Harvey Weinstein schuldig bevonden aan verkrachting


aanmelden via de Telegram app

Bron artikel ZeroHedge: Harvey Weinstein Found Guilty Of Rape
Door: Tyler Durden

Harvey Weinstein werd veroordeeld voor verkrachting in de derde graad en een criminele seksuele daad door een New Yorkse jury van zeven mannen en vijf vrouwen, die vijf dagen nodig hadden om tot hun oordeel te komen. Hij wordt geconfronteerd met maximaal 25 jaar gevangenisstraf en zal in hechtenis blijven tot zijn veroordeling op 11 maart.

Weinstein werd vrijgesproken van roofzuchtige aanranding, de ernstigste aanklacht en verkrachting in de eerste graad.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

De jury was vastgelopen op beschuldiging van roofzuchtige aanranding, de ernstigste beschuldiging tegen de onteerde 67-jarige Hollywood-mogul en bood een glimp van meningsverschillen tussen juryleden die gedurende vier dagen in New York City hadden beraadslaagd.

Juryleden hadden rechter James Burke in een notitie gezegd: “Wij vragen de jury om te begrijpen of we aan 1 en of 3 kunnen worden opgehangen, maar unaniem aan de anderen.”

Tellingen 1 en 3 zijn beschuldigingen van roofzuchtige aanranding.

Count 2 is criminele seksuele daad in de eerste graad, count 4 is verkrachting in de eerste graad en count 5 is verkrachting in de derde graad.

Burke vertelde juryleden dat elk vonnis dat ze terugkwamen unaniem moet zijn en dat als ze niet unaniem kunnen zijn over een specifieke criminele telling, ze geen vonnis voor die telling kunnen teruggeven. -CNBC

Volgens de Wall Street Journal, “vereist wangedrag van juryleden dat de heer Weinstein meer dan één seksmisdaad heeft gepleegd en een levenslange gevangenisstraf uitzit.”

Weinstein werd beschuldigd van één telling van criminele seksdaad wegens vermeend gedwongen uitvoeren van orale seks op voormalig filmproductie-assistent Miriam Haley in 2006, evenals eerste- en derdegraads verkrachting wegens vermeende dwang van actrice Jessica Mann in een hotelkamer in Manhattan in 2013.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk