Geen Protest, Nederland vindt het allemaal weer Oké !! NL, het gekookte kikkers land !!


aanmelden via de Telegram app

Je kent het verhaal van de gekookte kikker, steeds wordt de temperatuur van de kookpot opgevoerd, van comfortabel naar onaangenaam, maar ja, … het kan nog slechter denkt Nederland, tot het moment dat ontsnappen onmogelijk schijnt of is geworden.

Rechters bepalen wat er gebeurd in NL, met de PFAS ligt een deel van de bouw stil, de rechter bepaald en de politiek wast zijn handen in onschuld en kan zich prachtig verschuilen om intussen hun destructieve linkse politieke agenda verder uit te rollen. Verplichte vaccinaties zijn nog niet aan de orden, … -NOG NIET-   maar intussen  zijn niet gevaccineerde kinderen hier ook niet meer welkom op de kindercrèche. (O ja, en vraag eens om solide dubbelblind vaccinatie bewijs op werkzaamheid gebied en veiligheid zoals o.a. Dijkstal beloofde (VVD)) Met CETA heeft de rechter nu ook de allesbepalende stem verworven op de internationale voedsel-handels-markt. Ons reeds tweederangsvoedsel gaat nu weer een stap verder naar derderangs. Nee, maar ik kweek alles zelf, kan ik dan ook nooit meer eens uit eten gaan als ik alleen het beste wil?

In Amerika las ik jaren geleden al dat op lokaal staatsniveau een volkstuintje verboden was en door overheidsfunctionarissen vernietigd werd, de verkoop van gezonde onbewerkte verse melk werd in vele staten verboden en natuurartsen werden overal vervolgd, hun parktijken vernietigd en meer als 80 specialisten op kanker gebied vermoord omdat ze een relatie gevonden hadden tussen vaccineren en de verhoogde kans op kanker, en, … de oplossing daarvoor.

Ik ga het bericht nog niet eens voor je opzoeken want het is allemaal al jaren oud nieuws. Toen deden onze gekookte kikkers er niets mee, waarom dan nu ineens wel?

Maar we blijven proberen, wij want de alternatieve media staan staan dagelijks voor je klaar, en meestal geheel belangeloos en helaas ook maar al te vaak tevergeefs. Een boodschap aan dovemansoren? De kranten worden nog steeds niet massaal opgezegd, de kijkcijfers van de TV in NL storten nog steeds niet in elkaar en politiek NL maakt zich nu al op voor de verkiezingen in 2021. Er is namelijk heel wat herstelwerk aan het geschade blazoen van de linkse politici. O.A. de VVD, vroeger de partij van de ondernemers, ze vinden het vuurwerkverbod ondernemersrisico nu ze met die voorraad blijven zitten. Illegaal verhandelen, geen kans, de gekookte kikker durft zoiets niet.

Groot respect voor Virginia waar de bevolking inclusief de Sheriff wetshandhavers kozen voor het negeren van de overheid aangaande het wapenbezit, de overheid is immers de grootste vijand en altijd al onbetrouwbaar, daar moet jij je tegen kunnen bewapenen, bovendien staat het in de grondwet. Grondwetten die in NL met een nipte meerderheid aan de kant geschoven worden in plaats van de tweederde meerderheid van stemmen. En een referendum, echte democratie .. -NO WAY-   men is veel te bang voor de mening van de burger.

Een boete voor ouders van 2.500 euro die niet toezien dat hun kinderen ongewapend naar school gaan. Nee dat kan niet zegt zo’n links politieke gezwel, want dan komen ze immers in de schuldsanering. Wat is het verschil tussen de schuldsanering, de vluchtelingenhulp, de bijstand en de werkelozen uitkering? Verschillende namen voor èèn en dezelfde pot,   -DE UIT ONZE ZAKKEN POT- !!

Ik heb een beter voorstel na de eerste waarschuwing gaan ouders, broertjes en zussen met de grootouders tezamen retour naar het land van herkomst, en niet na een half jaar maar op dezelfde dag nog, lik op stuk beleid, eens kijken hoe lang het nog duurt voor NL weer veilig is, een jaar, een maand of korter?

Maar, gelukkig is er een plan, [Q] dat plan vereist echter dat iedereen op dezelfde pagina zit om het script te lezen. Het is namelijk de bedoeling dat een ieder in opstand komt tegen het linkse bewind, de linkse terreur. Een stem van ongenoegen laten horen en ook daadwerkelijk in actie komen, Zet dat linkse geluid op TV eens uit, twee weekjes zonder internet en ik heb alweer genoeg TV gezien voor de komenden tien jaar. Kranten, die lees ik al tien jaar niet meer, vervangen door de RSS feeds van door mij gekeurde media.

Ik kijk naar wie wat zegt, waarom, in welke context en door wie betaald, en dan nog gaat het wel eens verkeerd, dan is er gelukkig nog het dotcom.radio team waar we tijdens voor en na de uitzending van alles bespreken. Dat lees je dan weer in een artikel of bewaren we voor de uitzending van de week erna.

Alleen zonde van al die mensen,  al die gekookte kikkers die onnodig lijden, verkeerde beslissingen nemen en zelfs dood gaan, omdat ze de kennis niet eigen gemaakt hebben, omdat ze anderen niet geloofden, hun eigen onderzoek niet deden, hun lot in de handen van een ander legden.

Hoe snel het plan zich ook gaat ontvouwen, … je zal terugkijkend maar ontdekken dat er mensen zijn gesneuveld omdat jij nog aan het nadenken was over dat plan en of dat wel allemaal waar zou worden?

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

We kennen allemaal de gedachte dat, .. -hoe zuidelijker-  des te meer de corruptie in de samenleving zichtbaar is. De vermeende opwarming van de aarde is op dit gebied wel een duidelijk feit geworden. Wat dat betreft hebben we ons nu al een plaatsje in de tropen verworven gezien ook de strekking van dit artikel. Onze samenleving heeft dringend mogelijkheden nodig om deze corruptie te corrigeren. Kleinere instituties dichterbij, dus alleen een EU voor handel en overkoepelende afspraken maar al het andere weer onder het bewind van de landen staat, controleerbaar en nadien ten alle tijden onder direct bestuur van de bevolking via bindende referenda. Al die nep politiek van heden ten dagen dient afgeschaft te worden, hoe eerder hoe beter. Geef dan ook een stem aan politici die gelijkluidende gedachten hebben. De verkiezingen van 2021 zijn wat mij betreft dan ook al nu begonnen. #StemZeWeg. En spreek die gedachten ook luid uit in je netwerk of riskeer door mij als zombie gebrandmerkt te worden VVD, D66, GroenLinks, PvdA en al die andere kartel meelopers. De huidige bestuurders van al die partijen doen geen recht aan de eens nobele ideeën van waar ze voor stonden. Bij jij (nog) een stemmer op dit gespuis, – GO AWAY- je hebt hier niets meer te zoeken. Opdonderen, wegwezen.

Ik wil met alle plezier samenwerken met mensen die goede zaken nastreven, zoals het streven naar een betere, oprechte eerlijke wereld.

Als je buurman je bedonderd krijgt hij recht in zijn gezicht de waarheid te horen, hoe je over hem denkt. Als een politici jou of anderen bedonderen dan zijn er die weer op hem stemmen omdat hij of zij nu beloften heeft gemaakt, opnieuw stemmen op de leugens, dat noem ik slappe zakken als je weer in de leugens geloofd, iemand, iemand, .. jij? -GO AWAY-

Hoe kan het zijn dat iemand nog de krant leest? Ze mogen je dus elke dag wel een beetje voorliegen, een beetje propaganda verkopen. Weet je hoeveel leugens dat bij elkaar opgeteld zijn in een heel jaar? En daar betaal jij voor, … echt (?), tweederangsburger die je bent, te lui om je eigen nieuws bij elkaar te sprokkelen. Luister het is niet mijn toekomst, maar de jouwe als ze je volstoppen met chemicaliën in je voeding, je medicijnen, je vaccinaties, je gebruiksartikelen, het water, de lucht. De krant kopen is gelijk aan het voeden van het kwaad.

En wat doet Nederland?

Ja de boeren zijn begonnen, respect, gaat er dan eindelijk wat gebeuren in gekookte kikker NL land?

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk