de Vrije Mening: We scheren langs de afgrond!


aanmelden via de Telegram app

Nog nooit in de geschiedenis van het moderne internet werden er in korte tijd zoveel initiatieven ontwikkeld om -het vrije woord- te beteugelen en te verbieden

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

ZeroHedge bracht deze week het artikel uit Australië Ethically Missguided & regelrecht gevaarlijk’ om klimaatdeniers -NIET- te censureren

Klimaat ontkenners mogen het niet meer hebben over de wetenschappers die het niet eens zijn met het door de overheid opgelegde beleid. Alle bestaande bewijzen moet online verdwijnen. Alleen met behulp van de aangepaste notering in Google de pagina’s onvindbaar maken voor het grote publiek is kennelijk niet afdoende meer om de massa te behoeden voor andersdenkenden.

Zerohedge: Voor het eerst is een meerderheid van de wereldbevolking ontevreden over democratie — aandeel ontevreden burgers gestegen met 18,8% tot ooit 57,5% hoogte.

Dit onderzoek laat niets te wensen over aan duidelijkheid. Mensen trappen in meerderheid niet meer in de gladde praatjes van het politieke establishment.

Activist Post: Nieuwe voorgestelde wet om “Anti-Vaxxers” in de gevangenis te zetten & de CDC op angst gebaseerde gesprekspunten onthuld.

Een controversiële groep die momenteel in het vizier van het etablissement staat en die ook werd besproken op evenement 201, staat bekend als de Anti-Vaccin Beweging. En nu zien we de Britse regering werken aan een nieuwe wet om mensen op te sluiten die “Anti-Vaccin Propaganda” online verspreiden. Momenteel worden mensen beschermd tegen vervolging als ze oprecht geloven dat de verkeerde informatie of propaganda echt is, maar de regering wil deze bepaling hervormen en het strafbaar stellen om iets online te plaatsen, met name sociale media, dat wordt beschouwd als “Anti- Vaccin.”

Als je het argument niet meer kan winnen op basis van het weerleggen van feiten dan is censuur nog een laatste mogelijkheid

gedachtenvoer 200

Dagelijks kan ik mij doodergeren aan de media die slaafs de bevelen opvolgen van de linkse overheden die letterlijk dood en verderf mogen zaaien in de wereld om hun Nieuwe Wereld Orde uit te rollen. Ik weet dat ze daar niet -meer- in zullen gaan slagen. Maar intussen vallen er dagelijks slachtoffers van deze verdorven criminele politici en hun ‘hoernalisten’.

Dichter bij huis melde EJ Bron: Politieke correctheid betekent het einde van onze cultuur en maatschappij > Steuntrekkers werden uitkeringsgerechtigden, werklozen werden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zwakzinnigen en invaliden werden mensen met een beperking. Poetsdames werden interieurverzorgsters. — Er is een waar schrikbewind ontstaan waar het vrije woord sterk aan betekenis heeft ingeboet. Volg je de nieuwe trend niet dan ben je gelijk een fascist, een antisemiet of wordt je vergeleken met Hitler. De boodschap is duidelijk, zwijgen jij of we maken je een kopje kleiner.

Nog dichter bij huis is het dotcom.nieuws en de andere website van dotcom.radio co-host Ron Fonteine die niet meer mag plaatsen waar zijn hart ligt, hij mag geen wetenschappelijke onderzoeken meer plaatsen dei ingaan op vitamines en mineralen op straffe van grote geldboetes en / of afgesneden te worden van zijn inkomen.

Zie jij een trend in deze wereld waar links alles mag zeggen tot in het extreme toe maar andersdenkenden en / of de waarheid vermorzeld wordt ? Alle debat op voorbaat uitgesloten wordt en bij rechtse politici het spreken onmogelijk gemaakt wordt door de interruptie microfoon of een onbeschofte presentator.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk