Het wereldnieuws, de verwarring, tegenstrijdigheden, kun jij het nog volgen?


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Laten we beginnen met het aloude nieuws, volg jij RTL en de NOS als nieuwsbron (?) dan weet je niet in welke wereld “Jij” leeft. De meeste lezers komen hier echter terecht omdat ze volgers zijn van alternatieve nieuwsbronnen. De vraag is echter; hoe lang je die alternatieve nieuwsbronnen al volgt?

HET NIEUWS: HELP WAAR MOET IK BEGINNEN ?

Zelf ben ik nu sinds september 2000 op internet actief met alternatief nieuws, begonnen met het ontwarren van alle tegenstrijdigheden op het gebied van voeding en gezondheid. Waarom? Omdat ik zelf klachten had die nu opgelost zijn. Die zoektocht gaat echter nu nog steeds verder en steeds weer doe ik nieuwe ontdekkingen waarvan ik denk, had ik dat een jaar geleden maar geweten, dan had ik dat in mijn eigen netwerk kunnen delen.

In 2008 maakte de zoektocht een grote sprong met de start van gezondheidsradio op de locale omroep en als podcast (toen al). Samenwerken met andere gelijkgestemde geeft een enorme boost. Een jaar later kwam daar nog een netwerk bij via de ‘Hoogste Tijd’ werkgroep met maandelijkse bijeenkomsten van ‘anders denkenden’, allemaal zeer inspirerend. En, … bijkomend, het gevoel van; “We staan er niet alleen voor”. Dat gevoel bekruipt je in het begin als je met mensen praat die in termen denken van complotdenker. Ja ze hebben VOLLEDIG gelijk, … mensen weten niet hoe onnozel ze -op dat moment zijn- om ook eens verder te kijken dan hun neus lang is. “Fake Nieuws”, mag dan op de kaart gezet zijn door Donald Trump, ik en vele anderen wisten dit al die tijd al.

Gezondheid en politiek zijn nauw met elkaar verweven en de term gezondheidsradio dekte de lading niet meer toen we in 2016 een herstart maakten met het radio programma / podcast. Ik had weer wat meer tijd gekregen en hoefde niet meer om 04.00 uur uit bed elke dag. De naam was snel gevonden, de (losse) eindjes aan elkaar knopen -connecting the dots- dotcom.radio Alleen heb ik die toen aangevraagde domeinnaam nooit toegewezen gekregen. De extensie .radio is nog steeds niet vrij gegeven (?)

Het nieuws volgen is een fulltime baan, en zelfs dan lukt het je niet om een totaal beeld te krijgen, … in je eentje.

Ik ben dus best blij met de hulp van Ron en Mike bij dotcom.radio. Ron verwerkt duizenden artikelen elke week en Mike heeft samen met enkele inspirerende hulpkrachten via het Fact(s)forum een beeld van de internationale politiek waarbij hij dankbaar gebruik kan maken van zijn solide Engelse talenkennis.

Het begin van de wereldwijde REVOLUTIE

De revolutie begon in het Verenigde Koninkrijk met het Brexit referendum op 23 juni 2016, wat geen raadgevend maar bindend referendum was, hoe graag de verliezende partij dit ook anders had willen zien. Na ruim 3,5 jaar van tegenwerking door de EU gaat in januari eindelijk deze verkiezingsuitslag nageleefd worden. Intussen is de EU in sneltreinvaart bezig de resterende EU landen dermate in de schulden te steken dat er geen mogelijkheden meer blijven voor andere EU landen om dit goede voorbeeld van het VK te volgen. Tenminste dat is het EU plan (achter de schermen}. De Europese bankenunie en the Green Deal gaan via de EU ingevoerd worden volgens dictatoriale loopjongens gebruiken. Het bedrijfsleven wordt vrijwillen verleid om deel te nemen aan NL invest waarbij de ondernemers grote EU bijdragen kunnen verwerven via de -piramide gratis geld- constructies waardoor de ondernemers automatisch in de toekomst tegen een NEXIT zullen stemmen. Bingo !!

Maar roep niet te hard beste EU, want het eeuwenlange -met geduld opgebouwde- plan om tot de ultiem gedroomde wereldregering te komen zal ook dat blijven; “Een Droom !!”

Luisteraars / lezers zullen zich wellicht afvragen waarom wij de Amerikaanse politiek op dotcom.radio zo van nabij volgen?

Al snel na de Brexit werd de volgende slag toegebracht aan de gedroomde wereldregering met de -onvoorstelbare- overwinning van Donald J Trump op 8 november 2016. De links politiek is nog steeds niet over de gevoelige nederlaag heen getuige Russia Gate, valse seksuele aantijgingen en het Impeachment debacle gebaseerd op – van horen zeggen- en op emoties waarbij elk steekhoudend bewijs ontbreekt.

Intussen heeft Trump de ene na het andere succes binnen geharkt. Geniaal was zijn import belasting waarbij de voormalige Amerikaanse bedrijven via 35% invoerrechten de werkelozen premies moesten gaan betalen voor de voormalige arbeiders die ze hadden ontslagen, of ze kregen subsidie om zich weer te vestigen in het thuisland. Het gevolg laat zich raden, de werkeloosheid is sindsdien enorm gedaald. Alleen deze maatregel levert de president een leger trouwe volgers op. Mensen die hem op handen dragen voor de 2020 verkiezingen.

Waar de VS al sinds mensen heugenis met Noord Korea op gespannen voet leeft ging Trump de uitdaging aan om eens persoonlijk te gaan praten. Weg spanning en de eerste stappen gelegd tot wederzijds vertrouwen waarbij nu de communicatie gevoerd worden via ouderwetse briefpost, niet te hacken met alle moderne spionage technieken.

Daarna kwam China, waar men de keuze had te wachten en te gokken op een overwinning van de Democraten in de verkiezing op 3 november 2020. Van Trump kreeg men nu de mogelijkheid een goede deal te aanvaarden aangeboden met wederzijds respect, of te gokken waarna de VS in een niet gewenste onderhandelingspositie verkeerde voor China na november 2020.

De lezers, luisteraars en kijkers van de Nederlandse media werden in het duister gehouden voor de succesvolle uitkomst voor wat betreft Amerika. Zelfs BNR radio econoom Kees de Kort moest tandenknarsend toegeven dit niet te hebben zien aankomen!!

  • Waarom weet de meerderheid van Nederland hier geen snars van?
  • Waarom weet de meerderheid niets over de klimaat hoax?
  • Waarom weet de meerderheid niets over de schandalige farmaceutische doden industrie?
  • Waarom weet de meerderheid niets over ‘ons’ piramide geldsysteem?
  • Waarom weet de meerderheid niets over de wereldwijde kinderhandel, pedofilie en satanisme?
  • Waarom weet de meerderheid niets over het doel van de georganiseerde “vluchtelingen” import?
  • Waarom weet de meerderheid niets van de Nieuwe Wereld Orde plannen? 

Omdat alle reguliere media voor 100% gecontroleerd worden door de Deep State, de geheime wereld regering.

En die media zijn als de dood, doen het dun in de broek als jij achter het bestaan komt van het bestaan van ‘Qanon’. Mensen die dit volgen zijn gedurende tijd al snel tot de conclusie gekomen via de talloze aanwijzingen dat “Q” een fenomeen is geworden met voorspellende waarde in geheimtaal, geheimtaal omdat de vijand ook meeleest. Mee -moeten- lezen om ze uit de tent te lokken en zelfs tot paniek reacties uit te dagen, in de opgezet val te laten lopen waardoor de verborgen lijntjes zichtbaar werden.

deep state Q Anon
Uninstall Deep State

Hoe denken al die onwetende Nederlanders en andere wereldburgers die totaal in het duister tasten zich gaan voelen als dit nieuws zich in een relatief korte tijdperiode gaat openbaren? Tijd om net als ik dat in twintig jaar stap voor stap te ontdekken is er niet meer.

De derde wereldoorlog is zich op dit moment aan het voltrekken, een stille oorlog kan je het niet noemen als er overal ter wereld burger slachtoffers en doden vallen in Frankrijk bij de Gillets Jaunes protesten, in Hong Kong, in Iran waar in het derde kwartaal 1500 mensen werden vermoord door de … politie. Waar overal in de EU mensen met messen worden gestoken en vermoord door het leger van georganiseerde immigranten. OORLOG in de straten van de VS, de EU en alle andere werelddelen.

Deze oorlog is vooral een informatie oorlog waarbij men de bevolking in het ongewisse probeert te houden tot het moment dat onomkeerbaar de NWO zijn definitieve vorm heeft gekregen. 5G zal de verdere uitrol van het sociaal paspoort in de hand werken en daarna, ….

Q anon boom

BOOM, … maar nee, niet meer in ‘onze’ wereld.

Als de nood het hoogst is, dan is de redding nabij.

“Q”.

En dan te weten dat de meerderheid nog nooit kennis heeft genomen van dit fenomeen.

Duizenden uren video zijn inmiddels als leidraad beschikbaar op YouTube hoe je met dit fenomeen bekend kan geraken. Eveneens een Q eBoek. De aanknopingspunten, de geheime boodschappen, de hoop die hier uit voortvloeit, …

En “jij” weet nog helemaal van niets?

Oeps, …

In de overgangsperiode zullen er nog heel wat slachtoffers gaan vallen, hopelijk gaat het zo vreedzaam mogelijk, een blik om de wereld rond om ons heen zegt echter dat dit nu niet het geval is. Bij ons buurland bijvoorbeeld is de criminaliteit met 92% gestegen sinds de eerste immigranten kwamen in 2015, ook dat zijn de slachtoffers van het dictatoriale Europa die geheel is opgebouwd volgens het NWO plan getuige de nu bekend geworden documenten uit 1985 ) (HET PLAN VAN DE NWO) en al veel eerder, net na de tweede wereldoorlog.

Zelf ben ik vooraleerst honderd procent positief voor een goede afloop, en dat ben ik al een paar jaar. Omdat ik weet wat velen nog niet weten. Maar, … ik heb alle redenen om daar zoveel mogelijk mensen deelgenoot van te maken, vandaag, morgen, van de week en in de komende paar maanden Ik verwacht echter grote ontknopingen dit jaar 2020.

Waarom?

Omdat de Deep State bezig is een burgeroorlog uit te lokken, en er is een persoon die dat met alle middelen wil voorkomen. Je mag raden wie dat is, de 45 ste president van Amerika samen met het “Q” team van miljoenen burger journalisten en activisten.

Het doel, een vreedzame en eerlijke wereld.

En zoals top crimineel George W. Bush stelde bij de aanvang van de strijd tegen terrorisme: “you’re either with us, or against us

“Je bent met ons of tegen ons” velen hebben al een weg gebaand die hen onherroepelijk in beschuldiging gaan stellen van misdaden tegen de mensheid. De meelopers hebben “NU” nog een keuze. Daarna zullen er tijden aanbreken dat ze zich niet meer in het openbaar op straat durven vertonen. De datum waarop je die beslissing hebt genomen zal de beslissing brengen, sociale media zijn daarna het onvergeeflijke bewijs. 


Hier een voorbeeld van een van de vele Qanon burger journalisten

YouTube ondertittels in elke taal [tutorial]

Oh ja, P.S. We zouden ook nog iets kunnen zeggen over Putin die plotseling een nieuwe koers is gaan varen en langer aan de macht wil blijven in Rusland. Verontrustend, nee nog niet. Ik heb de blik van verstandhouding gezien in de uitwisseling met Donald Trump en, juist nu met het uitschakelen van de Deep State is eenheid nodig dus, wellicht goed nieuws (?).

… en dan nog dit, …
Ik heb alle drie de video’s gezien, net als ALLE video’s hier op de site duizenden uren,
… kan jij straks ook meepraten?

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online