dotcom.radio aflevering 193 van 23-02-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 193 Metalen in e-sigaretten zorgen voor DNA schade – Wat er gebeurde met dieren die genetisch gemodificeerde soja kregen – Rol darmflora bij nieuwe behandelingen diabetes – Relatie natuurlijke suikers in moedermelk en gewicht in kinderjaren – Blootstelling schoonmaakmiddelen verhoogt astma bij jonge kinderen – Deze hoesjes voor mobiele telefoons verhogen de stralingsniveaus – Boek – The Zyprexa Papers – Jim Gottstein – Chocolade verbeterde de bloedstroom in de benen – Ook Zweden is EU gegraai zat – De groene leugen – biomassa uit de VS – Tesla mag bos kappen voor fabriek – Vreemde handen aan de operatietafel – Toxic PFAS Chemicals Found in Period-Proof Underwear — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de wereld van Mike en Henk [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur


Leestips

leefbewust logo

[Rob] Om even terug te komen op de staking van de boeren van de week …ik was totaal niet onder de indruk. Een slap aftreksel en braaf gebeuren in verhouding tot de vorige keer. En het was aangekondigd. Ook werd er gehoor gegeven om niet op de snelweg te rijden op een handje vol Drentse boeren na.. 

Alhoewel de neppeilingen aangeven dat de steun v d bevolking enorm afneemt, is dit gedeeltelijk waar. Blijkbaar werkt deze indoctrinatie nog steeds heel goed in Nederland want over het algemeen hoor ik dit ook om mij heen en ik woon in een agrarische provincie. Mike is hoopgevender en zoals hij zegt positiever. Ik ben optimistisch over het ontwaken maar ben realistisch als het om Nederland gaat. Wat ik nu zie is geen revolutie zoals in Frankrijk. 

[Marij] List Of 71 Clinton Associates Who Died Mysteriously Or Committed Suicide Before Testimony — Epstein was de laatste in de rij … tot heden

[Marij] het veilig gebruik van sociale media (tabel)

[Marij] Great awakening YouTube video series

We hebben het al weken NIET meer gehad over het Corona “virus”
[Dorothé] Factsforum Deep State een MEGAsterk wapen tegen ons ingezet in hun angst alles te verliezen? — twitter vandaag Gaat dit de ommekeer worden, de ondergang voor het bewind van Xi

[Rob] WantToKnow: 1 Minuut voor 12 én de grote hypnose..! Deze wereld zit zo anders in elkaar dan dat ons wordt voorgeschoteld. (Noot: ook heel bijzonder dat wij de Q volgers al ruim twee jaar moeten wachten voordat het nieuw bij de massa bekend wordt)

[Robert] hoe-de-zoon-van-frans-timmermans-papas-vernietigende-agenda-uitvoert (visserij)

medeplichtig

The Illuminati/Elitist/Globalist believes in Karma. Their belief is if they don’t inform the unsuspecting, i.e., foreshadowing in lit and film, clues for next events, etc., they will suffer bad Karma. So, we are warned; if we don’t figure it out/ act on it, too bad for us.

Treat via Twitter Julian Assange?

 • Boris Johnson stopt omroep bijdrage BBC. Geen bijdrage fake news Media

  WantToKnow: ‘Vaccin-rechtszaak’ tegen Klaas Dijkhoff (VVD)..!! Na zijnj pro-vaccinatie oproep komt hij zijn belofte niet na op het leveren van waterdicht bewijs.
  Kindercreches Drente: ‘Ongevaccineerde kinderen welkom’!!

  Boerenprotesten nu ook in Spanje en de politie gedraagt zich buitensporig gewelddadig door een 19 jarige boer met 10 man af te tuigen. De ‘kampbewaarders’ van Rutte. — RIVM leugens stikstof

  Gilets Jaunes liepen weer op woensdagavond, geen media aandacht
  – The Revolution won’t be televised

  Er wordt gebouwd op de grond van uitgekochte boeren: Hoe duidelijk wil je het hebben?

  XanderNieuws: Volgens niet door de media gepubliceerde datasets van het NOAA is het Noord Amerikaanse continent sinds 2015 maar liefst 29 keer sneller aan het afkoelen dan de milde opwarming die tot dat jaar werd geconstateerd. … de media zijn even niet thuis

Laatste stand van zaken MH17, nieuwe documenten ?

DotcomNieuws: Klimaatalarmisten worden erg nerveus dat president Trump enkele echte wetenschappers aan boord van de volgende nationale klimaatbeoordeling zal plaatsen

Rudy Juliani: $5.3 BILLION was unaccounted for under Obama in de Ukraine

BREAKING: Phil Haney, the DHS whistleblower found dead Friday with gunshot wound to chest,

Fenixx: Frankrijk: gemiddeld 120 mesaanvallen per dag

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten