Het is voor President Macron niet meer veilig op straat. Is dat voor jou -de-ver-van-mijn-bed-show-?


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Al sinds 20 jaar volg ik het wereldnieuws steeds meer van nabij, de achtergronden, het waarom, wie etc. Tot voor een decennia terug ging het om vaak simpele zaken als, rauwe melk mocht niet meer verkocht worden, mensen mochten geen volkstuintje voor het huis hebben. Ik was al gauw achter het waarom van deze zaken, de melk was “te” gezond en een volkstuin maakt mensen meer onafhankelijk. Je gaat ook nadenken over het waarom ‘mensen’ zulke veroordelingen uitvaardigen. Een ding was voor mij zeker, daar moet een agenda achter zitten.

Het nieuws werd van kwaad tot erger wat ik allemaal ontdekte, maar in veel gevallen was het de ver van mijn bed show. Ook al schreef ik er vaak over, zo dachten mijn lezers er ook over, de ver van mijn bed show.

Maar sinds een aantal jaren is Europa het toneel van onlusten, protesten, messenstekers, roofovervallen, moorden en … een overheid die hier totaal -niets- aan doet …

… behalve de zaak bagatelliseren. Erger nog, de bevolking wordt vergiftigd met voeding, medicijnen, vaccinaties, chemo en vernietigd met bestralingen. Bespoten met Chemtrails en het land overspoeld met ‘vluchtelingen’ Allemaal onder het toeziende en goedkeurende oog van de overheid. Daar moet een agenda achterzitten toch.

En ‘JA’, daar zit een agenda achter, die van de Nieuwe Wereld Orde. [NWO].

Voor vele Nederlanders is het echter nog steeds de ver van mijn bed show.

Gilets Jaunes is de revolutie begonnen

Toen op 17 november 2018 de grote staking uitbrak met 300.000 betogers in geheel Frankrijk maar voornamelijk in Parijs ben ik dat met verhoogde belangstelling gaan volgen. Dat de Fransen volhardend zijn dat weten we en het werden wekelijks terugkerende protesten die al snel tot (georganiseerd) geweld (Antifa) leidde, en dat werd elke week breed uitgemeten op de TV journaals in de gehele wereld. Vanaf week 8 (acte 8) ben ik er wekelijkse verslaggeving van gaan maken en zat ik de gehele zaterdagmiddag naar de live YouTube beelden te kijken wie nu de veroorzakers waren van dit buitensporige geweld. Het begon met Antifa tegen de politie al kregen er meer gele hesjes klappen dan de in zwart gehulde Antifa groepen die alleen maar uit waren op vernielingen en geen enkel spandoek bij zich droegen. Ook als Antifa er eens een weekje niet bij was dan bleven de politie ‘troepen’ van Emmanuel Macron en Christophe Castaner de betogers uitdagen en met grof geweld bekogelen met traangasgranaten, beschieten met zware verwondingen tot gevolg en zelfs doden.

Toch waren de Gilets Jaunes, de gele hesjes er elke zaterdag, lente, zomer, herfst, winter elke week. De acties vonden niet allen meer plaats in Parijs maar alle grote plaatsen zijn nu het ‘strijd’toneel.

Officieel zitten we nu op Acte 62 maar in de afgelopen maanden zijn er zoveel extra betogingen ingelast dat we waarschijnlijk al rond de 100 zitten.

Duidelijk is: De Fransen zijn boos, heel boos, … en sommigen zijn al op het punt dat ze niets meer te verliezen hebben.

Dit is dan ook een strijd die Macron nooit of te nimmer meer kan winnen. Toegeven zet immers de gehele NWO agenda op de tocht. Toegeven is het onherroepelijke aftreden van Macron en het aftreden van Macron zou ook het onherroepelijke einde van de EU kunnen inluiden.

Je mag gerust spreken van een revolutie en we zitten dichtbij een burgeroorlog. In Amerika wordt het dit weekend en komende weken al op de spits gedreven door de linkse bewindhebbers in Virginia. Het wel of niet mogen dragen van wapens, volgens de grondwet, Ja, maar volgens de democraten Nee.

Terug naar Frankrijk en monsieur Macron.

There Will Come A Time… They Won’t Be Safe Walking Down The Street

Er komt een tijd … Ze zullen niet veilig zijn als ze door de straat lopen

Inmiddels staken niet alleen meer -de arbeiders- maar ook verpleegkundigen, artsen, rechters en zoals hierboven de brandweer.

Macron is de grote voorstander van een Europees leger. Dan kunnen er militairen ingezet worden die geen binding hebben met de bevolking, die niet bang zijn dat hun gezicht mogelijk herkend wordt.

Hoe ziet een DICTATUUR eruit, … Kijk hierboven
Hoe ziet een BURGER OORLOG eruit … Kijk hierboven
* Alleen zijn deze burgers hooguit gewapend met stenen
.

En voor jou; Nog steeds de ver van mijn bed show ?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online