Waarom #QAnon het grootste verhaal is in de historie van het journalisme


aanmelden via de Telegram app

De Q nieuwtjes bevatten de meest explosieve onthullingen van corruptie en criminaliteit op het hoogste niveau uit de historie. De massa media zijn daaraan medeplichtig … en willen dit verbergen. 

Bron artikel; ” Why #QAnon is the biggest story in the history of journalism
Door: Martin Geddes
Waarom #QAnon het grootste verhaal is in de historie van het journalisme

Hillary Clinton kon niets vinden om Donald Trump op vast te pinnen.  Robert Mueller kon eveneens geen vuiligheid vinden dat stand kon houden ondanks het werpen van veel beschuldigingen. Ook het impeachment proces (in twijfel trekken van), faalde om ook maar een enkele gegronde misdaad te benoemen. Misschien hebben zijn  beschuldigers zelf iets te verbergen in plaats daarvan?

 • Velen in onze regering aanbidden Satan (Q3)
 • MS13 is een betaalde bende om [Democratische politieke] tegenstanders te doden (Q5)
 • Er was een vijandige overname [van de VS overheid] door een kwaadaardig corrupt netwerk van spelers [niet alleen Democraten] (Q6)
 • Obama gaf uiteindelijk toestemming [HRC’s illegale eMail server] voor het gebruik van een niet overheid gebonden email adres nom te communiceren met Clinton. Obama had eveneens een alias met elk van zijn kabinet leden [wat illegaal is] (Q7)
 • … valse lokale en nationale zwarte leiders zijn corrupt en betaald om de zwarte bevolking arm en hulpbehoevend te houden (Q8)
 • De FBI en de Military Intelligence hebben een open onderzoek naar de Clinton Foundation gerelateerd aan de Haiti crisis en het verdwijnen van kinderen (Q10)
 • De 2016 verkiezingen waren verondersteld opgetuigd te zijn voor Hillary en ‘de goede mensen’ voorkwamen de optuiging (Q14)
 • “Soros, Clintons, Obama, Putin, etc. staan allen onder controle van 3 families” (Q15)
 • De corruptie die uit gaat komen is zo serieus dat er deals gesloten moeten worden om vrijuit te gaan omdat anders 70% van alle politici in het gevang belanden. (Q15)
 • We wisten in oktober 2017 dat Trump 100% geïsoleerd was van het risico op impeachment (Feit) (Q16)
 • Nancy Pelosi heeft een fake geheugen als bescherming tegen vervolging (Q18)
 • De verraderlijke CIA denkt dat hun buitenlandse offshore bezittingen sterk genoeg zijn als bescherming van de VS executive (niet meetellend het account voor militair gebruik op Amerikaanse bodem) (Q23)
 • Elke persoon die een statement maakt zich niet herverkiesbaar te stellen, voor de verbetering van het land, zullen in staat van beschuldiging gesteld worden en dat wordt hen ook verteld. (Q24)
 • Noord Korea wordt niet geregeerd door Kim, hij is een acteur in het spel. (Q29)
 • De kinderontvoeringen voor satanische rituelen (o.a. Haiti en andere derde wereld landen) zijn gepauzeerd. (Q29)
 • Wil je geloven dat er een apparaat geplaatst was in het Witte Huis door de Obama administratie dat eigenlijk schade kon toebrengen aan iedereen in de ruimte en in essence niet te detecteren zijn. (Q30)
 • Er is een “Wereld [politiek] statement. We hebben allemaal het goede met een ieder ander voor. Dat is een deel van de reden waarom zaken die een band hebben met buitenlandse staatshoofden geclassificeerd blijven. [maar niet alles] (Q31)
 • De tekst van een toekomstige publieke aankondiging die stelt dat: “Gedurende de komende dagen zal jij je zonder twijfel realiseren dat ons geweldige land terug nemen [het land van vrijheid] van de kwaadaardige tirannen die ons schade willen toebrengen en ons weigeren het laatste restje glanzend licht te laten zien. (Q34)
 • Prospectief .. Bij POTUS order [President Off The United States] wij hebben bepaalde veiligheid ‘faal zaken’ ingesteld die plaatsvinden op 03-11 bij de arrestatie aankondiging van Mr. Podesta (actie mogelijk 04-11) in 2020 toenemend lijkend als datums waarop dit wordt uitgevoerd na de verkiezing. (Q34)
 • Patriots namen de corrupte deal van Bill Clinton en Loretta Lynch op die op zijn beurt Comey in de kaart speelde bij de 2016 verkiezingen. (Q36)
 • Als Trump faalde … en aangenomen dat HRC de verkiezingen in 2016 controleerde, waren wij als patriotten voorbereid om het ondenkbare te doen (dit werd gelekt intern en voorkwam de delegatie hertelling fraude scam en Barack Obama van het uitroepen van fraude) (Q36)
 • Hielp Obama Noord Korea te bewapenen met nucleaire wapens met gebruik van VS minimalisering technologie? (Q39)
 • The VS vernietigde … de berg die Noord Korea zijn nucleaire wapens huisveste compleet met belangrijke materialen en eveneens de wetenschappers (aka de bommen makers) daar binnen toen het gebeurde. En (sarcastisch) geen wereldwijd nieuwsagentschap vermoede dat we daar iets mee van doen hadden. (Q41)
 • De Obama administratie maakte valse statements over de Uranium One fossiel materiaal and de export vanuit de VS. (Q46)
 • Noord Korea en Iran’s nucleaire programma was gefinancierd via miljarden (Contant en via de bank) verzonden door de Obama administratie (Q50)

Dit waren sommige hoogtepunten van de eerste 50 Q drops (gecodeerde berichten). Op het moment van schrijven is de meest recente Q drop nummer Q3834. Er is dus een hoop meer te vertellen en dit is slechts een korte lijst met epische schandalen. Dit is inclusief het prachtige 16 jaren plan Barack Obama plus Hillary Clinton om de Amerikaanse republiek voorgoed te vernietigen. (Q570)

Vraag jezelf nu af:

 • Waarom zijn de massa media zo wanhopig om de Q operatie (aka Qanon) af te schilderen als een uiterst rechtse samenzweringstheorie?
 • Waarom weigeren ze de bron van de Q drops te bespreken en de president te vragen naar zijn relatie met de “Q” beweging?
 • Is het aanvaardbaar dat de President van de Verenigde Staten zijn basis en reputatie laat bederven met hoax berichten als hij dat kan beëindigen met een enkele tweet?

Ik denk dat je het antwoord wel weet, het bewijs is overstelpend dat de Q operatie het product is van Trump’s administratie militaire intelligentie apparaat. De massa media zijn daarom openlijk het publiek aan het bedriegen en verblinden.

Er is een massieve verdoezeling van de wereldwijde gangster overheid door een maffia media industrie. Hoe zo? Criminelen hebben de totale controle over de media al decennia lang via afpersing netwerken zoals door Jeffrey Epstein en zijn sponsors.

Geen van bovenstaande onthullingenzijn eerlijk onderzocht door de massa media. Hun schandalige gebrek of integriteit -en op handen zijnde crisis van legitimiteit- is het grootste verhaal in de historie van het journalisme.

Veruit

– Martin Geddes


Noot: Sinds het najaar van 2017 is de Q operatie al actief. We volgend dit al vanaf het prille begin op dotcom.radio. Nog steeds vraag ik mensen als ze het over de politiek of over Trump hebben, (meestal in negatieve bewoordingen), al wel eens gehoord van “Q”.

Nog nooit kreeg ik een bevestigend antwoord, nog nooit !!

Vele alternatieve media schreven erover, op dotcom.radio, gedachtenvoer en het Fact(s)forum wekelijks en dagelijks al ruim -twee en een half jaar-

Hoe informeren al die anderen zich?
Hoe belangrijk vinden zij  hun toekomst?
Hoe goedgelovig zijn zij allen?

Als een opiniepeiling aangeeft dat de meerderheid geen vertrouwen meer heeft in de Mainstream Media, waarom gaan ze dan niet op zoek naar alternatieve nieuwsbronnen?

Ik heb deze groep een naam gegeven, … zombies !!

— HM

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk