Gedachtenvoer, even tijd voor andere zaken, …

Save as PDF 

aanmelden via de Telegram app

Afgelopen maand was het wat rustiger op de website, 15 dagen zonder internet of beperkt als we even in de kroeg / restaurant zaten om radio te maken of de website bij te werken. Ook twee keer voor de deur in de auto toen de zaak gesloten was.

Veel werk verzet met de verhuizing en de auto gedwongen moeten verkopen, en er komen nog veel andere klussen aan die dienen te gebeuren. Vandaar dat gedachtenvoer nog wel een paar maanden extra op halve kracht zal blijven draaien, buiten het onderhoud en wat verbouw werkzaamheden aan het huis ga ik de grote droom waarmaken, de permacultuur tuin.

Een groot deel van de voeding, groenten en fruit gaan we zelf maken met het keurmerk; “Me Myself and I”.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Dat gaat echter niet vanzelf en zal vooral het eerste jaar een stevig portie werk met zich meebrengen wat voor mij op de eerste plaats komt.

Wellicht dat we enkele ‘oude’ artikelen kunnen her-publiceren want als de grote zaken aan het licht gaan komen kunnen we hier nog wel wat Uranium One, FISA gate, Pizza gate en ander “Q” gerelateerd oud nieuws voor nieuw verkopen tijdens de nieuwkomers ontdekkingsgolf.

Hieronder neem ik je even mee naar het ontwerp van de Permacultuur tuin


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk