Epidemie: 30 biljoen gevallen, en dat is een lage schatting, …


aanmelden via de Telegram app

Bron artikel NoMoreFakeNews: Epidemic: 30 trillion cases, and that’s a low estimate
Door: Jon Rappoport

Nu het vaccin bevorderende PR-bureau, de Wereldgezondheidsorganisatie genaamd, een wereldwijde noodsituatie voor het coronavirus heeft verklaard, gaan we een serieuze fase in van het spel met de “zaaknummers”.

Houd je hoeden vast. Er zijn allerlei categorieën en termen die opduiken. Je hoort ze niet te begrijpen. Je wordt verondersteld hen over je heen te wassen en je te onderwerpen aan het idee dat we allemaal potentiële slachtoffers worden meegezogen in een gigantische draaikolk – en de enige hoop op ontsnapping hangt af van de rush-rush-rush-inzet van een experimenteel vaccin.

Wat zijn deze voorwaarden en categorieën?

Er zijn ‘bevestigde gevallen’. Er zijn ‘geïnfecteerde mensen’. Er zijn ‘dragers van het virus’. Er zijn ‘milde gevallen’. ‘Asymptomatische gevallen’. ‘Geprojecteerde gevallen’. Er is ‘de kans dat veel gevallen hebben detectie vermeden. “Er is” positief getest voor het virus. “Er is” computermodellering van casusschattingen. “” Virusspreiders. “” Explodeert te snel om nauwkeurig te volgen. “” Door een geïnfecteerde vleermuis. “” Door een slang. ” “Buitenaardse zaken” —oeps, verkeerd artikel.

Interessante feiten.

In 2003 was er een andere coronavirus pandemie genaamd SARS. Toen, net als nu, voorspelden experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een verschrikkelijk wildvuur van wereldwijde gevallen. Toen, zoals nu, werd een noodtoestand uitgeroepen. WIE gaf een advies uit en vertelde mensen niet naar Toronto te vliegen, omdat die stad ‘besmet’ was. Toen alles gezegd en gedaan was, het officiële aantal doden door SARS?

800.

Van de 7 miljard mensen.

Maar maakt niet uit. De professionals noemen SARS achteraf nog steeds een serieuze epidemie. Een meer juiste technische term zou zijn: kletsmajoor.

In eerdere artikelen in deze serie heb ik gedetailleerd beschreven hoe de Amerikaanse Centers for Disease Control op een verbazingwekkend niveau, over case-aantallen, in de zogenaamde varkensgriepepidemie (2009) hebben gelogen. Het overweldigende percentage Amerikaanse bloedmonsters dat naar laboratoria werd gestuurd, van varkensgriep patiënten, kwam terug zonder tekenen van varkensgriep of andere griep. Sharyl Attkisson, een onderzoeksrechercheur die destijds voor CBS News werkte, stelde deze fraude bloot. Toch beweerde de CDC uiteindelijk dat er, op het hoogtepunt van de Mexicaanse griepepidemie, 22 MILJOEN gevallen waren in de VS. Ik maak geen grapje. Deze experts zijn grote leugenaars. Het zijn kampioenen. Ze staan in de Eregalerij.

Als je voor een groot bureau voor de volksgezondheid werkt, zijn het opstellen van case-nummers en het exploiteren van angst onderdeel van je dagelijkse arsenaal. Zij moeten dat. Anders kun je betrapt worden met je broek naar beneden. “Sorry, mensen, die wereldomvattende pandemie waarover we u vorige week vertelden? Het is niet uitgekomen. Het grootste deel van de zaak is mild, in de volgorde van een zware verkoudheid, en veel gevallen hebben we vrijwel goedgemaakt. We werden meegesleept. We zijn tenslotte basisverkopers voor de vaccinindustrie … “

Weet je nog West-Nijl, vogelgriep, Zika, de Mexicaanse griep-angst van 1976? Ze waren allemaal hyped aan de hemel. Ze waren allemaal voorspeld over de hele wereld te verspreiden. Ze waren allemaal, door sommige mensen, verbonden met “gemanipuleerde virussen in biowar-laboratoria, waartegen we geen schijn van kans maken.” En ze waren allemaal kerels. De zaaknummers – toen de rook was verdwenen – waren minuscuul. Dat wordt een CLUE genoemd.

Maar zie je, er is iets dat The Church of the Virus wordt genoemd. Het is best geweldig. Mensen horen gewoon het woord VIRUS en ze vallen op hun knieën. Sommige van deze mensen waren, tot het moment waarop een epidemie werd uitgeroepen, zeggend dat het opbouwen van het immuunsysteem door middel van natuurlijke basismiddelen een prima verdediging tegen ziektekiemen was, MAAR – plotseling zijn ze verlamd en gehypnotiseerd door Het Woord . VIRUS. Nu gaan ze nog beter luisteren naar de Wereldgezondheidsorganisatie. Dat agentschap zegt dat er misschien 10.000 gevallen zijn? De verlamde leden van de kerk zullen zeggen: ‘Nee, er zijn honderdduizend gevallen. Waarschijnlijk een miljoen bij het vallen van de avond. “

Dus mijn strategie is om de kerk voor te blijven. Ik zeg: er zijn 30 biljoen gevallen van de Chinese epidemie, we zijn allemaal opgesloten, we zijn allemaal al dood. Oke? Einde verhaal. Het is verteld. Laten we NU eens rondkijken. Zijn er nog mensen? Zijn we er nog? Zijn er bomen en dieren en wolken en lucht?

Ik werk vanuit aanwijzingen en geschiedenis en bewijsstukken. In eerdere artikelen in deze epidemische serie (hier ook op gedachtenvoer) heb ik het beste bewijs verzameld dat ik kan vinden. Ik heb ongemakkelijke en onaangename vragen gesteld en beantwoord. Ik heb waarschijnlijke motieven voor al het liegen en verzinnen uitgelegd. Ik heb gedetailleerde cover-ups. Ik heb beschreven wie baat heeft bij zogenaamde epidemieën.

Op een hoog niveau, het macroniveau, zou deze Chinese ‘epidemie’ alle mensen op aarde moeten verbinden, en niet op een goede manier. Het is nog een strategie om een ​​collectieve magie-collectivistische truc uit te voeren. Om ons te laten denken dat er geen naties, geen enkele soevereine entiteit op de planeet is. Geen personen met het recht om te kiezen. We zijn allemaal ineengedoken massa’s, verlangend om gevaccineerd te worden. We zijn op weg, zoals verteld, volgens orders van boven. We zijn allemaal slachtoffers. We zijn allemaal afhankelijk van een stollende wereldwijde superstaat. We moeten allemaal God danken voor China. Het heeft ons de weg gewezen. Het vergrendelen en in quarantaine plaatsen van miljoenen mensen is prima en rechtvaardig. Het geeft een voorbeeld dat we misschien binnenkort moeten volgen, met goede moed en vertrouwen.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Zoals ik al sinds 1988 zeg en schrijf, zijn geheime MEDISCHE operaties op lange termijn de meest succesvolle op de planeet als het gaat om het beheersen van mensen. Waarom? Omdat het medische kartel geen partijdige of politieke spandoeken in de lucht houdt. Het kondigt geen politieke agenda aan. Het is neutraal. Het beweert niets anders te doen dan genezen. De uitloper ervan, The Church of the Virus, is sensationeel populair. Maar tegelijkertijd is er voor het publiek niets te zien in de kapel. Virussen zijn onzichtbaar voor het blote oog. Alleen de deskundige priesters kunnen ons over hen vertellen. We hebben geen toegang tot het innerlijke heiligdom, het heilige der heiligen.

Gesteund door de pers, regeringen en moordende megabedrijven, kunnen medische priesters ons foto’s laten zien van duizenden uitgehongerde mensen, zonder water, struikelend over een gebarsten dorre vlakte die lijkt op het oppervlak van de maan, en ze kunnen ons vertellen dat deze mensen worden vernietigd door een VIRUS, en de meesten van ons zullen het geloven.

Gesteund door dezelfde troepen, kunnen de medische priesters ons rijke en groene bossen en eersteklas landbouwgrond tonen – die allemaal zijn gestolen van de mensen die daar door die bedrijven wonen – en de meesten van ons, als ze dat horen, zullen geloven dat het enige probleem is de aanwezigheid van een VIRUS die de inboorlingen doodt.

Gesteund door dezelfde troepen, kunnen de medische priesters ons laten zien gescheurd en geploegd onder landbouwgrond die nu door een van deze bedrijven wordt gebruikt – en we zien pools van dampende chemicaliën uit de nieuwe fabrieken stromen en vreemde borrelende gele stromen versierd met honderden dode drijvende vissen – en op het nu kale terrein van het bedrijf, kunnen we inboorlingen zien struikelen en vallen – en, op de hoogte gebracht door de medische experts, zullen de meesten van ons geloven dat het enige probleem een ​​VIRUS is.

We kunnen beelden zien van vuile bruine mistige lucht die door de megastad Wuhan drijft, en mensen die maskers dragen, en mensen die hun appartementen verlaten met hun bezittingen, en wanhopige protesten op straat tegen een van de gevaarlijkste en repressieve regeringen op De aarde, en burgers die ziekenhuizen bezoeken met longproblemen door de vervuilende vervuiling – en, wanneer verteld, zullen de meesten van ons geloven dat het enige probleem een ​​CORONAVIRUS is.

In deze tijden … zaaknummers? 90-plus procent van iedereen is een casenummer, wat betekent: KAARTDRAGEND LID van de verwarde gesmolten kaas glob collectivist verrukt meegesleept publiek kijken naar de magische fase van de hand van de show op gloeiende schermen …

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk