Media: Wie is “Q”, de vraag nooit gesteld !


Deze pagina wordt de gehele maand februari bijgewerkt met de nieuwste video die ik zelf allemaal heb bekeken

Wanneer zullen de reguliere media de ULTIEME vraag gaan stellen aan Donald Trump? “Meneer de President, wie is QAnon?”

De Amerikaanse Militaire-inlichtingen operatie bekend als QAnon begon op 28 oktober 2017.

Q heeft wereldwijd de aandacht getrokken van MILJOENEN mensen. Q heeft miljoenen mensen wakker gemaakt om de wereldwijde corruptie te zien die deze planeet voor de hele menselijke geschiedenis heeft geteisterd.

Voor iets dat zoveel wereldwijde aandacht heeft gekregen, en voor iets dat zogenaamd rechtstreeks van de Trump-administratie komt, zou je denken dat iemand binnen de MSM de vraag nu aan Trump zou hebben gesteld.

“Meneer de President, wie is QAnon?”

Het is meer dan 2 JAAR en niemand lijkt Trump deze zeer eenvoudige vraag te willen stellen. Hoe moeilijk kan het zijn? Het is slechts een eenvoudige vraag om te stellen. Q is “nep”, toch? Dus wat is het probleem? Stel gewoon de vraag en laat deze beproeving eindelijk rusten.

Tenzij….

Q is heel, heel echt, en de corrupte en nep-MSM staat niet toe dat deze vraag wordt gesteld omdat ze doodsbang zijn voor wat er gaat komen.

Niets kan dit stoppen. Niets. Geniet van de voorstelling!

WWG1WGA !!!

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten
29-02-2020
26-02, … en dichter bij huis
26-02-2020
24-02-2020
20-02-2020
20-02-2020 we zijn weer terug online na 15 dagen
16-02-2020

04-02-2020
Dit was het plan, … totdat we wakker werden, sommigen vallen echter nog steeds van de klif
03-02-2020
02-02-2020 bekijk deze video en kijk eens naar het grote plaatje
… de grote boze buitenwereld

Gisteren was er een human trafficking summit geleid door Ivanka Trump. Trump en zijn Minister van Justitie Barr maken nu van mensenhandel (lees: kinderhandel, internationale pedonetwerken) een topprioriteit. Dit gebeurde achter de schermen al vanaf 2017, toen Trump net beedigd was (1e arrestatie 6 dagen na zijn beediging!). Er zijn sinds het aantreden van Trump meer pedonetwerken, zowel nationaal als internationaal, opgerold dan ooit tevoren! Dat waren echter relatief kleine visjes, die ongetijfeld ook veel relevante info hebben opgeleverd. Nu het officieel aan de voorkant is aangekondigd komen de grote vissen aan de beurt. Reken maar dat Rutte ook zo’n viespeuk is en vele anderen waar nu nog tegenop gekeken wordt!

Mike Donkers dotcom.radio

Kijk naar de datum van de Q post

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk