China Corona epidemie -implicaties voor Amerika en andere landen


aanmelden via de Telegram app

Bron artikel No More FakeNews: China epidemic—implications for America and other countries
Door Jon Rappoport

Om mijn nieuwe artikelen over de ‘zogenaamde’ “epidemie” bij te houden, helpt het echt om mijn eerdere stukken te lezen.  Ik recapituleer niet elke keer alle relevante feiten als ik ga zitten schrijven.  Als ik dat wel deed, zou ik boeken plaatsen in plaats van artikelen.

Dus…terwijl ik dit schrijf, zijn ongeveer 40 miljoen Chinese burgers in hun stad opgesloten en in quarantaine.  Dit is echt buitengewoon.  Een Amerikaans vaccin–ambtenaar hoorde ik zeggen dat China een “zilveren randje” was met de corona virus epidemie– omdat de overheid zoveel controle over haar mensen kan uitoefenen en dus kan helpen de epidemie in te dammen.

Je kon hem bijna horen denken, “Ik wou dat we dat konden doen in Amerika.”

… Amerika, Engeland, Canada, Frankrijk, Duitsland, etc.

U kunt wedden dat uw ambtenaren van de volksgezondheid over de hele wereld gegevens verzamelen over hoe goed “het Chinese experiment” gaat.  Ze willen lessen leren.  Ze willen meer weten over insluiting, massa-quarantaines en lockdowns.

Zou bijvoorbeeld een Amerikaanse president plotseling een noodtoestand kunnen afkondigen in de VS en orders kunnen geven voor reisbeperkingen op grote schaal?

Zou hij burgers kunnen beperken tot hun steden?  Zou hij troepen naar een stad kunnen brengen en ze op grote openbare plaatsen kunnen laten verzamelen en naar mensen kunnen laten zwaaien om de lichaamstemperatuur op te zoeken en ze naar ziekenhuizen en andere opslagplaatsen te brengen?

Zouden federale en staatsambtenaren sport- en concertevenementen kunnen afzeggen?  Zou een menigte van welke aard dan ook kunnen worden verboden?  Zou een nationale verkiezing kunnen worden uitgesteld?

China wordt een voorbeeld voor de rest van de wereld, zie je.  “Dit is wat er moet gebeuren in moeilijke tijden, om de verspreiding van een epidemie te stoppen.  Kijk naar China.  Ze bereiken het juiste.  Als het moordenaarsvirus hier komt en zich verspreidt, moeten we hen misschien wel volgen.”

CHINA IS DE PSYCHOLOGISCHE IJSBREKER VOOR DE REST VAN DE PLANEET.  “Nou, ze hebben het daar gedaan, dus het kan gedaan worden…”

“Dank je, China.  Je hebt ons laten zien hoe efficiënt en noodzakelijk het is.”

De grootste potentiële besmetting hier heeft niets te maken met het virus.  Het heeft te maken met andere landen die besluiten het voorbeeld van China te volgen.

En nu komen we bij THE VACCINE tegen het virus.  Dit is waar het allemaal om draait.  Een aantal van de nieuwe vaccins die met spoed worden goedgekeurd en geproduceerd, zijn volledig experimenteel.  Ze zijn nooit openlijk gebruikt op het publiek.  Dus is het toneel voor een grote planeet brede proef met cavia’s.  In een recent stuk heb ik het gevaar van een van deze vaccin variëteiten uitgelegd… RNA-vaccins.  Ze kunnen auto-immuunreacties veroorzaken.  Het lichaam gaat oorlog voeren tegen zichzelf.

Wat zijn de kansen dat een van deze nieuwe vaccins in de VS en andere landen verplicht wordt gesteld?  Gemandateerd.  Gemandateerd.  Bevolen.  “Om de openbare veiligheid te waarborgen.”

Ik zou zeggen dat er een kans is, gezien, nogmaals, het voorbeeld van China, de ijsbreker.

En, zoals ik al vele malen heb aangegeven, worden deze zogenaamde epidemieën al tientallen jaren gebruikt om de bevolking af te stemmen op de behoefte aan ALLE vaccins voor alle ziekten.  Het heet operante conditionering.

“Je hebt geen keus.  Je kunt je niet terugtrekken.  De situatie is te gevaarlijk.

Ambtenaren zeggen dat over één vaccin in een “epidemische” situatie, ze kunnen dan zeggen dat over alle vaccins.

Realistisch gezien, zouden de adviseurs van elke Amerikaanse president hem vertellen dat het verplicht stellen van een noodvaccin tegen het coronavirus voor het hele land een logistieke nachtmerrie zou zijn.  Dus stellen ze voor: “We kunnen een mandaat proberen, alleen dwingen we het niet overal af.  We gebruiken bepaalde voorbeelden van harde controle in bijvoorbeeld het gevaarlijkste gebied, waar het virus zich heeft verspreid.  Een stad, een stad, misschien zelfs een staat.  En zorg ervoor dat iedereen in dat gebied het vaccin krijgt.  Laten we dat om te beginnen proberen.  Laten we eens kijken hoe het einde van de handhaving eruit ziet.  Hoe gaan we de mensen aanpakken als ze weigeren?  Ondertussen is het verbieden van grote publieke bijeenkomsten een essentiële stap.  Dat kun je doen.  In bepaalde gevallen is het niet toegestaan om mensenmassa’s te verbieden.  We werken samen met de staat en de lokale autoriteiten, om het te laten lijken alsof ‘het volk’ vertegenwoordigd is.  Ga voor het ‘deel en zorg’ principe.  We houden van al onze mensen en willen ze beschermen…”

Zo’n strategie kan maandenlang worden uitgerekt.  Het zou toegestaan zijn om te petereren… maar bepaalde kenmerken zouden op hun plaats blijven.  Bijvoorbeeld, verhoogde politie- en militaire aanwezigheid in de steden.  Niet om vaccinatie af te dwingen, maar om de basiscontrole over de bevolking uit te breiden.

Ondertussen zouden de staatswetgevers meer vertrouwen hebben, ondanks pushback, in het uitvaardigen van verplichte vaccinatiewetten voor alle ziekten.  Door termen als “uitbraken” en “verspreiding” en “bescherming” vaker te gebruiken dan nu het geval is, zouden staten “hun plicht doen” om de burgers veilig te houden.

Vrijheid?  Vrije keuze?  Die ideeën zouden sneller worden gekanaliseerd naar afvoerpijpen uit het verleden.  Veiligheid, bescherming en beveiliging zouden nog hoger op het politieke scorebord komen te staan.

Als je begint te zien dat dit een CONTROL op is, dan heb je gelijk.  Dat was het altijd al.  Afgezien van de voor de hand liggende werkbare medische oplossingen voor specifieke problemen, zoals de reparatie van het lichaam in noodsituaties, gaat het bij het hoogste echelon van het medische kartel om de controle.  En het gebruik van aantoonbaar giftige medicijnen en vaccins is de voorhoede van heimelijke oorlogsvoering.

China laat de wereld zien hoe je de oorlog in één keer aan miljoenen mensen kunt opdringen.

Het leent daarbij strategieën van het Westen: hoe een onbewezen epidemie op te pompen door middel van medische desinformatie.

Dat is een krachtig huwelijk: massale top-down kracht, en medische propaganda.

De vrijheid om een meningsverschil te hebben en zich terug te trekken, in vele opzichten, is belangrijker dan ooit.

Noot: Geen paniek te zien op het Q message board, vertrouw het plan

Noot 2: Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Nederlanders griep. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood. Dat zijn dus de zwakke mensen. We hebben nu met alle paniek en commotie al 130 doden wereldwijd op 29-01-2020. Dat zijn die zelfde zwakke mensen – ondervoed op vitamine en mineralen niveau, een slechte pH balans etc. Zie artikel hieronder

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk