Mark Rutte, zijn persoonlijkheid, en de stemmers hun staat van ‘Zijn’ ?

Save as PDF 

aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Als je het als politicus voor elkaar krijgt om zoveel protesten uit te lokken en toch steeds weer met die teflon PFAS glimlach alle problemen probeert te beteugelen te onderdrukken en weg te cijferen. Hoe zit het dan met de menselijke waarden van zijn persoonlijkheid? Heeft de persoon Rutte niet een chronisch gebrek aan empathie, medeleven en is hij met zijn charme en flamboyante verschijning niet een pure narcist, verder klaargestoomd in de rol van poppenspeler die weer gehoorzaamd aan de hogere machten, die van de Bilderberg Nieuwe Wereld Orde.

Maar hoe zit dat dan met zijn trouwe volgers, zijn stemmers?

Soort zoek soort maar zoveel narcisten kent Nederland niet -tenminste-, dat geloof ik niet. Er zijn natuurlijk trouwe volgers uit eigen belang, maar die moeten dan ook automatisch een ernstig gebrek hebben aan deze menselijke eigenschap; “Empathie”.

Tijdens de laatste verkiezingen in 2019 voor de provinciale verkiezingen lokte ik een reactie uit van een dame. Dat was niet moeilijk want ik liep als enige in een geel hesje rond met #StemZeWeg. De dame vertelde mij dat ze stemde op Rutte. “Hij is niet ter verkiezing” — ehh “Dan stem ik VVD”. “Kan je ook verklaren waarom?” “ehh ik vindt het gewoon een aardige man” “Mijn reactie, oh” Ik zie die dame nog regelmatig en dan komt steeds weer de naam Mike in mijn gedachten op. De insiders weten waarom.

Nederlanders met kiesrecht mogen elke 4 jaar – of vaker als een kabinet valt en er ontbindingsverkiezingen worden gehouden- komen opdagen om hun democratische recht te ‘vieren’. Als het kabinet tussentijds gaat vallen – en dat hoop en verwacht ik- van ganser harte, dan is mijn promotie bij deze van start gegaan.

Als je ziet hoe boos Nederland is op dit kabinet met Rutte als aanvoerder, hoe gebrekkig moeten de menselijke waardes dan wel niet zijn als je toch weer een stem gaat uitbrengen op zo’n onbetrouwbaar sujet. Beloofd ‘dit’ en doet ‘dat’, ‘dat’ is 180 procent tegenovergesteld van ‘dit’.

Als ‘wij’ ons voor 100% zouden kunnen wegcijferen dan is het omgaan met een narcist wel mogelijk, dan kan hij gewoon doorgaan in het marionetten theater ook veelvuldig benoemd als ‘het kartel’.

Leerzaam vond ik deze stelregel in de omgang met narcisten; “Verwacht van een narcist niets, maar dan ook helemaal niets” Liegen en manipuleren zit een narcist in de genen. “De onderste steen boven”. Je bent echter immuun voor een narcist als je hem ziet in zijn ware gedaante.

Terug dus even naar dat bekende kinderliedje; “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”.

Dat wordt dus al een stuk makkelijker, ik hoef de anderen alleen maar te laten zien. Kat in het zakje, a peace of cake, dat wordt nog smullen. We gaan hem vertellen dat we zijn spelletjes niet meer meespelen, en de beste manier om uit te vinden wat we hem gaan vertellen is de mysterieuze berichten van Q te volgen.

Best meelei wekkend als je daarna nog iemand tegenkomt die hardop durft te zeggen op Rutte gestemd te hebben. Oeps, daar heb je het weer; “empathie”. We gaan die mensen natuurlijk niet openbaar voor schut zetten dan kunnen we met deze menselijke waardes natuurlijk niet maken. Maar we mogen ze natuurlijk wel heel dom aankijken. Soms komt een dodelijke blik harder binnen als zachte woorden.

Maar mag ik dan zo hard zijn in mijn betoog tegen Rutte.

Als een narcis liegt, lieg dan terug, -maar-hij weet niet eens dat ik tegen hem niet hoef te liegen. 

Uitstekend punt dat je hier maakt, Henk! Mensen die op Rutte stemmen moeten op de een of andere manier met hem mee-resoneren. Ze moeten een soortgelijke leugenachtigheid bezitten. Het kan ook zijn dat Rutte via de media een soort van zwarte magie verspreidt die mensen met een lage frequentie die makkelijk manipuleerbaar zijn in een soort van hypnose brengt. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat ze aan de top over zwart magische kennis beschikt en hiermee frequenties verspreidt die mentaal zwakke individuen treft.

– Mike Donkers (dotcom.radio)
de brief van Rutte

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online