Ben jij een kar trekker, … of blijf je zeuren en zuigen ?


aanmelden via de Telegram app

In de alternatieve media hebben we eigenlijk overal wel een bericht of meerdere kunnen zien over het Qanon fenomeen, maar na een of meerdere berichten blijft het bij de meesten wel stil, alsof er verder niets meer te melden valt?

gedachtenvoer 200

Er zijn ook website’s en mensen die zijn blijven hangen in het -NEGATIEVE- en blind zijn voor de veranderingen. Niet gewoon blind maar stekeblind en niet kunnen geloven dat iets ooit zou kunnen veranderen, we zijn in hun ogen allemaal redeloos verloren door de Nieuwe Wereld Orde, einde oefening, game over, wacht maar op wat er gaat komen, we hebben het jullie verteld, er is nu niets meer aan te doen !!

Prima, we hebben het gehoord, maar ik -en gelukkig vele anderen- luisteren niet meer naar deze boodschap. Lijdzaam toezien is niet mijn ding, actie ondernemen daarentegen wel. Bovendien, ten ondergaan zonder iets te doen, … is dat het beste pad om te volgen?

Ja ook ik bericht nog over de misstanden in de wereld omdat ik weet dat velen nog in duisternis verkeren en niemand gaat actie ondernemen voordat men een probleem onderkent. Vrijwel niemand inspecteert het dak voordat er ergens een lek is opgetreden.

Wat zie ik nu duidelijk zie aftekenen in het beleid van Trump, is dat meer en meer Amerikanen hem op handen dragen omdat voor hen de veranderingen op de eerste rij wel heel erg zichtbaar zijn. Het leven is iets minder duur geworden -een unicum als je kijkt naar het overheidsbeleid overal ter wereld-, er is meer werkgelegenheid, en sinds lange tijd —al meer als drie jaar— is er geen nieuwe oorlog ontstaan door Amerikaanse internationale inmenging. Wel zijn er overal vredesinitiatieven gelanceerd. De Amerikaanse bevolking die als eerste de leveranciers zijn voor de militairen, zoons, dochters  en vaders zien dit als geen ander. Het is niet voor niets dat de bevolking nu zelfs -tot een heel etmaal- de weergoden trotseren om hun held Donald J Trump te kunnen zien spreken, gemotiveerd worden, meegesleurd willen worden in de positieve flow die zich van hen meester gemaakt heeft.

Kan jij je bedenken, je voorstellen dat wij dit op kort termijn hier ook mee zouden kunnen gaan maken?

Op dotcom.radio hebben we het er al vele malen over gehad. Wat zien we nu gebeuren, eerst was er de Russische samenzwering na de verkiezingen in de VS van 2016. Daarna kwam de prostitué waar de president zogenaamd mee in bed had gelegen in – ja alweer- Rusland- maar ook dit bleek een valse beschuldiging. Toen kwam er de impeachment -waar veelvuldig de naam Oekraïne viel- en natuurlijk de band met Rusland.

Nu weten we dat als je met een vinger naar iemand wijst er meer vingers naar jezelf wijzen en zo is dat ook. De democratische politici die het hoogste woord hadden naar Trump toe tijdens de eveneens mislukte impeachment hebben allemaal wat te verbergen in de Oekraïne. de zonen van Pelosi en Biden en wellicht nog andere hebben zeer duistere zaakjes lopen in de voormalige Sovjet Unie staat. Als het daar gaat rommelen gaat het goed rommelen, de Democraten hebben immers een boemerang geworpen die nu op de weg terug is.

Een boemerang die als eerste in de EU ook Nederland vol gaat treffen met ‘mijnheer’ Timmermans zijn rol in de opstand van 2014 en natuurlijk -de onderste steen boven Rutte- met de MH17 ‘aanslag’, of gewoon een valse vlag aanslag waar ‘een paar’ burgers opgeofferd werden voor het doel. Het doel; “Het forceren van een derde wereldoorlog om zo de NWO uit te kunnen gaan rollen”. Ik ben er van overtuigd dat de dagen van deze Bilderberg vazallen zijn geteld en daarmee voor het grote publiek al de misdaden bloot komen te liggen. De valse vlag aanslagen, oorlogen, kindersmokkel netwerken, pedofilie tot in de hoogste kringen en erger nog satanische rituele moorden. De rol van de bankiers, de medeplichtige media, goede doelen organisaties, de medische maffia kartels, religie, de rechtspraak en iedereen die hiervan mee profiteerde of af te persen was.

Je had het natuurlijk ook al kunnen vernemen via de executive order van Trump van 21 December 2017 dat bij iedereen groot of klein die zich met name bezig hield met kindersmokkel, pedofilie en satanisme het gehele vermogen geconfiskeerd zou worden en de rechtspraak zou verlopen via militaire tribunalen gelijk de behandeling van oorlogsmisdadigers na de tweede wereldoorlog.

Maar dat alles had je natuurlijk al gelezen of gehoord … toch?

Maar blijven zeuren dat het allemaal misgaat in de wereld en Trump ook niet deugt verteld mij meer over welk nieuws jij volgt dan wat er werkelijk gebeurd in de wereld. Het verteld mij ook dat je de kunst van het zelfstandig nadenken nog niet helemaal hervonden hebt. De kunst van ‘connecting the dots’. In drie jaar tijd kan ook een tovenaar niet alles recht breien wat er in eeuwen is misgegaan, de vertakkingen van het kwaad in alle uithoeken van de samenleving. Maar als de straks de grond te heet onder de voeten wordt en de kleine spelers zien dat de bobo’s terecht staan zullen ze maar al te graag het goede pad kiezen in de hoop dat hun ‘kleine’ misdaden ongezien blijven.

Leer voor jezelf te denken en geef het kwaad geen handen en voeten.

  • * Meldt je af bij de CIA spionage robot Facebook
  • * Stop met het gebruik van de duivelse “666” Chrome Browser
  • * Stop met de Google zoekmachine en andere ‘diensten’ van dit bedrijf.
  • * Stop met het lezen van Kranten en bekijken van andere “Fake News” media.

* Gebruik MeWe of Minds als sociale media
— je vrienden die niet meewillen, jammer voor hen.

  • Gebruik de Brave browser die je privacy respecteert
  • Gebruik Qwant, Startpage of DuckDuckGo als zoekmachine
  • Stel zelf je favoriete nieuwsbronnen samen met RSS feed via b.v. ‘Vienna’ (Mac)
    — en vergeet niet altijd even de bronnen te raadplegen!

En, … ga je Qanon pas met anderen delen als je 100% zeker van jezelf bent of wacht je nog ‘even’ tot … sint-juttemis of tot er weer een paar mensen zijn dood gegaan aan bijvoorbeeld kanker terwijl de ‘ziekte’ voorkomen veel simpeler is dan je wellicht weet of denkt ?

KENNIS geeft VERTROUWEN

en Vertrouwen geeft Moed

Moed schept Vaardigheden

Vaardigheden scheppen Creativiteit

Creativiteit schept een andere Wereld

een andere Wereld kan alleen maar een Betere Wereld worden

een betere Wereld geeft Zekerheid

en Zekerheid geeft Positiviteit

Positiviteit heft Tegenstellingen op

Zonder Tegenstellingen hebben we het pleit al Gewonnen

en Winnen, wie wil dat niet?

– HM

Mag ik je eens vragen wat jij … of al die andere ZELF al bereikt hebben met negatieve gedachten ?

Hoe was het gezegde ook al weer?
— Verbeter de wereld en begin bij jezelf.
—— Nou doe dan ook iets, … iets !!

Je bereikt nooit ‘iets’ door de bestaande realiteit te bevechten of om een gunst te vragen. Om ‘iets’ te veranderen bouw je een nieuw model om het oude systeem overbodig te maken.
— R. Buckminster Fuller 

Ik had het er deze week al over, de voedsel revolutie.

Eerlijke gezonde en vooral gifvrije voeding:

Verlaagd gelijk de kosten van levensonderhoud.
Verlaagd of heft je extra ziektekosten op.
Schenkt je -vaak- ongekende energie
Draagt bij aan een positie kijk op het leven.

Hoe dom kan het zijn?

Over je werk betaal je eenderde of meer belasting.
Van wat je overhoudt koop je eveneens belaste en giftige tweederangs voeding.
Daar mag je vervolgens nog een 9% luxe belasting over betalen.
Met deze ‘voeding’ neem je gelijk al een toekomstig abonnement op de dokter.

Zou het niet beter zijn je tijd zinvoller te besteden zonder al die ‘belasting’ van geld en gif ?

Hoeveel verdien je dan extra onder de streep op je balkon, je verticale muurtuin, je achtertuin, de volkstuin of een collectief waar je aan deelneemt of zelf opricht.

Het geheim van verandering is al je energie te focussen, niet op het bevechten van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe. — Dan Millman

Al jaren dreigt de Cabal samen met een deel daarvan, de Deep State hun gevreesde Nieuwe Wereld Orde uit te rollen. Kunnen wij dat zelf niet veel beter, die Nieuwe Wereld Orde uitrollen, “WE THE PEOPLE”, …..

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk