door griepvirus vs coronavirus in de VS – Pesticiden (neonicotinoïden) beïnvloeden ontwikkeling hersenen bijen – Herhaald voorschrijven antibiotica verhoogt risico ziekenhuisopnames – Onacceptabel dat tabaksindustrie Brits gezondheidsbeleid wil infiltreren – Do smartphones make headaches worse? – Here’s how nanoparticles could help us get closer to a treatment for COVID-19 – Rechter bij het Internationaal Strafhof gaf groen licht voor onderzoek Afghanistan – Lighting in supermarket dairy cabinets reduces essential nutrients in milk – Scientists publish scans showing lung damage caused by vaping in teenagers – Een light drankje bestellen bij je friet ‘kan leiden tot gewichtstoename’ – Oekraïense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja –  Zonnepanelen een stoorzender, EMC-straling — Bijdragen luisteraars — De week door Mike en Henk  [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur


Leestips

leefbewust logo

[Fac(s)forum Johnny] Een kleine opwarming door electrosmog, 1G, 2G enzovoort

[John] Hi Henk, Voor het eerst valt me op dat de winterberichten van de rest van Europa niet meer op de Nederlandse TV verschijnen, ook niet in de periode van de wintersport. Dat was zeker in het verleden het geval. Niet zonder reden denk ik, het is behoorlijk winter overal, kijk hier maar eens in Zuid Duitsland.

https://www.wetteronline.de/wetterticker/video-tiefer-winter-im-schwarzwald-20200306920470

In de zogenaamde ‘Global warming’ passen deze beelden niet, vandaar dat men ze weg houdt voor ‘onze kijkers’. Keep up the good work!!!

[Rob] Hallo Henk. Deze link vond ik op wanttoknow. Een goede  link voor iedereen waarin Jeanet Ossebaard in een 10 delige serie behoorlijk precies verteld hoe de wereld (matrix!) In elkaar zit. En mét goeie afloop.

[Rob] World Unity — Als het Coronavirus het farmaceutische complex verlamt, waardoor medicijnen niet beschikbaar zijn, zullen miljoenen westerlingen dan gezonder worden als ze ermee stoppen? (In China, de grootste producent, is de productie bijna tot stilstand gekomen. Noot: Ik denk het niet, daar gaat minstens een generatie aan voorbij. Denk aan de olie crisis en Cuba. Geen olie – biologische groenten kweken of honger. gezonde mensen en weer olie weer supermarkt voeding en ongezonde mensen.

[Rob] Als het waar is dat Turkije de macht in Europa wil overnemen dan is dit een plausibel verhaal. Hoe staat Trump in dit verhaal? (Martin Vrijland) Noot Vrijland moet niets hebben van “Q”. Dus volgt hij dat ook niet !! “Martin; Het zijn twee verschillende onderwerpen en toch hebben ze mijns inziens heel veel met elkaar te maken: het corona-virus en Turkije.” Noot Een samenvatting maken van zo’n artikel is onmogelijk, wat een warhoofd verhaal en dan nog bedenken wat Trump daar mogelijk van zou kunnen zeggen. ? Mijn persoonlijke mening: Dit is waarom ik Martin niet volg. !!

[Rob] WantToKnow: Nano-tech robots in je lijf..? Noot niets nieuws onder de zon, daar hadden we het al over 10 jaar geleden bij de Hoogste Tijd groep in Utrecht

medeplichtig
”De tijd is een kleermaker die zich specialiseert in veranderingen.”
Faith Baldwin

Donor kun je alleen maar zijn door organen uit het nog levende lichaam te verwijderen en terecht stelt Jon Rappoport: Onderzoek naar medicijnen, ziektes en vaccinaties: Zelfs wanneer weefselmonsters uit het lichaam worden genomen, op de juiste manier worden gescheiden door middel van een centrifuge en vervolgens worden waargenomen onder een elektronenmicroscoop, door de meest competente en eerlijke onderzoekers, krijg je nog steeds dode beelden van dode deeltjes.

Protesten worden verboden vanwege Corona, Hong Kong Frankrijk, …
De Corona Crisis, … die maar geen Crisis wil worden !

Amazing Polly: De Alibaba app, Wuhan, het Corona Virus en het 5G net maakt als eerste stad het grote bevolking controle experiment mogelijk als enigste stad in China … video

Sir Humphrey Appleby; “Je moet nooit iets moet geloven totdat het officieel wordt ontkend” — er is een studie van een Chinese onderzoeksgroep naar buiten gekomen die concreet bewijs biedt voor het bestaan van raciale verschillen in gevoeligheid voor het Coronavirus, die zeer reëel zijn.

GV: Ik ben een gezondheid “Prepper” !! Dus totaal niet bang voor Corona

Dr Rath: Chinese Medical Team Report Successful Treatment Of Coronavirus Patients With High-Dose Vitamin C

NU.nl: Italië heeft besloten de Noord-Italiaanse regio Lombardije en veertien provincies in andere regio’s op slot te zetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

“Q” What happens in Saudi Arabia will happen here and in Europe and Asia

Bank of America: We are in a global recession (ZeroHedge)

Vluchtelingen crisis Griekenland / Turkije / Europa

VS. Grens controle is ook gezondheid controle

Hilary Clinton verordend om onder ede voor de rechter te verschijnen, welke ziekte zal ze krijgen om zich daar onderuit te werken?

No voters ID asked in California

Aanslag op rechtse politicus in Duitsland

Rechtsradicalen ook wel fascistische bendes genoemd vallen -hulpverleners- aan in Griekenland

Marine Le Pen heeft opgeroepen tot een nationaal referendum om een einde te maken aan wat zij de “Submersion” (“Onderdompeling”) van Frankrijk noemde via een “globalistisch” programma van massa-immigratie.

Stijgende zee spiegel Gerrit Hiemstra koopt een huis aan het water.

Fenixx: Een nieuwe plug-in voor browsers is gelanceerd waarbij gebruikers zelf kunnen bepalen welke nieuwscontent op YouTube moet verschijnen. Het programma kan namelijk de algoritmes van het platform verslaan die de voorkeur geven aan content uit de mainstream media en vooral links-liberale media. Het programma heet De-Mainstream en werkt voor de browsers Google Chrome en Mozilla Firefox.

I remember when Q used to not post for several days or weeks out of the blue and anons would lose their minds

Now when Q doesn’t post for a while no one bats an eye

Anons are now
>Highly organized
>A Super intelligent organism
>And respond to info stimuli @ lightening speeds

Donald Trump. As per recent Federal Court ruling, the Federal Government will be withholding funds from Sanctuary Cities. They should change their status and go non-Sanctuary. Do not protect criminals!

Bijscholing? Ga naar de Qniversity
Qanon March Madness

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten