Wie stimuleert het IDEE van een epidemie en wat is het doel?


aanmelden via de Telegram app

Bron artikel NoMoreFakeNews: Who is pushing epidemics? What are their crimes?
Door Jon Rappoport | 30-01-2020

Met mijn verslag van de China-epidemie (klik op auteur Jon Rappoport boven het artikel voor meerdere artikelen) zien we veel nieuwe lezers opdagen en opletten. Dus ik wil een paar feiten blootleggen over het moderne medische systeem – feiten die ik de afgelopen 10 jaar vele malen heb gepresenteerd.

Ik doe dit vanwege een klein ding genaamd REPUTATIE. Als de staat van dienst van grote medische functionarissen echt wordt begrepen, zouden mensen hun onbewezen uitspraken met aanzienlijke scepsis bekijken. Uitspraken als: HET VIRUS VERSPREID ZICH; DIT IS EEN GROTE EPIDEMISCH RAMP; WE BRENGEN EEN NIEUW VACCINE IN PRODUCTIE; IEDEREEN MOET HET NEMEN.

Ik leg ook feiten bloot, omdat MEDISCH VEROORZAAKTE DOOD routinematig onder het tapijt wordt geveegd door de reguliere pers. Eigenlijk, als gevolg van mediastilte, wat het onderwerp van medische schade waar het onderwerp van grof vergiftigd voedsel in de 19e en vroege 20e eeuw was. In die tijd hadden gigantische voedselverwerkers hun eigen Wilde Westen gecreëerd, waar ze dodelijk gif konden verkopen (eten, en dood neervallen) verborgen in producten. De pers hielp deze misdaden aan het licht te brengen en het publiek te transfixeren, wat leidde tot gedeeltelijke hervormingen. Nu, in de medische arena, is de pers een partner in kapitaalmisdaden.

Belangrijke medische functionarissen hebben op een tijdbom met informatie gezeten. Het bereik van medische verminking en moord is verbazingwekkend.

Stelt u zich een congres voor die wordt gehouden voor mediacamera’s, met verslaggevers in de VS en Europa die klaarstaan ​​met schokkende artikelen over een van de belangrijkste doodsoorzaken –

SENATOR: Mijnheer, ik heb de medische sterftecijfers voor me. Hoe kun je dit geheim houden voor het publiek?

FDA-Commissaris: Het is geen geheim, mijnheer. Veel experts weten ervan.

SENATOR: Ik kijk door het federale budget van triljoen dollar. Ik ben op zoek naar het geld dat is toegewezen om deze vreselijke situatie op te lossen. Waar zijn die fondsen?

FDA-Commissaris: Nergens. Geef ons niet de schuld.

Ik weet dat belangrijke media geen medisch veroorzaakte sterftecijfers zullen onderzoeken, omdat ik al jaren rapporten publiceer en ik nieuwsmensen met de feiten heb gecontacteerd; en er gebeurt niets.

We beginnen dus met een paar citaten.

26 juli 2000, Journal of the American Medical Association; auteur, Dr. Barbara Starfield, vereerde expert op het gebied van volksgezondheid aan de Johns Hopkins School of Public Health; “Is de Amerikaanse gezondheid echt de beste ter wereld?”

Starfield meldde dat het Amerikaanse medische systeem 225.000 Amerikanen per jaar doodt. 106.000 als gevolg van door de FDA goedgekeurde medicijnen en 119.000 als gevolg van mishandeling en fouten in ziekenhuizen. Extrapoleer de cijfers naar een decennium: dat zijn 2,25 miljoen doden. Misschien wilt u dat laatste nummer nog een keer lezen.

Ik heb Starfield in 2009 geïnterviewd. Ik vroeg haar of ze op de hoogte was van enige algemene inspanning van de Amerikaanse regering om deze holocaust te elimineren, en of ze ooit door een overheidsinstantie was benaderd om hierover te overleggen. Ze beantwoordde een volmondig NEE op beide vragen.

Hier is nog een citaat: BMJ 7 juni 2012 (BMJ 2012: 344: e3989). Auteur, Jeanne Lenzer. Lenzer verwijst naar een rapport van het Institute for Safe Medication Practices: “Het [het Instituut] berekende dat in 2011 voorgeschreven medicijnen werden geassocieerd met twee tot vier miljoen mensen in de VS die ‘ernstige, invaliderende of dodelijke verwondingen hadden, waaronder 128.000 doden. ‘”

Het rapport noemde dit “een van de belangrijkste gevaren voor de mens als gevolg van menselijke activiteit.”

Het rapport werd opgesteld door externe onderzoekers die de eigen database van de FDA gingen met ‘ernstige bijwerkingen [medicamenten]’.

lezers promoten je website
Bedankt voor het promoten van de website

Daarom zou het absurd zijn om te zeggen dat de FDA zich niet bewust is van deze bevinding. De FDA weet het. De FDA weet het en zegt er niets over, omdat de FDA, als veilig en effectief, alle medicijnen certificeert die Amerikanen routinematig verminken en doden.

Hier is nog een citaat: Het artikel is: “De epidemie van ziekte en dood door geneesmiddelen op recept”. De auteur is Donald Light, die les geeft aan Rowan University, en in 2013 de ontvanger was van de Distinguished Career Award van ASA [American Sociological Association] Praktijk van Sociologie. Light is een van de oprichters van het Center for Bioethics aan de University of Pennsylvania. In 2013 was hij fellow bij het Edmond J. Safra Centre for Ethics in Harvard. Hij is gastprofessor bij Lokey aan de Stanford University.

Donald Light: “Epidemiologisch, op de juiste wijze voorgeschreven, voorgeschreven medicijnen zijn de vierde belangrijkste doodsoorzaak, verbonden met een beroerte bij ongeveer 2.460 doden per week in de Verenigde Staten. Ongeveer 330.000 patiënten sterven elk jaar aan geneesmiddelen op recept in de Verenigde Staten en Europa. Ze [de medicijnen] veroorzaken een epidemie van ongeveer 20 keer meer ziekenhuisopnames [6,6 miljoen per jaar], evenals valpartijen, verkeersongevallen en [jaarlijks] ongeveer 80 miljoen medisch kleine problemen zoals pijnen, ongemakken en disfuncties die de productiviteit belemmeren of het vermogen om voor anderen te zorgen. Sterfgevallen en nadelige gevolgen van overmedicatie, fouten en zelfmedicatie zouden deze cijfers verhogen. “(ASA-publicatie,” Footnotes “, november 2014)

De statistieken die ik citeer onthullen een probleem op het niveau van een tsunami die door heel Amerika en Europa veegt.

Waarom zullen grote media deze feiten niet melden?

De voor de hand liggende reden: hun grote farmaceutische adverteerders zouden ze als hete aardappelen laten vallen.

Maar er zijn andere redenen.

Elke medische bureaucraat of medische shill of medische expert die aan boord van de mediatrein springt om het publiek te verzekeren dat medicijnen en vaccins opmerkelijk veilig zijn, zit op de tijdbom die ik hierboven heb beschreven.

Als deze bom alom zou worden erkend, wie zou deze professionele experts dan blijven geloven? Wie accepteert alles wat ze zeggen? Hoe kunnen ze hun geloofwaardigheid mogelijk handhaven?

“Nou, het systeem dat ik vertegenwoordig doodt 2,25 miljoen mensen per decennium, en verminkt 20 tot 40 miljoen mensen per decennium, maar ik wil je verzekeren dat dit vaccin helemaal geen problemen oplevert. Het is ongelooflijk veilig. “

Elke uitspraak, over welk onderwerp dan ook, uitgegeven via het Ministerie van Waarheid van het medische kartel, zou op ongelovige oren vallen en alleen maar de algemene verontwaardiging vergroten.

Reguliere verslaggevers en redacteuren en uitgevers zijn zich er terdege van bewust dat het vertellen van de waarheid en erop blijven hameren een basisinstelling van de samenleving zou ondermijnen.

De media zijn er om de maatschappij en haar structuren geloofwaardig te maken. Dat is waarom ze ‘major’ worden genoemd in plaats van ‘minor’.

Als het hard regent, zijn de media aanwezig met een paraplu om het hoofd van de georganiseerde samenleving te beschermen. Weglopen in het midden van een stortbui zou de status quo onbeschermd laten.

‘De kroon verdedigen’ is een andere manier om het te formuleren. De koning kan fouten maken, hij kan gruwelijke overtredingen begaan, maar hij is de koning en daarom moet zijn positie veilig blijven.

Jonge journalisten leren dit punt snel. Als ze in hun ijver de drempel overschrijden en proberen een centrale mythe, sprookje of legende bloot te leggen, worden ze terug op hun plaats gezet. Ze absorberen de boodschap. Journalistiek heeft grenzen. Bepaalde waarheden zijn stille waarheden.

In de loop der jaren heb ik gesproken met journalisten die ernstig verslaafd zijn aan verduisteringen. Zoals elke verslaafde hebben ze een leger excuses om hun gedrag te rationaliseren.

De medische experts zijn slechter. Hun pretentie van idealisme kent geen grenzen en wordt alleen geëvenaard door hun claim op kogelvrije kennis.

Wanneer je het fineer weghaalt, zijn het enablers, belangstellenden, samenzweerders.

Er gaat niets boven een hoogstaand, sociaal gepositioneerd, kaartdragend lid van de kring van beschermers van de koning. De arrogantie is kolossaal. Omdat wat wordt verborgen zo explosief is.

Het is de plicht van de Kroon om zijn onderdanen zich veilig en beschermd en zelfs geliefd te laten voelen.

Geen wonder dat hij zo’n groot leger van getrainde helpers in en rond de pers nodig heeft.

Hij heeft ze.

Maar hun monopolie breekt af.

We zitten in een nieuw uitbreek niveau van waarheid. Het heet onafhankelijke media.

Dus … over epidemieën, wanneer ambtenaren van de volksgezondheid, en hun overheid enablers, en de conforme pers, en artsen ons vertellen dat een nieuw virus de wereld bedreigt, en een vaccin zal het stoppen, en we moeten dat vaccin nemen … waarom moet iemand in de rij staan en zijn woorden accepteren?

Professionele leugenaars, professionele criminelen kunnen doen alsof ze wetenschap spuiten, maar ze vertrouwen alleen op de onwetendheid van het publiek.

Bedankt, China, je bent geweldig

Bron artikel NoMoreFakeNews: Thank you, China, you’re wonderful 31-01-2020

Zoals ik enkele dagen geleden in een artikel voorspelde, stonden we op het punt van een groot DANK U, CHINA-moment.

Het is hier.

Uit tweets bij de live noodvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie over ‘de epidemie’ (22 januari 2020):

“Ik was erg onder de indruk van de details en diepte van de presentatie van #China. Ik waardeer ook de medewerking van de Chinese minister van Volksgezondheid, met wie ik de afgelopen dagen en weken rechtstreeks heb gesproken ”- van Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie.

“Zijn leiderschap [Chinese minister van Volksgezondheid] en de tussenkomst van president Xi en premier Li zijn van onschatbare waarde geweest, en alle maatregelen die zij hebben genomen om te reageren op de uitbraak” – van Dr. Tedros

Ja, alle lof voor de ‘interventie’ en ‘maatregelen’ van de Chinese overheid.

Vertaling: “Hun brutale onderdrukkende regime kan ijzeren controle uitoefenen over hun bevolking. Ze kunnen 40 miljoen mensen ‘s nachts in hun steden opsluiten. Wauw. Sensationeel. Het is gewoon zo dat dit precies is wat wij, de dankbare wereld, op dit moment nodig hebben. Grappig hoe dat gebeurt, hè? Een ‘woedende epidemie die de planeet bedreigt’ ontstaat op een plek waar de controllers miljoenen en miljoenen mensen kunnen smoren. Kijk naar hun voorbeeld. Ik zeg niet dat we, in het Westen of waar dan ook, ons moeten haasten om de ‘China-strategie’ na te streven, MAAR die dag kan komen. Spoedig. China heeft het ijs gebroken. Als zij deze ‘maatregelen’ kunnen uitvoeren, kunnen wij dat ook. ‘

Zoals mijn lezers weten, heb ik de authenticiteit van deze ‘epidemie’ op verschillende manieren aangevochten. Je kunt mijn eerdere artikelen lezen om mijn aanpak te begrijpen (hier archiveren) en mijn onderzoek naar nep epidemieën uit het verleden die nep waren.

Er zijn momenteel twee grote operaties aan de gang. Een daarvan is het afsluiten van populaties. De andere is het komende vaccin. Ik heb al geschreven over een experimenteel vaccin dat over 90 dagen in productie kon worden genomen. Het heeft enorme potentiële gevaren. En het zou kunnen worden verplicht voor iedereen, of iedereen op bepaalde gebieden.

De huidige verheerlijking van het Chinese regime is geen goed nieuws. Verre van.

BEGRIJP DIT: Nooit eerder in de menselijke geschiedenis is er een zo grote lockdown geweest, zo snel genomen als nu in China. Het schept een precedent. Het breekt psychisch het ijs. Het stelt mensen in staat om te denken: “Wel, goed. We kunnen het ook. ‘Ik VERZEKER u, op dit moment zijn er mensen over de hele wereld die het eens zijn met de acties van het Chinese regime. Ze knikken met hun hoofd: “JA“.

Dit is geen goed teken. Niet voor China, niet voor de rest van de wereld.

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.

WHO Declares Coronavirus Outbreak A ‘Global Pandemic’

30-01-2020 Outside China, the WHO has only confirmed 98 cases.

— Maar wel een wereldwijde pandemie.
— Wat moet je daar nu van denken?
—– Paniek zaaien eerste klas?

Zomaar wat gedachten: Sinds Trump aan het bewind is gekomen en gelijk begon het Deep State moeras droog te leggen is de ene na de andere poging gedaan om een derde wereldoorlog te ontketenen. De media zijn een ongekend offensief begonnen om Trump in een kwaad daglicht te stellen, Russische samenzwering met de verkiezing, een onder de gordel beschuldiging van seksueel gedrag en nu de impeachment hoax. Ook dit Corona ‘virus’ komt uit de hoge Deep State hoed om zo de economie schade toe te brengen wereldwijd en de verkiezingen in de VS te verstoren en indien mogelijk hoe dan ook, goed of kwaadschiks naar de hand te zetten. Zie o.a. de inzet van Google manipulatie. Ik kan je vertellen, het gaat niet lukken. Waarom niet? “Q”. “Wait and see”, …

— HM

Elke lezer is vanaf het moment dat hij of zij een artikel gelezen heeft verplicht aan zichzelf om deze kennis te delen, … of gewoon het besef medeplichtig te zijn aan deze misdaden.

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk