Corona virus.: Trump speech en reactie media VS 26-02


aanmelden via de Telegram app

Voordat je kijkt naar de video, even dit feit: In de VS zijn dit jaar 2020 16.000 mensen gestorven aan de griep. Normaal elk jaar tussen de 25.000 en 69.000. Vele malen meer als -wereldwijd- door het Corona virus -NU- gestorven zijn. En we kennen allemaal al die andere epidemieën nog waar ook doem verhalen over werden verteld in de -O ZO BETROUWBARE MEDIA- Sars, de Mexicaanse griep, Ebola, Zika, en wat is daar allemaal van waar geworden?

Dit is een lakmoes test voor de media

Met andere woorden – deugen de media of niet? De alternatieve media zijn het daar al jaren over eens, Trump roept het al drie jaar: “The Fake News Media”. Velen onder ons hadden dat vermoeden ook al lang maar spraken zich daar nooit volmondig over uit. Het Corana virus kan wel eens het laatste, het aller laatste restje vertrouwen het putje in doen gaan !!

26-20-2020

Dat mis vertrouwen geld niet alleen voor de Media maar zeker ook voor de instanties die het Corona Virus nu hypen. Intussen zijn de levens van miljoenen mensen op zijn kop gezet door ze gevangen te zetten, op te sluiten in hun eigen huizen, zonder voedsel etc, … diepe schade

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk