De Dag Van: Wapenbezit – Koningshuis GB – “Q” – Trump – Hogere belastingen – A. dream


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

16-01-2020 Soms kom je wat berichten tegen die niets met elkaar te maken hebben, tekort voor een artikel en zonde om niet te delen. In tijden dat nieuws een fulltime baan is geworden wil je voor jezelf de goede beslissingen nemen. Het doorgeven van die kennis is de volgende optie, nu ik nog even tijd kan vrijmaken.

A by-product of American gun ownership is a culture of responsibility and accountability for most (not all). You have a lethal weapon in your hands, and you can’t blame the government for what you did with it. People who are free to act (I guess) are more likely to think freely.

Martin Geddes

Een bijproduct van Amerikaans wapenbezit is voor de meeste (niet alle) een cultuur van verantwoordelijkheid en verantwoording. Je hebt een dodelijk wapen in handen en je kunt de regering niet de schuld geven van wat je ermee hebt gedaan. Mensen die vrij zijn om te handelen (denk ik), hebben meer kans om vrij te denken.

Dank je Martin, je ziet het scherp.


… hier hoef ik niets aan te te voegen.

‘Our minds can be hijacked’, schrijft the Guardian.

Zonder op de strekking van het verhaal in te gaan durf ik al wel te stellen dat “Het denkvermogen van veel mensen al lang geleden is gekaapt” Hoe kan het immers mogelijk zijn dat vitamine gebrek werd vervangen door chemische medicijnen, … en diegene net als ik die dat zeggen met verbazing aangekeken worden?”


“Q”

Wie is Q? Wat is Q? En, misschien nog belangrijker, waarom is er Q? Q en de steeds groter wordende wereldwijde beweging waarop het is geïnspireerd, zijn het voorwerp geweest van fascinatie, spot en haat, maar van verrassend weinig serieuze analyses.

Q verscheen voor het eerst in oktober 2017 op een anoniem online forum met de naam 4Chan, waarin berichten werden geplaatst die kennis van bovenaf impliceerden van aankomende evenementen. Meer dan 3.000 berichten later heeft Q een verontrustend, veelzijdig portret gecreëerd van een wereldwijd misdaadsyndicaat dat straffeloos werkt. De volgers van Q in de QAnon-gemeenschap analyseren elk detail van Q’s drops.

Er is inmiddels een heus Q eBoek gewijd aan dit fenomeen in de Engelse taal voor de liefhebbers. Intussen gaan de volgers exact herkennen welke media, regulier en alternatief bepaalde puzzelstukjes niet meet ingepast krijgen omdat ze Q niet volgen.


Soms vraag ik wel eens iemand; “Wat denk jij van Trump?”

Bij het antwoord is mij gelijk duidelijk of ze -wel eens verder kijken als hun neus lang is- of dat ze zwaar gehersenspoeld zijn door de reguliere media. Kijk eens of onderstaande beelden je verrassen, …


Nooit gebeurd, altijd hogere belastingen
Sommige landen achtervolgen burgers die voor “eigen rechter spelen”
Sommige landen eren hun burgers die levens redden.
Sommige landen laten de politie hun burgers verwonden en vermoorden
9/11 techniek “down under” met Directe Energie wapens
“Ziektes” gaan veel woede bewerkstelligen als mensen dit te weten komen,
Wat ze al lang hadden kunnen weten als ze, …
… niet voor de gek werden gehouden door de dokter !!

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online