dotcom.radio aflevering 192 van 16-02-2020


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 192

Lage inname vezelrijk voedsel kan je slagaders verstijven – Vapers hebben verandering in genoom met link naar kanker – Steroïden doen meer kwaad dan goed bij behandeling van coronavirus – Slechts 35% van kinderen blijkt echt een blindedarmontsteking te hebben – Overgewicht door conserveermiddelen in cosmetica – Chemische stof in drinkwater veroorzaakt tandbederf bij kinderen – Sulforafaan (broccoli) verhoogt glutathion niveau in hersenen – PFOS stof in milieu verandert darmmicrobioom muizen – Arme kinderen met ADHD ontvangen vaker medicijnen – Het plaatsen van anti-vaccin propaganda op sociale media kan strafbaar worden – CO2 stijging en extreem weer — Bijdragen / vragen luisterrrs — de week met Mike en Henk die nog steeds geen internet thuis heeft.

[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur


Leestips

leefbewust logo

[Koos] schrijft grote moeite te hebben om de Q posts te volgen en vroeg of er geen snelstart gebruiksaanwijzing is. Hij schrijft: Mijn Engels is niet zo als ik zou willen maar ik ga het toch proberen”. Ik had hem het eBook ” A quick guide to the great awakening” aanbevolen.

[Frits] Hoi Henk, Ik lees net dat je Vienna reader gebruikt. Zelf gebruik ik Quite RSS voor Mac ik zal de links bijvoegen. Deze reader heeft wat meer mogelijkheden qua filters et cetera. Daarin zie ik niet veel in Vienna

Link: https://quiterss.org/en
Screenshot: https://quiterss.org/en/screenshots

En een interessante search-engine is searx.me, dat is een soort webcrawler. Je kunt daarin een serie zoekmachines selecteren.

[Rob] Zwitzerland gaat de uitrol van 5G stoppen (World Unity)

[Marij] stuurde mij diverse links en video’s zonder omschrijving, helaas heb ik pas 19 febr. internet en dan een overvolle agenda met achterstallige zaken die ik moet gaan regelen zoals, ik wordt uit de auto verzekering gegooid, ik ben al met terugwerkende kracht onverzekerd voor ziektekosten. Conclusie, bureaucratie bestaat nog steeds

[Rob] Ophef in AD over interview pedofiel op NPO

[Rob] Trump besteld biowapen onderzoek naar Corona virus (World Unity)

[Rob] Het onvertelde verhaal over de concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog – technisch onmogelijk om mensen te vergassen (niet gasdicht) en geen sporen van zyclon en dus nooit gebruikt.

[Robert] Petities: Nederland per direct uit de EU

[Marij] Startpage overgenomen door Amerikaans bedrijf

medeplichtig
  • In dezelfde week dat Q ‘justice’ post de ene na de andere manoeuvre op het gebied van gerechtigheid.
  • CETA-verdrag – Thierry Baudet geeft college voor de Tweede Kamer.
  • #StemZeWeg – Bente Becker naar voren geschoven als het ‘rechtse’  gezicht van de VVD tijdens de campagne
  • AKK, de gedoodverfde opvolger van Merkel, stapt op.
  • FDF gaat weer komen met boerenprotesten.
  • Wat gaat er gebeuren op 18 februari? Twee jaar geleden schreef Q: I’d watch the news that day.
  • #StemZeWeg – D66 totaal stuurloos, geen leiderschap onder Jetten en iedereen roeptoetert maar wat
  • Donald Trump – acteur, soldaat en spion

CETA van tweederangs naar derderangs voeding coming at a supermarkt near you

Bij wet geen geforceerde vaccinatie dus vrije toegang tot het onderwijs. in South Dakota. DUS, … als (links) ouders dit niet goed vinden houden zij hun kinderen maar thuis is de boodschap.

Deze week komt Hans Remmen zijn griffe plan maken voor mijn permacultuur tuin. De uitwerking tot in detail komt later. Totale kosten geraamd op 1500 euro voor het creëren van onze blauwe zone, de kreet bleek goed te vallen bij Hans toen hij zag dat we een strook van 40×2 twee jaar niet kunnen gebruiken vanwege pesticiden gebruik van de buurman

Omroep ON nog steeds op 51871 leden, hoezo doorstarten naar 100.000 of 150.000. Mensen hebben niet veel op met eerlijk nieuws en vinden het niet erg om totaal voor de gek gehouden te worden in Nederland. Ik zit nog niet zo verkeerd in Frankrijk qua mentaliteit !!

Factsforum: the improved Mike Pence ?

Make France Great Again – Marine Le Pen

”Hoe kunnen wij de rijkdom van het leven zien als wij er buiten adem doorheen rennen?”
David Gunston

leesbewust startpagina
Young Living essentiële olie

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten