Onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker opgepakt!


aanmelden via de Telegram app

Hoe onderdruk je de macht van het gesproken woord? Je maakt misbruik van de macht die je denkt te hebben gekregen volgend de wet, …

Op Twitter kwam ik vandaag enkele berichten tegen in de trend van: “Ik heb niets met die man”. De essentie is echter, “Als iemand een mening heeft mag je dan zomaar in Nederland met buitensporig geweld en machtsvertoon gearresteerd worden”. Het antwoord is altijd NEE

Om 7 uur werd onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker van het geruchtmakende weblog http://interessantetijden.nl  opgepakt

Twee politie-auto’s kwamen voor zijn deur, zodra hij opendeed werd hij met veel geweld tegen de grond gewerkt en afgevoerd.

Rypke mag met niemand spreken.


Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk