Tijdelijk Gesloten wegens verhuizing (vanaf 03 tot 19 febr.


aanmelden via de Telegram app

Vanwege de verhuizing naar Frankrijk hebben we tijdelijk geen internet toegang.

Eerst dienen we een Franse bankrekening te openen, voorbereidingen gedaan en contact persoon ingeschakeld. Daarna kunnen we een internet aansluiting regelen, een bedrijf is reeds op de hoogte. Hoe snel we weer online zijn staat in de Franse sterren geschreven. Ik ga proberen in ieder geval om dotcom.radio te maken, desnoods vanuit de kroeg / cafe / restaurant. Natuurlijk onder het genot van een glaasje rode wijn

Maandagochtend 5.00 uur gisteren een prachtig welkom in ons hotel in Saint-Honoré-les-Bains

Het leven is voorbestemd, net om 7 uur 02-02 aangekomen in het hotel. Ik werd al opgewacht door de eigenaresse uit Belgie die hier al 9 jaar een pension – hotel heeft.

Ze is bovendien zeer actief in de lokale politiek en we hebben net al een uurtje staan babbelen. Die kan mij alle in en outs over het dorpje vertellen en er is al strijd gaande over elektrosmog al hebben ze hier nog over de komst van 4G. De verkiezing van de burgemeester (Le Maire) is in maart vertelde ze, als je registreert voor 7 februari kun je meedoen aan de verkiezingen en bij ons op de lijst staat een kandidaat die anti 4G is.

Wordt leuk hier

Vandaag en morgen zijn we dus online vanaf woensdag staat het in de Franse sterren geschreven of er internet toegang is.

… tot snel, à bientôt

Welkom in onze steeds gekkere wereld

de dag van

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Zerohedge: Voor het eerst is een meerderheid van de wereldbevolking ontevreden over democratie

“2005 markeerde het begin van de wereldwijde democratische recessie”, schreef het rapport “Global Satisfaction with Democracy 2020” van Cambridge University. (noot: EU referendum NL/Fr ?)

“Dat jaar markeerde ook het allerhoogste hoogtepunt voor tevredenheid met democratie.” In 2005 was slechts 38,7% van de burgers wereldwijd ontevreden over democratie. “Sindsdien is het aandeel ontevreden burgers gestegen met 18,8% tot ooit 57,5% hoogte. “

Even iets over het vermeende ‘racisme’ van Joe Biden en Hillary Clinton dat in de laatste Q-post aan de kaak wordt gesteld, ik vind deze twee voorbeelden niet heel erg sterk. 

In de jaren ’80 maakten we grappen zoals Joe Biden deed in dat filmpje. We lachten ook om vrouwen, homo’s, joden en moslims. Q toont hier selectieve verontwaardiging. Als we, net als links doet, ons met terugwerkende kracht druk gaan maken over uitspraken uit het verleden van onze tegenstanders zonder deze in de context van de tijd te zien, dan zijn we op rechts geen haar beter. Was het niet de bedoeling om terug te keren naar die tijd, toen we gewoon om elkaar konden lachen zonder dat er meteen een of andere krampachtige, hysterische, politiek correcte ‘social justice warrior’ met blauw/groen/paars/roze haar je terecht stond te wijzen?

Ook de uitspraak van Hillary over bendeleden als ‘super predators’ is allerminst aanstootgevend en ook niet racistisch. Dat zijn ze toch ook? Hoe moeten we Trumps benaming van MS13-bendeleden als ‘animals’ dan zien? Rechts-conservatieve mensen horen niet meteen emotionele kniereflexen te vertonen n.a.v. uitspraken van wie dan ook, maar deze voortdurend in een logische, rationele context te bezien en beoordelen. Het is wat ons scheidt van hyperemotionele linksgekkies.

Wat mij betreft een misser van Q. De foto van Hillary met KKK-lid Robert Byrd en het recente filmpje van Biden waarin hij zwarte kinderen ‘roaches’ noemt zijn wat mij betreft een stuk veelzeggender!

Mike Donkers dotcom.radio Fact(s)forumNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk