Het afscheid cadeau van de belasting.


aanmelden via de Telegram app

Deze week werd ik er weer aan herinnerd waarom ik zo graag weg wil uit Nederland. Met de btw aangifte kwam nog een andere verrassing uit de hoge hoed van de belasting want ik had natuurlijk weer veel te veel verdient naast mijn AOWtjes en pensioentje en daar eist vadertje staat zijn deel van op. Al die vluchtelingen etc die moeten natuurlijk ergens van betaald worden. Duidelijk is dat werken voor de staat geen nut heeft buiten -het hoofd boven water kunnen houden-. Ik verving afgelopen twee jaar een collega die ernstig ziek was, dus nee zeggen is dan lastig. Toch gaat er een einde komen aan de service dit weekeind als ik zondag vertrek naar Frankrijk.

Het afscheid cadeau van de belasting is een van de redenen dat ik graag weg wil uit Nederland. Het leven is hier veel te duur en geld verdienen kan je het beste door geld te besparen. Daar komt geen belasting bij om de hoek kijken. Lekker buiten in een gezonde leefomgeving met weinig tot geen elektrostress en mooie schone lucht tussen de heuvels en bergen. Eigen voedselproductie opstarten met een gegarandeerd keurmerk: -me myself and I-, dat is de enige persoon die je honderd procent kan vertrouwen als het aankomt op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Dat zal ook ongetwijfeld een boost gaan geven aan de gezondheid want de biologische groenten uit de Hollandse volkstuin waren zo goed als op en een deel biologisch of straks alles biologisch maakt een groot verschil. Het lijkt me wel een leuk vooruitzicht om volgend jaar weer een preventieve NES gezondheidsscan te laten maken. Ik vindt het trouwens een vreemde gedachte dat er mensen leven op plaatsen waar het bezit van een stukje grond eerder de regel dan de uitzondering is op het platte land en vrijwel iedereen de mogelijkheid heeft op een volkstuintje. Dat er dan toch nog grote supermarkten zijn, … voor het gemak?

… of omdat je met die niet zo ‘super’ voeding gemakkelijker ziek kan worden.

Over het algemeen zijn de plattelandsmensen gezonder dan de stadsmensen, dat kleine volkstuintje zal daar ongetwijfeld aan bijdragen evenals een beetje minder stress. Alhoewel er in Frankrijk ook zeker veel -Gele Hesjes- stress heerst onder de bevolking veroorzaakt door het beleid van de staat waarbij monsieur Macron natuurlijk het voorbeeld moet geven bij de uitrol van de EU dictatuur.

Met ware minachting voor het gezag van de zichzelf gekroonde zonnekoning gaan de Gilets Jaunes door met betogen tot de guillotine valt, Macron onttroond wordt en moet vluchten uit Frankrijk of tot de volgende verkiezing waarbij het volk door Macron de rechtse hoek in geslagen worden. Frankrijk terug als landsstaat, wat voor Nederland ook hoogst noodzakelijk is en wat Brexit dit jaar gaat bewijzen. Onder leiding van Nigel Farage is men vroegtijdig uit het EU parlement weggelopen omdat men ook als afscheid niet hun nationale vlag terug mocht zetten op de vergadertafel. Kinderachtig.

Het waren mooie woorden die Nigel sprak tegen de EU dictators. In de Nederlandse media sprak men van een afscheid in gezang (nu.nl) maar aan de donderpreek -Nigel Farage wel toevertrouwd- ging men maar even voorbij voor het gemak. Er blijft niet veel keuze meer over voor Nederland om straks de EU Titanic te gaan verlaten, de bevolking heeft zich in 2005 daar al duidelijk over uitgesproken waarbij ze totaal genegeerd werden. Niet alleen olifanten hebben een goed geheugen mijnheer Rutte.

En mijnheer Rutte, mocht je nog inspiratie hebben om een (grote) rol te gaan vervullen op het Europese schip, U weet het, “vrouwen en kinderen eerst”. Ik hoor het me zeggen “U”, maar ja disrespect is ook respect. Disrespect komt eigenlijk uit de Engelse taal maar dat mogen we best wel even gebruiken denk ik van de Brexit boys.

Komende week zijn we dus even offline, even geen internet. Ik hoop dat deze nieuwsjunk niet teveel mist want de ondergang van de globalisten wil ik wel volledig meemaken.

Intussen, … maak je niet teveel zorgen om dat corona griepje. Elke griep in ons kleine landje zorgt voor meer slachtoffers. (tot wel 2.000 per jaar) Zorg dat je pH waarde goed is, je vitamine en mineralen huishouding, zoals je lichaam -altijd- gewapend dient te zijn.

De digitale wereld kent ook al vele grenzen van censuur, we hopen echter zo snel mogelijk weer online te zijn al heb ik voor de nieuwe offline wereld ook best wat ideetjes. Lekker mijzelf nestelen tussen al die eigenwijze Fransen. Dat zal best gaan lukken als je zelf ook gezegend bent met een behoorlijk portie ‘eigen’wijsheid. 

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk