Corona ‘virus’ wat je moet weten, … en doen !!

Save as PDF 

DE MENSHEID WAS AAN HET WINNEN DUS … CHINA AANDELENMARKT CRASH ALS HET CORONA VIRUS ZICH VERSPREIDT

De eerste dode is gevallen buiten China en we hebben nu -met die enkele dode- al een wereldwijde WHO waarschuwing, zijn ze gek geworden, … of is dit allemaal volgens plan? Een plan waar een economisch plan aan ten grondslag ligt? Zie de video hieronder, en je eventuele gebrek aan de Engelse taal is nooit een excuus meer. Schakel ondertitels in bij YouTubeVroeger ging ik twee keer per jaar naar mijn werk met een stapel zakdoeken, snotverkouden. Ziek zijn was geen optie want in het weekend zat ik altijd achter de disco in de discotheek. Sinds ik echter mijn leefstijl omgegooid heb ben ik nooit meer verkouden, griep? Wat is dat? Dat is nu al 27 jaar zo. Schijnbaar doe ik dus iets goed.

Een paar weken geleden hadden we een vriendin die werd beperkt in haar bewegingen door een ontsteking in haar schouder en arm. Natriumbicarbonaat deed het wonder, na twee dagen weer gewoon aan het werk, wat voor haar heel belangrijk is. Binnen twee dagen kun je ook al de eerste resultaten ervaren van een betere pH balans die in een luttele 8 weken al zeer goed is. Vraag het de ervaringsdeskundige of een natuurarts, je eigen dokter, ha ha, als hij er al iets van af weet heb je een uitzondering, en … geef hem of haar dan een groot compliment. De meeste dokters hebben een opleiding gehad in chemisch gezondheid. Zorg dus dat je gezondheid in de beste handen is, je eigen handen !!

aanmelden via de Telegram app

… en o ja. Natuurlijk ben ik maar een kwakzalver als je dat ontdekt via Google, maar wel een kwakzalver die al 27 jaar geen enkele dag ziek geweest is. Vraag dit eens aan je dokter, “Hoe lang is het geleden dat U zelf ziek bent geweest dokter?”

wat een eer om tot kwakzalver gepromoveerd te worden
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk