Een gevoel van urgentie in de steeds gekkere wereld, …


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Een gevoel van urgentie nam al tien jaar geleden bezit van mij. Ik moet een volkstuin hebben om mijn gezondheid zelf ter hand te kunnen nemen, dat was toen de urgentie die er voor zorgde dat de daad snel bij het woord gevoegd werd in korte tijd. Mijn kreet was toen immers; “Neem je gezondheid in eigen handen”.

Dat onbestendige gevoel ging echter door met knagen bij wat ik om mij heen allemaal hoorde en zag gebeuren in de wereld. Ik ging meer artikelen schrijven, een protestliedje (kosten 1350 euro) (en ja dit was een vriendendienst). Ik kwam terecht in de Hoogste Tijd ‘wakkere mensen’ groep want ik wilde meer weten en vooral het -hoe zit het nu echt- gehalte van het nieuws. Kortom, ik werd een nieuwsjunk en dat hoorde je terug in al mijn radio programma’s Gezondheidsradio, dotcom.radio en mijn wekelijkse uurtje -entertainment- op de dinsdagavond bij de locale omroep.

Maar ook op het financieel vlak liet ik mij bijscholen door Ad Broere, door het boek van Willem Middelkoop “Als de dollar valt”. Ik had zelf een eBoek samengesteld “Hoe veilig is ons pensioen” van nu vergeelde berichten die jij ook had kunnen lezen 12 – 16 – 20 jaar geleden die nu een complete puzzel laten zien. Ook daar bekroop mij dat gevoel van onbehagen maar moest wachten tot mijn tijd gekomen was om adequate maatregelen te kunnen nemen.

Al twintig jaar geleden keek ik ook naar de situatie met betrekking tot allerlei zaken in Amerika, hoe dichtbij en snel je daar van welvarend tot een bankje in het park gedegradeerd kan worden. Hopelijk komt zoiets niet naar Europa, dat is wat ik toen dacht, vooral toen ik het daar met eigen ogen aanschouwt had. Buurten waar je niet moet verzeilt raken in het donker. Kijk nu naar onze grote steden, het enige wat nog ontbreekt zijn de hoge hekken om elk huis, al staan die hekken er al wel bij de beter gestelden compleet met een leger bewakingscamera’s. Leuk hé, om zo te moeten leven!

Intussen zagen we de dictatuur in alle hevigheid oprukken, de privacy afbrokkelen en de censuur toenemen. Waar mensen dat nu pas gaan ervaren werd ik daarmee al geconfronteerd twintig jaar geleden toen ik 3 maal mijn website moest aanpassen van wegen Amerikaanse FDA bemoeienissen, toen al !! Internationaal zelfs !

De laatste jaren zijn er ook talloze zaken op hol geslagen in Europa en in ons land onder Rutte en de ‘veertig’ rovers. Politieke moorden, misdaadcijfers gelijk ons slechte voorbeeld de VS. De laatste jaren met de georkestreerde vluchtelingen bekruipt mij dat gevoel van onbehagen, urgentie en onmacht in de hoogste versnelling.

Dit kan zo niet doorgaan, die bom moet eens gaan barsten, … die bom is al gebarsten!

De burgerbevolking komt al in het geweer en sinds 17 november 2018 zijn het de Gilets Jaunes, the Yellow Vest, de Gele Hesjes zoals men ze nu overal ter wereld kent het voorfront van de burger opstand.

Afgelopen week: Een collega merkte op; “Dus ze zijn weer begonnen na driekwart jaar de gele hesjes?” Duhhh, ze zijn nog nooit gestopt en waren elke week met duizenden op straat te vinden, niet alleen in Parijs maar vele grote steden in Frankrijk. Het verzwijgen van het nieuws werkt dus uitstekend voor diegene die niet langer kijken dan hun neus lang is.

Dat gevoel van onbehagen, urgentie en ook woede is bij mij het sterkst aanwezig bij de leugens van de dokter, de media en de farmaceutische industrie. Zij vernietigen de levens van de mensen die inderdaad niet verder kijken als hun neus lang is. Nee eigen schuld is hier niet te sprake. Deze misdaden tegen de mensheid dienen zwaar bestraft te worden, zeer zwaar. Levenslang lijkt haast een milde straf in mijn ogen.

Het gevoel van urgentie zal zeker blijven aanhouden totdat de wereldbevolking ook bij zijn positieven gaat komen en gerechtigheid gaat eisen. Dat zal zo massaal moeten gebeuren dat de tegenpartij niet eens meer met geweld kan reageren over de gehele wereld. Simpelweg uit het veld geslagen, …

… VERPLETTERD

Hoe kan het dat het Qanon leger activisten en volgers al op de hoogte zijn van grove misdaden en  ‘we’ moeten wachten op de openbaring en berechting? Omdat de bevolking nog klaargestoomd moet worden op de immense grootte van de misdaad, om te voorkomen dat de openbaringen niet met de snelheid van het licht inslaan. Je we moeten van donker naar licht, maar de snelheid, de kracht, de verplettering, kan die wel door een iedereen gedragen worden? NEE. 

Wakker worden in een totaal doorgeslagen wereld waar bijvoorbeeld: een moslim met CIA banden getrouwd met een man en ‘kinderen’, met een vals paspoort uit Kenia onwettig en illegaal als President van Amerika kan worden gekozen, een satanist die tijdens zijn wacht als president grote misdaden tegen Amerika heeft begaan? Zelfs schrijvers van de meest waanzinnige boeken kunnen zo’n script niet verzinnen.

Dit gevoel van onbehagen ligt ook sterk ten grondslag voor mij om de bakens te verzetten. Wie denk je dat er eerder bevrijd zullen zijn van Marcron ten opzichte van Rutte? De revolutie is daar al in 2018 begonnen na tien jaar ongenoeglijke gevoelens onder de bevolking.

GEVOELENS VAN ONGENOEGEN KUN JE HET BESTE BESTRIJDEN MET ACTIE.

De tijd van onderhandelen is reeds lang gepasseerd, ook in het land van de paarse kabinetten. Kijk wat het ons gebracht heeft.

Het gevoel van urgentie zal vooral op gezondheid gebied blijven doorgaan zoals zoutzuur zich gestaag blijft invreten. Ik zal mij wat terughoudend moeten opstellen en de zaken aftasten wil ik niet als een wals over de Fransen heen denderen als ik daar woon, of als een hoge snelheidstrein naar de bestemming razen. De urgentie zal een beetje afgeremd dienen te worden en de rest, … die zie ik nog wel eens komen met het boemeltreintje. Als je tenminste maar instapt, dat is het belangrijkste.

Ik wil echter snel aankomen in een betere wereld, mede vorm geven aan en al genieten daarvan.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online