De Corona Crisis, … die maar geen Crisis wil worden !


Als voormalig asbest verwijderaar en toezichthouder heb ik best kijk op schoonmaken en hygiene. Enkele vuiltjes op het filter van je luchtmonster pompen die twee uur in bedrijf zijn en je gehele werkruimte is afgekeurd. En hoe je van en naar je werkruimte gaat is een hele procedure inclusief onder de douch en wegwerp kleding en ondergoed. Er mag geen vuiltje meegenomen worden naar de volgende ruimte.

aanmelden via de Telegram app

De eerste week van maart zat ik op de waarnemers stoel op reis van Breda naar Nevers in Frankrijk. Al met al een stuk of vijf mensen gezien met een mondkapje onder de vele tienduizenden die ik tegenkwam. Een iemand met handschoenen, iemand die de deur in de trein open deed met zijn elleboog en iemand met zijn trui om de hand. Dat was de totale bescherming die ik kon waarnemen. -en- Hoe ga je een gewichtsmasker afdoen als je handen besmet zijn?

Maar wel duizenden handen die in de trein en vooral de metro zich vast moesten houden om niet om te vallen.

Allemaal dodelijke besmettingen … dat wil zeggen als het Corona “virus” echt zo besmettelijk zou zijn als men beweerde.

Nu het -virus- al bijna drie maanden actief is zouden er al minstens een miljoen doden moeten zijn gevalen -minstens- met al die besmettingsmogelijkheden. Maar wereldwijd zijn er amper net zoveel doden gevallen dat als met een stevige griep in Nederland en België tezamen.

Iemand niest en de luchtverversing in een klimaat controle gebouw verspreid al die bacteriën, een hand geven, de deurklink, zoenen, sex, gereedschappen, en de pandemie wil maar niet uitbreken.

En binnenkort begint de lente weer, is dat niet de tijd dat elke griep als sneeuw voor de zon verdwijnt, als mensen weer meer vitamine D aanmaken in het lichaam door de zon?

En ja, ik hoef niet zoveel Frans te kennen om de radio, de kranten, de TV journaals en ingelaste actualiteiten programma’s te kunnen volgen. Men preekt crisis, crisis, crisis en de economische gevolgen. Over een paar weken gevolgd door: “We zijn door het oog van de naald gekropen” en daarna, daarna komen de vaccinatie predikers weer, want we hebben ons lesje wel weer geleerd.

– TOCH- -?-

Ja ik heb mijn lesje al heel lang geleden geleerd. Twee keer per jaar ging ik met een stapel wegwerp zakdoekjes naar het werk. Ik was Deejay in het weekend en die man van personeelszaken kwam daar ook, ziek zijn kon dus niet want het weekend was heilig en ik was nooit ziek, al in geen vijftig jaar, nooit, in het weekend. Nadat ik anders ging leven en meer vitamine en mineralen tot mij ging nemen was ik door de week ook nooit meer ziek, geen zakdoeken, nooit de griep. Mijn immuunsysteem was tot de tanden gewapend, ondersteund door preventieve metingen zodat ik ook wist wat ik aan het doen was. Een ingebouwd -virus- filter, als het ware, en zo is je lichaam ook ontworpen. Gepatenteerde chemische ‘geneesmiddelen’ tegen een gepatenteerde chemische griep, want dat is het Corona-virus- dat origineel al in 1937 ontdekt werd en nu gewapend is in een laboratorium. (Anders krijg je namelijk nooit geen patent immers)

Als je erover nadenkt dan is de wereld totaal op hol geslagen en kan men iedereen echt van alles wijsmaken.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Jon Rappoport schrijft hier over op zijn blog: Damn! Will the Zombie Virus Apocalypse never come?

Ik schrijf dit stuk voor diegenen die gewoonlijk hun hoofd recht houden, als het gaat om het begrijpen van de basisprincipes van GEZONDHEID – maar nu, vanwege de ‘coronavirus-epidemie’, zijn ze terug in het medische model: FIXATION ON GERMS. [gefixeerd op ziektekiemen]

Een correcte lezing van de onderdrukte medische geschiedenis onthult dat de hypothese van “één ziekte, één kiem” een moderne oplichter is, die om middernacht een doodlopende weg in gaat. En wanneer u “één vaccin” aan de formule toevoegt, krijgt u een nog grotere mate van waanzin.

Maar u krijgt ook een commercieel succes van een triljoen dollar.

Het maakt me niet uit hoeveel hedendaagse moleculaire biologen in laboratoria werken, onzichtbare stukjes van wie weet welke moleculen in beeld zijn, versterken en ze virussen noemen; het is een minpunt. Dit geldt ook voor biowar-biologen die superkiemen proberen te maken. Ze werken allemaal in het donker ten opzichte van de natuurlijke processen van het lichaam, die veel complexer en veel meer beschermend zijn voor de gezondheid dan deze wetenschappers weten – tenzij het lichaam wordt gehinderd door directe vergiften of grove mechanische en chemische vernietiging.

De geschiedenis van de gezondheid van de mens toont aan dat upgrades in openbare sanitaire voorzieningen, hygiëne en verbeterde voeding meer hebben gedaan voor mensen dan alle farmaceutische interventies die ooit zijn uitgevonden en die eindeloos worden uitgevonden.

Maar DAT is geen commercieel succes van een triljoen dollar.

Zelfs wanneer weefselmonsters uit het lichaam worden genomen, op de juiste manier worden gescheiden door middel van een centrifuge en vervolgens worden waargenomen onder een elektronenmicroscoop, door de meest competente en eerlijke onderzoekers, krijg je nog steeds dode beelden van dode deeltjes. Zoals onderzoeker Karma Singh heeft opgemerkt, weet je op basis van die foto’s niet wat dergelijke deeltjes doen of niet doen als ze leven en in het lichaam zijn geïntegreerd. Je kunt niet concluderen dat ze ziekte veroorzaken. De hele operatie van de Virus Hunters is een koperachtige laat-nacht infomerciële tik dansen in de lange, lange geschiedenis van mensen op deze planeet.

Wil je ziektekiemen? Niemand weet hoeveel er zijn. Uit verschillende schattingen zouden we kunnen spreken over duizenden triljoenen tot de duizendste macht. Misschien meer. Als een uiterst kleine fractie van de beestjes ernstige ziekte veroorzaakte, zouden we niet alleen allemaal dood zijn, we zouden stuk voor stuk dood zijn.

Maar wacht. Wat zijn de omstandigheden op enorme fabrieksboerderij met miljoenen varkens? Laten we eens kijken. Varkens die in hun eigen urine en uitwerpselen leven, naast elkaar, neus tot kont, besproeid met giftige chemicaliën, voer met chemische middelen in het eten – onder hoge stress, nooit het soort bestaan leiden waarvoor ze zijn ontworpen. Denk je dat ze ziek worden? Denk je dat een soort van minimaal betrouwbare test een virus of twee kan vinden die in hun lichaam leeft en repliceert? Denk je serieus dat die virussen ertoe doen, in tegenstelling tot de DUIDELIJKE immuun onderdrukkende OMGEVING?

Zoals de nummer één kiemenjager aller tijden, Louis Pasteur, naar verluidt op zijn sterfbed heeft bekend: het is niet de kiem, het is het terrein – dat wil zeggen, het is het lichaam en zijn kracht en vitaliteit en veerkracht – DAT moet de echte focus zijn van het genezende beroep. Gezondheid opbouwen.

Een probleem. Er is geen geld mee te verdienen.

Oeps.

Een laatste opmerking voor nu: wanneer mij wordt verteld dat gepubliceerde onderzoeken aantonen dat het corona virus eigenlijk een technisch biowapen is, vanuit een laboratorium, herhaal ik de bewering die ik in deze doorlopende reeks artikelen heb gedaan:

De onderzoekers gebruiken indirecte methoden voor virusdetectie (PCR, antilichaam tests) en als gevolg daarvan hebben ze geen idee wat ze ontdekken. Het kunnen fragmenten zijn van willekeurig DNA of RNA, celresten, ziektekiemen die heel comfortabel in het lichaam leven en nooit schade aanrichten – en DAN, wanneer de onderzoekers de genetische sequenties van deze onbekende kleine voorwerpen verzamelen en publiceren; EN DAN? En wanneer andere mensen langskomen en deze sequenties lezen en beweren dat er eigenaardigheden zijn die suggereren dat bio-engineering heeft plaatsgevonden, escaleert de hele puinhoop van gebrabbel naar een hoger niveau van absurditeit. Ja, het is altijd het geval geweest dat biowar-wetenschappers in laboratoria maniakken zijn die met mengsels van chemicaliën en kiemen spelen; en ja, ze moeten allemaal worden gestopt; maar om NU te zeggen, deze dwazen precies het nieuwe corona virus hebben gelokaliseerd en veranderd met een precies en een ​​niet te stoppen kracht te laten reproduceren – dat is echt een heel fantastische sprong, en het is een sprong die leidt tot het geloven, helemaal opnieuw, van “één kiem, één ziekte ‘is het patroon van het menselijk lichaam. Het lichaam verdient meer krediet dan dat.


Terug naar mijn bovenstaande betoog en ik zie nog het meelijwekkende gezicht van de Franse treinconducteur toen hij bij mevrouw mondkapje haar kaartje inspecteerde. Duimendik was het af te lezen van zijn gezichtsexpressie; “Wat heb je toch een gekke dwaze en bange mensen op de wereld”. En hij heeft gelijk.

– Henk

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk