EU: DE OBSESSIE OM TE ORGANISEREN.


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel NoMoreFakeNews: Power Outside The Matrix: The Free Individual Returns from the Dead
Door Jon Rappoport | 19-01-2020

Vrijheid is niet alleen een idee. Wanneer een persoon voelt en weet dat hij vrij is, vinden er allerlei veranderingen plaats, zelfs op het fysiek niveau:

De hersenfunctie neemt toe en versnelt. Endocriene niveaus optimaliseren. De cellen van het lichaam ontwaken in een hogere mate en de energie-output stijgt.

Vanuit het oogpunt van het vrije individu staan de zaken ondersteboven. Het is ZIJN macht die primair is, niet die van de monolithische bedrijfsstaat.

Hoe ziet het sociale landschap er vanuit zijn gezichtspunt uit?

Het ziet eruit als: DE OBSESSIE OM TE ORGANISEREN.

Als je een verontrustende middag wilt doorbrengen, lees dan door (en probeer te doorgronden) de verbijsterende sneeuwstorm van suborganisaties die deel uitmaken van de Europese Unie. Ik deed het. En ik kwam met een nieuwe definitie van waanzin.

OTO. De obsessie om te organiseren.

OTO spreekt van een bodemloze angst binnen de EU dat iemand ergens misschien vrij leeft.

Europa, Take back your power

Mensen hebben de neiging om te denken dat hun eigen kracht ofwel een waan is of een soort abstractie die nooit echt is ervaren. Dus als het onderwerp ter sprake komt, gaat het nergens heen. Het bruist. Het haalt zijn schouders op en lijkt verward. Macht? Heb je het over het vermogen om gewichten op te heffen?

En daarom maakt de hele notie van vrijheid een zeer kleine indruk, want zonder kracht, wat is de boodschap van vrijheid?

Op elke manier kan macht in diskrediet worden gebracht of verkeerd worden begrepen … mensen zullen het in diskrediet brengen en het verkeerd begrijpen.

En dan ondergaan alle psychologische en fysiologische en mentale en fysieke en emotionele en perceptuele en hormonale processen een grote neerwaartse verschuiving, om tegemoet te komen aan een realiteit, een ruimte waarin het individu vrijwel helemaal geen macht heeft.

Het is mijn doel om dat allemaal te veranderen. Dit is de basis van mijn werk, en dat is het al 30 jaar.

That’s why I authored my three Matrix collections. Here are the contents of my third collection, Power Outside The Matrix:

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online