De stille oorlog en digitale soldaten


aanmelden via de Telegram app

“Dark power | Donkere krachten” verbergen zichzelf om zichzelf in stand te houden. We zitten in een stille oorlog om deze bloot te leggen en te elimineren. Digitale soldaten vechten tegen corruptie.

Bron artikel Martin Geddes: The Silent War and Digital Soldiers

“Mannen zijn zo eenvoudig en zo geneigd om onmiddellijke behoeften te gehoorzamen dat een bedrieger nooit slachtoffers zal missen voor zijn misleidingen.”

Niccolo Machiavelli

Een van de meest krachtige dingen die je kunt doen, is een eerder niet genoemd fenomeen te noemen. Het conflict waarin je momenteel wordt ondergedompeld lijkt de naam The Silent War op te pikken.

De occulte aard ervan is dat de Stille Oorlog plaatsvindt in de schaduwen, onder de grond, in het geheim, in de lucht en boven waarneming. Net zoals de Koude Oorlog “als een geïndustrialiseerde oorlog was, maar zichtbaar overal gevochten tussen naties”, is deze Stille Oorlog “zoals gij oude oorlog, maar onzichtbaar overal en door iedereen gevochten”.

Om een ​​idee te krijgen van wat er aan de hand is, heb ik enkele datapunten die u kunnen helpen. In Hoe we blind blijven voor het machtsverhaal schrijft de Britse onderzoeksjournalist Jonathan Cook (met mijn nadruk):

Het is duidelijk dat de grootste zorg van de macht het vermogen is om zichzelf te verbergen. Zijn blootstelling als kracht verzwakt het per definitie. Eenmaal blootgesteld, wordt macht geconfronteerd met vragen over zijn legitimiteit, zijn methoden, zijn doeleinden. Macht wil niet gezien worden, het wil niet beperkt worden, het wil niet verantwoordelijk gehouden worden. Het wil absolute vrijheid om zichzelf te reproduceren, en idealiter om meer macht te vergaren.

Hier verwijst hij naar het potentieel voor (onverklaarbare) ‘duistere macht’ om systemen te creëren om zichzelf te reproduceren als een soort parasiet op de (verantwoordelijke) ‘lichte macht’ van het maatschappelijk middenveld. Waar kan dit ons naartoe brengen? Hij gaat door…

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Daarom maakt ware kracht zichzelf zo onzichtbaar en zo ondoorgrondelijk als het kan. Net als een paddestoel kan kracht alleen in het donker groeien. Dat is de reden waarom het het moeilijkste is om te schrijven op manieren die begrijpelijk zijn voor diegenen die in de ban zijn, wat de meesten van ons meestal zijn. Omdat macht taal samenwerkt, zijn woorden onvoldoende om het verhaal van echte macht te beschrijven.

Merk op dat dit van iemand is die zich identificeert met politiek links. Kracht die voortkomt uit geheimhouding en bedrog bevindt zich op een goed-kwaadaardige as, niet links-rechts. Onzichtbare duistere macht houdt mensen in de val, neemt hun vrije wil op en eigent hun middelen toe – om haar kwade doelen te voeden. Deze worden op hun beurt gepresenteerd als verdienstelijk en deugdzaam voor zijn slachtoffers!

De Canadese journalist Matthew Ehret schrijft in The Origins of the Deep State in Noord-Amerika verder (nogmaals mijn nadruk):

Als een samenleving onder controle kan worden gehouden van hun geloof in wat hun zintuigen hen vertellen, dan zullen de onzichtbare structuren die hun gedrag beheersen, mystiek en onkenbaar blijven. Wat nog belangrijker is, is dat die intenties die dergelijke structuren vormgeven in de richting van een vooraf bepaald doel ook onkenbaar blijven. Indien onkenbaar, dan buiten het bereik van het oordeel, en indien buiten het bereik van het oordeel, dan onveranderlijk.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Dit suggereert dat dergelijke “duistere krachten” gedurende zeer lange periodes en met specifieke doelen in gedachten zouden kunnen worden gehandhaafd. Hoe lang?

Dit is het grote geheim van het rijk sinds de dagen van het Babylonische priesterschap en de hoer van Babylon in Rome, sinds wiens ineenstorting nog drie incarnaties zich hebben gemanifesteerd in de vormen van de Byzantijnse, Venetië en Anglo-Nederlandse rijken. Dit is de dynamiek in het hart van wat tegenwoordig bekend staat als ‘de diepe staat’.

Er is een simplistische kijk op de samenleving dat de “duistere macht” beperkt is tot kleinschalige “samenzweringen”, en dat deze niet kunnen samenvloeien en een kanker van de criminele cultuur worden. Blootstelling zou te gemakkelijk zijn: één klokkenluider en de media zouden het oppikken. Het bestaan ​​van totalitaire samenlevingen laat zien dat dit onjuist is: duistere macht kan groeien om het licht te verplaatsen, via geweld, subversie en bedrog.

In het geval van het moderne Westen, wat als de massamedia zelf tot in de kern corrupt waren en weinig meer dan een spreekbuis voor de globalistische gangsterregering? Wat als een alliantie van geheime genootschappen, inlichtingendiensten, bloedlijnfamilies, corrupte ambtenaren en woekerlijke bankiers samenspanden om de rest van de bevolking te beroven en hen tot slaaf te maken? Wat als ze afpersing, chantage en mind control-technologie zouden gebruiken om hun doel te bereiken?

De valse veronderstelling van velen is dat zo’n totalitaire “Deep State” niet kon gebeuren. Een “ongeloofwaardigheidsbarrière” weerhoudt anders rationele mensen ervan te zien wat hen in het gezicht staart. De westerse massamedia hebben hun eindeloze valse vlagaanvallen, neppe gezondheidsproblemen en frauduleuze politici verkocht. Desalniettemin blijft de massa het tv-nieuws bekijken, alsof het gezonde en feitelijke informatie is.

This is captured neatly by the indomitable @StormIsUponUs:

De strijd waarin we worden ondergedompeld is er een om de massa tot een zeer onaangename realiteit te wekken. Misdaden tegen de mensheid hebben plaatsgevonden op onze wacht, en zonder dat wij aandacht schenken. Miljoenen kinderen verdwijnen in netwerken van mensenhandel, om nooit meer te worden gezien. Miljarden mensen worden vergiftigd door hun voedsel, omgeving en medicijnen. Iedereen wordt opgelicht door een banksysteem dat is gebaseerd op schuldslavernij, zeepbellen en oorlogszucht. De bedrijfsmedia zijn slechts een spreekbuis van deze structurele elite.

Dus wat als de “goede mensen” zich organiseerden – waarschijnlijk over een lange periode – om deze tragische en langdurige stand van zaken te veranderen? Wat als er een probleem met dit proces zou zijn, omdat de corruptiekanker zijn gastheer dreigde te doden? Wat als we nu getuige zijn van het openbreken van de Stille Oorlog?

The following anonymous post from the boards (that I have truncated) comes via @M2Madness:

De Silent War heeft een traditioneel kinetisch component. Er zijn bijvoorbeeld veel seismische gebeurtenissen geweest die zouden wijzen op de vernietiging van ondergrondse militaire bases, want hun handtekening is niet natuurlijk. Er is ook een spirituele component, omdat de Satanische methode is om goed en kwaad om te keren, en goede mensen aan te moedigen om deel te nemen aan bewegingen met slechte resultaten door hen te overtuigen (door misleiding), is het morele ding om te doen.

Ten slotte, en misschien nog het belangrijkste, is het een informatieoorlog. De massamedia zijn bewapend door criminelen – van wie velen loyaal zijn aan buitenlandse staten. Dit betekent dat deze instellingen letterlijk een vijand van het volk zijn. De “wapens” van informatieoorlogvoering in de handen van burgers zijn computers, internetverbindingen en sociale media. Deze strijd om verhalende suprematie – tussen de Deep State-media en het Patriot-publiek – komt nu tot een hoogtepunt.

Dat is waar “digitale soldaten” binnenkomen – om een ​​termijn te lenen van generaal Flynn. We zijn een onregelmatige opstandeling op een echt slagveld, met fysieke gevolgen voor onze strijd. Deze nieuwsbrief is een stuk terrein in de oorlog: ik heb ervoor gekozen om mijn mening te geven en te vechten. Ik ben ook een strategisch communicatiemiddel, waarschijnlijk gevolgd door het leger als gevolg. Ik ben u graag van dienst!

Voor sommigen van ons hebben de ogen van de vijand gezien en we zullen niet stoppen met onze achtervolging totdat hun propagandafabriek buiten werking is. We zullen niet langer tolereren dat media een hulpmiddel zijn om de schuldigen te beschermen en de onschuldigen te vernietigen. De dagen van het naïef toestaan ​​dat ons gezin sociaal wordt ontwikkeld via vermeende “entertainment” zijn voorbij.

De controle van de massamedia over de openbare psyche is afhankelijk van de ware aard van “duistere macht” die verborgen blijft. Cruciaal voor het grote bedrog van de massamedia is dat de “stippen” – van oorlogen, misdaden en boeven – niet samengaan. De aandacht van het publiek wordt eindeloos getrokken van het ene gefabriceerde verhaal naar het volgende, zonder dat ze ooit verbonden worden. Er is tot nu toe altijd een nieuwe afleiding opgesteld klaar om de krantenkoppen te grijpen als er iets onhandigs aan het licht komt dat moet worden begraven.

Als digitale soldaten is het onze strijd om te verbinden wat niet verbonden was, om recht te zetten wat omgekeerd was, en om licht te laten schijnen op die kracht die voorheen in het donker was. We bieden een echt, transparant en verantwoordelijk alternatief voor de corrupte bedrijfsmedia. Dit conflict zal worden gewonnen wanneer de massa het ‘grote beeld’ krijgt van duistere macht – en hoe het hen generaties lang heeft misbruikt, beroofd en tot slaaf gemaakt.

Verwacht een luidruchtige Great Awakening om de Stille Oorlog te beëindigen.

Andrew Breitbart was on the political left until he saw its corrupt reality up close.
Then he realised that THIS IS WAR.

I always append a beautiful thing, as beauty unites us in our divided world.
See more of my work and sign up to my art mailing list at martingeddes.photography.

Fleshmarket at night, Edinburgh.
Haven’t done any photos this week as I am ill with a cough and cold.

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk