Virusangst: Het CoronaVirus, de oplossing, …


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

CORONA’VIRUS’
What’s in a name ?


corona virus

Het was vandaag op 22-01 het alom bekende script wat uitgerold werd door de propaganda media virusangst. Wat een nep nieuws. Elke dag vallen in er in elk land elke grote plaats meer doden door het farmaceutisch kartel dan wereldwijd aan dit hoax “virusje’. Maar let wel, elk griepje kan ernstige gevolgen hebben voor het immens grote deel ondervoede wereldburgers, de supermarkt -ik eet gezond- generatie.

Ondanks mij biologische volkstuin die ik 8 jaar had was ik steeds weer -niet optimaal gevoed- essentieel voor probleemloos verouderen. Dat gaat komend jaar veranderen, minimale elektrosmog, schone lucht en totale controle over een toenemend deel van mijn voeding.

Wat kun je hiervan leren, als ik als gezondheid bewuste burger niet optimaal kan krijgen en sinds 2001 elk jaar mijn gezondheid preventief laat testen dan zijn al die zieke, beperkte mensen en -onnodige- doden niet vreemd voor mij. Zorg dat je binnen je eigen mogelijkheden doet wat je kunt. Een biologische tuin is echt wel het allerminste, of sluit je aan bij een collectief project.

Het wereldwijde [Q] “leger” burger onderzoek journalisten zoekt alles uit op elk gebied. Onderstaand de ontdekking dat de nep virus industrie het ‘nieuwe’ verdien model is voor Big Farma, kijk vooral ook de naar financiële achtergronden, en mede belanghebbenden.

Wat vertelt je dit. … aan ziektes en vaccinaties is dik geld te verdienen.

Nieuw vals truukje van YouTube – bovenstaande video is gewoon afspeelbaar, maar ziet er (soms) uit alsof deze is verwijderd.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online