Briefje van Jan zegt doei tegen complotdenkers


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Waar Anderen Slapen Zijn Wij Wakker, zzzzzzh

Bron artikel TPO: BRIEFJE VAN JAN – Aan alle complotdenkers

10 januari is door Jan Dijkgraaf uitgeroepen tot dag van de complot gekkies, nou moet ik zeggen dat daar best -zo-nu-en-dan- een kern van waarheid in zit! Maar om nu alle complotten onder de kop -gekkies- te scharen is wel heel kort door de bocht.

Iemand die klimaatverandering een hoax noemt, wat bedoel je Jan, het klimaat verandert altijd en die opwarming is inderdaad een hoax vertellen de wetenschappers die nooit in de media mogen komen. Geef ze eens een podium, en natuurlijk is Donald Trump ook zo’n klimaatontkenner nadat hij uit het Parijs klimaat akkoord stapte.

De MH17-nasleep anti-Russische propaganda, oeps, ja hij stond echt in het rijtje. Dat is nogal wat om dit als niet bestaand complot aan te merken. Ongelooflijk zo noem ik het MH-17 schandaal waar alle bewijs rammelt, het motief ontbreekt in de verslaglegging en het onderzoek in handen was van belanghebbenden in plaats van onafhankelijke verslaglegging.

Maar het werd nog erger, …

Een zionistisch plan om Europa met migranten te overspoelen, (hij) heeft ze niet helemaal op een rijtje.

Ik vraag mij oprecht af of je -openbaar- afstand moest nemen van dit ‘complot’, je vervult immers ook een rol op de publieke radio en daar mag je wel veel maar niet alles zeggen. Immers, …. de Nederlandse omroepwereld heeft al een duidelijke waarschuwing gehad. Ik zocht op “twee televisietorens vernield door brand” maar kon het niet meer 1-2-3 vinden. Was dit smetje van de Nederlandse omroepen weggewerkt via de -Google vergeet mij optie- (?) Op 15 juli 2011 werd de TV toren getroffen door brand tijdens werkzaamheden zo werd gesteld maar op exact dezelfde dag een brand in de Gerbrandytoren in IJsselstein, dat is wel heel toevallig. Verschillende radiozenders waren voor een groot deel niet meer te ontvangen in delen van Nederland gedurende vele maanden zo weet ik nog uit eigen ervaring.

Tijdens de 9/11 aanslag, oeps alweer een complot, heb ik mij verdiept in het fenomeen brand en het instorten van een gebouw. Zeer onaannemelijk zo niet onmogelijk bij een normale brand, en zeker niet in een korte tijd.

Sorry maar daar komt nog een complot voorbij. Persoonlijk dachten wij op de radio podcast indertijd dat dit met H.A.A.R.P gedaan was, een andere aannemelijk verklaring konden wij niet vinden Jan.

Ik kan nog wel een tijdje verder gaan met complotten en andere ‘onverklaarbare zaken’ waar jij nooit over zal gaan schrijven maar ook mijn tijd is kostbaar als burger journalist. Ook al zullen we er misschien wel eens naast zitten, de geschiedenis wijst uit dat vele complotten al uitgekomen zijn na de vrijgave van ‘geclassificeerde’ documenten op CIA. FBI, MI6, KGB, niveau, etc.

En nee Jan, “Boos op me na dit briefje?

Helemaal niet alleen teleurgesteld in de ‘wakkere media’ die na een aantal jaren nog nooit een enkele pennenstreek hebben gewijd aan het Qanon fenomeen. En dan praat je toch al gauw over een paar honderd miljoen ‘gekkies’.

Ik laat het hier bij en neem graag je advies ter harte; “Doei”, en heb mij afgemeld voor de TPO RSS feed.

De term “samenzwering” lijkt onvoldoende om een hele (psychopathische) cultuur, (occulte) wetenschap en een reeks (soms geheime) instellingen te beschrijven die zijn toegewijd aan het verzamelen van macht door misleiding, infiltratie en subversie. Het kwaad heeft een bedrijfsmodel.

Twitter @martin geddes
Oeps Jan, toch maar een beetje bijscholen, …

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online