dotcom.radio aflevering 194 van 01-03-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 194 Schrikbarende bekentenis van hoofdtoxicoloog Monsanto – Tandvleesaandoeningen verhogen risico op beroertes – Hoe suiker huidproblemen veroorzaakt – Chronische ontstekingen tijdens zwangerschap vertragen ontwikkeling kind – Hoe glyfosaat het microbioom van mens en dier vernielt – Geboorteafwijkingen door bepaalde antibiotica tijdens zwangerschap – Vaak antibiotica recept bij tandheelkundige aandoeningen op spoedafdelingen – Vet rond de bloedvaten houdt ze gezond – JUUL betrapt op adverteren op websites voor kinderen – Onderzoek naar relatie landbouwgif en Parkinson – Meer kans op multiresistente bacteriën bij maagzuurremmers – Verhoogde aluminium niveaus in hersenen van mensen met MS – Mooi voorbeeld van de propaganda voor genetische gemanipuleerde sojaolie, sojaolie waarvan recent nog is aangetoond hoe slecht het voor je hersenen is. — Veel bijdragen luisteraars – de kijk van Mike en henk op -de wereld- ! [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


23-02-2020: Facebook censureert Dotcomnieuws

Kinweb profiel aangemaakt – De boodschap uitdragen


Leestips

leefbewust logo

[Frits] GV https://gedachtenvoer.nl/2020/02/29/economie-les-1-olie-hoe-wordt-je-bij-de-neus-genomen/

[Neeltje] Las deze week dat de Franse wet sinds 22 februari j.l. een nieuw artikel heeft. Militairen, gendarmes, en politieagenten mogen iedereen LEGAAL afluisteren en dat gebruiken

[Arnoud]

Hoi Mike,

Jullie hadden het afgelopen uitzending over auteurs die al decennia van te voren dingen schrijven die later waarheid worden in boeken en films etc. Ik vroeg me af of je  ‘This Perfect Day’  van Ira Levin wel eens gelezen had. In het Nederlands heet het ‘De Dag der Dagen’. Dit boek uit 1970 beschrijft precies de dingen die we nu al zien gebeuren en nog op de planning staan/stonden;

  • -1 absolute leiding over de hele wereld; de supercomputer Uni, welke iedereen onomstotelijk aanbidt.
  • -Geen eigen belang, maar je leeft alleen voor Uni/de groep.
  • -Geen rassen, maar 1 soort mens, lichtgetint. Iedereen wordt 66 of 67 (maximale rendement behaald)
  • -Verplichte maandelijkse injecties om ‘gezond te blijven’. Uni bepaalt samenstelling en dosis. En 1 soort voeding en drinken (totaalkoeken).
  • -Mensen wonen in grote steden, er zijn districten die nummers hebben, geen namen van landen of steden meer, alleen districtsnamen. De leiding Uni zetelt in EUR0001 (oude Zwitserland).
  • -Herschreven of uitgewiste geschiedenis. Delen van de wereld die geheim gehouden worden en niet op kaarten te vinden zijn.
  • -Of je mag reizen, waar je woont, je beroepskeuze, partnerkeuze en evt kinderen mag krijgen bepaalt Uni. Mensen zijn dankbaar dat Uni zo goed voor hen zorgt.
  • -Mensen zijn afgevlakt, worden slapend gehouden. Geen haat, leed, oorlog, maar ook geen blijdschap/liefde.
  • -Geen eigen identiteit. Man/vrouw zelfde kleding. Er zijn 8 namen; Bob, Li, Karl (!), Jesus voor mannen en Peace, Anna, Yin en Mary voor vrouwen. Het is een burgerplicht om mensen die emotie, opinie of kunst etc. uiten direct te melden bij hun persoonlijk begeleider zodat ze ‘geholpen’ kunnen worden (injecties worden aangepast).

Het is een boekje dat je heel makkelijk wegleest, iets van 200 blz., maar gezien het geschreven is in 1970, dus een behoorlijk voorspellende waarde had. Ira Levin (Joods) komt uit een elitaire familie. Bedenk daarbij dat hij dan ook nog de schrijver is van ‘The Boys from Brazil’ (klonen van Hitler), en ‘Rosemary’s Baby’ (kind van Satan).

[Rob] X22 report zegt dat Trump bewust de vaccinaties invoert omdat hij anders wordt verweten dat hij niets doet en dus Trump kwetsbaarder is. Een reactie naar de Deep State. Trump gaat ervan uit dat vaccinatie niet echt nodig is wanneer de paniek v het virus is afgenomen. Ik hoop dat dit zijn strategie is. Hij wist vast ver van tevoren dat deze deep state globale aanval zou komen, en dus met Q voorbereid was?? 

[Rob] NaturalNews: Did the 5G rollout in Wuhan damage the innate cellular defense cells of the population, putting the people at risk of complications and death from coronavirus? – Noot leuke gedachte maar hadden er dan niet vele tienduizenden doden moeten zijn nu het “virus” nu al bijna drie maanden rondwaard.? waarom hoor ik niets over het percentage dat daadwerkelijk is overleden?

[Rob] NaturalNews: Trump gaat nu voor de gevaarlijke vaccinaties terwijl zijn zoon Barron schade heeft ondervonden door vaccinatie. Trump draait 180 graden en dit is zorgwekkend. Of hij vangt de aanval van de deepstate op deze manier op maar kan me het niet voorstellen. De hele bevolking wordt nu blootgesteld aan vaccinaties die meer schade brengen dan de Corona virus zelf.

[Robert] wat interessante reacties op de blue tiger video channel. Zie de vergelijking van het EU gebouw en de Toren van Babel.en het corona virus wat als afleiding wordt gebruikt om agenda 21 door te voeren. 5G etc

Dit virus is ter afleiding, het afdekken van de metamorphose, terwijl iedereen bang is en rent om mondkapjes te krijgen gebeuren er magische dingen op andere plaatsen, ze kunnen nu ook ieder stuk grond of stad op de wereld afsluiten, zolang als ze willen, onder het mom van “dreiging”. Het is maar net waar je je op focussed nietwaar, je gezond verstand of de gekte van de kudde die tot in de oneindigheid door zullen razen omdat dat hun keuze is, houden ze van, rennen als blinde honden…Ze kunnen nu de voedselschaarste die eraan zit te komen ook aan covid wijten, ze kunnen nu ook al het geld uit de roulatie halen en ons dwingen om digitaal te gaan betalen, dit virus is perfect getimed en er is lang geleden in een denktank besloten dat dit zo uitgevoerd zou gaan worden, een tomahawk met meerdere koppen…Er zijn tot nu toe 2701 covid doden vanaf 08-12-2019, er zijn in 2020 alleen 5868 vuurwapen gerelateerde doden in Amerika dus niet wereldwijd zoals de covid doden…Laten we eens wat nummers op een rijtje zetten van de vorige uitbraak in die regio, het SARS virus in november 2002… Patient Zero van het SARS virus lag op de negende verdieping, in kamer 911(Lachen hè), hij was een zogenaamde Super Spreader, een echte ss’er, hij kwam binnen in het ziekenhuis op 21 Februari, 21 x 2 = 42, het antwoord op de grote levensvraag… Ze vertellen ons op het altijd geweldige wikipedia dat er 305 gevallen waren waarvan 105 ziekenverzorgers… 7 x 15 = 105 en 3 x 35 = 105…7 x 3 = 21 en 15 x 35 = 525…21 x 525 = 11025 en de wortel van 11025 is 105 en het cirkeltje is weer rond op magische wijze…En hun staan toe te kijken en lachen omdat wij onze calculator niet gebruiken, hebben ze nog zo voor ons uitgevonden, daarom kunnen we nu niet meer hoofdrekenen, handig hè zo’n apparaat, zo makkelijk… 3 x 3 x 5 x 5 x 7 x 7 = 11025 en 3 x 5 x 7 = 105, dus de de wortel van 3x3x5x5x7x7 is 3x5x7, voor alle duidelijkheid…Dus wie denk je dat erachter zitten? Het antwoord is zeer fasci.nerend, misschien hebben zij ook de .357 Magnum uitgevonden…Dat ze magische getallen gebruiken voor wapentuig zegt genoeg, dat ze magische getallen gebruiken om een tijdlijn aan te duiden en mensen af te slachten zegt genoeg…En wij praten en praten en praten en praten en praten en praten en praten, en we praten nog wat meer en we praten en praten en praten en praten en praten en we praten nog wat meer, want dat helpt zo enorm, dat praten…Als de hele wereld naar de kloten is zitten wij nog te praten over hoe het nu had kunnen gebeuren, we hadden er nog zo over gepraat…

[Rob] Zeer verontrustend nieuws. Trump geeft Pence controle over het Corona Virus en gaat in zee met de machtigste pharma bedrijven. Schokkende details in deze video over deze zaak en de roll out van vaccinaties en big pharma. Er is iets vreemds aan de hand.

[Rob] deAndereKrant: FOMO Fear Of Missing Out – 5G lijkt onze zuurstofopname te verstoren – de gevolgen moeten duidelijk zijn als je al wat langer naar deze podcast luistert. Wat dit gaat betekenen voor de toekomstige ziektekosten laar zich raden is de strekking van het artikel

[Marij] haalt een artiekel aan van Jon Rappoport over Corona + 5G
— de strekking van het artikel is: ” Als de plannen van de telecommunicatie-industrie voor 5G uitkomen, zal niemand, geen dier, geen vogel, geen insect en geen plant op aarde 24 uur per dag, 365 dagen per jaar blootstelling aan RF-straling kunnen vermijden die tientallen tot honderden keren groter zijn dan wat er tegenwoordig is , zonder enige mogelijkheid om ergens op de planeet te ontsnappen. Deze 5G-plannen dreigen ernstige, onomkeerbare effecten op de mens en permanente schade aan alle ecosystemen van de aarde te veroorzaken.”

[Rob] · Rond 1951 werd het 1G netwerk landelijk dekkend. Voornamelijk het mobilofoonsysteem  ATF1 rond de 80MHZ.
· Rond 1985 deed het 2G netwerk zijn intrede. Draadloos AFT2 rond de 450MHZ.
· Rond 1988 tot oktober 1999 was daar het 3G netwerk. ATF3 rond de 900MHZ.
· Rond 1999 kwam het 4G netwerk. rond de 1800/2600MHZ.
· Nu 2020 zijn ze aan het 5G netwerk begonnen.

[Fa(c)sforum Gerard] Nu heeft Trump de EU hier aan de kant geschoven, aardig in lijn met andere acties van hem zoals toedeledokie tegen klimaatakkoorden. Maar nu zitten we hier in NL met een groot probleem: een overheid die zich tegen de bevolking gekeerd heeft. Kunnen we nog een keer door de USA bevrijd worden?

medeplichtig

GV: Corona virus.: Trump speech en reactie media VS 26-02

Nigel Farage onthult waarom de EU doodsbang is voor aanstaande brexitgesprekken

Twitter Wyat: Trump is FAR more important to history than most realize. John Trump was likely in possession of many of Nikola Tesla’s missing trunks that held much of his lifes work, including prototypes that were never released or spoken of. There is no telling the things Trump family knows.

Twitter Q – Bayer Chairman Werner Wenning, one of the architects of a $63 billion takeover of Monsanto will step down in April.
— Disney CEO Bob Iger to step down. Bob Chapek will be the CEO of Disney immediately
-MASTERCARD -LBRANDS -UBER EATS -HULU -MGM -IBM -LINKEDIN

And We Know FBI wistleblower Bigger than Uranium One, …
— 16.000 doden door de griep in de VS -DIT SEIZOEN- maar er wordt alleen maar bericht over het Corona virus in de media

Fun: De toespraak van Bernie Sanders en de Trump Trollen boot die voorbij vaart met luid klinkende scheepshoorn

Vluchtelingen: VROUWEN EN KINDEREN EERST – Dit jaar opgehaald door veerdiensten vanuit Noord-Afrika. Percentage vrouwen? 16 procent.

Soros heeft Europese rechters in zijn zak. Onderzoek legt omvangrijk schandaal bloot – De corruptie is ze wijd verspreid, dat is ook het probleem met de arrestaties van Trump, het kwaad is overal.

Rode rivieren

Sprinkhanen plaag

Explosion Rocks Largest Oil Refinery Plant On West Coast

Grootste Noordpoolexpeditie aller tijden vast in ‘onverwacht dik ijs’: Geen doorkomen aan

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten