Gedwongen vaccinaties kunnen nu wettelijk worden gestopt – geen kwaliteitscontrole gedurende 32 jaar !


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel: U.S. GOVT LOSES LANDMARK VACCINE LAWSUIT
Door: Editor, cairnsnews | 01-01-2020 Update video WHO 23-01

Zaak 1: 18-cv-03215-JMF Document 18 ingediend 07/09/18

Advocaat tegen vaccinatieletsel Robert F. Kennedy Jr., & Del Bigtree, producent van de onderdrukte anti-vaccin documentaire, Vaxxed en het Informed Consent Action Network (ICAN) worden gecrediteerd met deze overwinning. Ze eisten de relevante overheidsdocumenten waaruit bleek dat alle federaal goedgekeurde vaccins de afgelopen 32 jaar op kwaliteit waren getest – en die waren er niet.

Hier zijn de enorme juridische en praktische implicaties in deze juridische overwinning voor het Amerikaanse volk:

  • Dit betekent dat het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services en alle vaccinmakers al meer dan 30 jaar tegen het Amerikaanse volk liegen over de effectiviteit en veiligheid van vaccins; dit betekent uiteindelijk dat het voortbestaan ​​- althans in hun huidige vorm – van vijf Amerikaanse ‘zorginstellingen’ nu twijfelachtig is: de CDC, de FDA, de IOM, de NIH en het onderdeel ‘Gezondheid’ van DHHS zelf; dit kan ook het bestaan ​​van medische raden van de staat en exclusieve medische gilden zoals de AMA bedreigen:
  • Dit betekent dat vaccin producenten op frauduleuze wijze zijn vrijgesteld van wat alle andere farmaceutische geneesmiddelenfabrikanten hebben moeten doen met betrekking tot tweejaarlijkse hercertificering voor kwaliteit en effectiviteit – wat betekent dat hun vaccins nooit op kwaliteit zijn getest en geen bewezen veiligheid of effectiviteit hebben gehad meer dan 30 jaar;
  • Deze zaak kan nu wettelijk worden geciteerd door alle ouders die op frauduleuze wijze zijn gemandateerd door overheids- / organisatorische voorschriften / vereisten dat ze hun kinderen moeten vaccineren voor school of andere activiteiten om de gedwongen vaccinatie te stoppen van hun kinderen;
  • Deze zaak kan nu wettelijk worden aangehaald door alle werknemers die door hun werkgevers zijn verplicht om te worden gevaccineerd om hun baan te behouden;
  • Deze zaak kan nu juridisch worden aangehaald door iedereen die compensatie voor vaccinatieletsel zoekt, waardoor het waarschijnlijk is dat de farmaceutische vaccin industrie in de nabije toekomst legaal failliet kan worden verklaard, zoals Bayer-Monsanto na de mijlpaal juridische overwinning gewonnen door de stervende tuinarchitect in San Francisco enkele weken geleden, en hun voorraadwaarde kelderde snel;
  • De toekomst van de allopathische geneeskunde in zijn huidige vorm is nu in twijfel, evenals die van het wereldwijde farmacie kartels, aangezien bijna alle geneesmiddelen die allopathische artsen voorschrijven afkomstig zijn van farmaceutische bedrijven die ook vaccinatiefraude en verwonding hebben gepleegd;
  • Het bestaan ​​van de mainstream nieuwsmedia van bedrijven zal nu ook verder in gevaar worden gebracht, aangezien 70% van hun inkomstenstroom afkomstig is van het wereldwijde farmaceutische kartel, dat in Amerika verantwoordelijk voor 750.000-1 miljoen menselijke offers per jaar gedurende ten minste de afgelopen halve eeuw;
  • Autisme zal nu waarschijnlijk dalen, het Amerikaanse volk bevrijden van een andere diepe door de staat ontworpen zwakte, en het verstrekken van verder bewijs van massaal vaccinatie veroorzaakt autisme;
  • Alle overheidsfunctionarissen die wetten hebben goedgekeurd die vaccinatiefraude legaliseren op staats-, nationaal of internationaal niveau, of anderszins geholpen en ondersteund worden door deze vaccinatiefraude, kunnen nu worden beschuldigd van vaccinatiefraude, crimineel misdrijf en in sommige gevallen oorlogsmisdaden volgens de Neurenbergse Code .

Vast gelegd op camera: W.H.O-wetenschappers vragen over veiligheid van vaccins

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online