Het Politieke Partij Kartel: #StemZeWeg 2021 of eerder, …


aanmelden via de Telegram app

17 Maart 2021 opnieuw verkiezingen, … EINDELIJK

23-02-2020 We kunnen er niet vroeg genoeg bij zijn, vooraleer de politieke leugen machine weer op gang gaat komen. En dat gaat al snel gebeuren, er is immers veel –Reparatiewerk– te verrichten in den landen. Gele Hesjes, Boeren protesten en andere ontevreden nederLANDERS. Maar vooral, –De Gevreesde– verder opkomst van –Rechts– die een naam hebben gekregen de –Populisten– waarmee de groep als geheel zwart gemaakt kan worden door het Kartel en hun vriendjes in de Reguliere Media.

D O O R Z I E, … de leugens

2021, de laatste kans … ?

Het belangrijkste agendapunt van Forum voor Democratie is wat wij ‘kartelbestrijding’ noemen: het partijkartel moet worden doorbroken. Circa 10.000 kartelleden draaien rond in de bestuurlijke baantjescarrousel: zij vormen het grote probleem van ons land. Hun belangen zijn vaak tegengesteld aan de belangen van de Nederlandse bevolking. Ze werken voor zichzelf – niet voor het land.

– Forum voor Democratie – Het Partij Kartel
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

…. wordt vervolgd tot 17 Maart 2021 of hopelijk veel en veel eerder. Alles wat we nodig hebben is een schandaal wat aan het licht gaat komen, en die zijn er ruim voldoende. De Deep State banden, of MH17 soms als eerste, … ?


23-02-2020

oeps, … dit zou wel eens een PUNT kunnen zijn …
Voor de “Q” insiders, five eyes daar wilde Rutte ook bij aansluiten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk