20-01-2020 Valse vlag in de VS vanwege het recht op wapen bezit ?


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Wat Gaat Er Morgen Gebeuren In De VS ?

Morgen wordt een spannende dag. Er gaat een demonstratie plaatsvinden in Virginia voor het tweede amendement, het recht van Amerikanen om wapens te mogen houden en dragen. Antifa zal ook aanwezig zijn en er is MAAR 1 INGANG op het STRIKT BEPERKTE demonstratieterein. Charlottesville 2.0! Godrules heeft verder ook een advertentie gevonden voor CRISIS ACTORS!

– Mike Donkers (dotcom.radio)

Law Enforcement Estimates 25,000 People Attended Virginia Gun Rights Rally, ‘All Peaceful’

Sheriff Vaughan added this on the rally today:

“It definitely was not a state of emergency. I spent several hours in the crowd in uniform with two of my deputees and some of my constituents. We met some of the best people in the country… W met people from Florida, Pennsylvania, militia groups, people carrying Armalite rifles. Everybody there was armed. And they estimated estimated 60,000 people yet there was not a single person even arrested. And you know the governor made a statement today that law enforcement did a great job deescalating the crowd. And I agree law enforcement did do a great job but there was not deescalation needed.

Virginia is lucky to have such a knowledgeable and patriotic official.

Via The Ingraham Angle:Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online