Waterstof inhalatie geneest hersenkanker


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel Dr Sircus: Hydrogen Inhalation Cures Brain Cancer
Door Dr. Sircus 15-01-2020

Een belangrijke case study van een 47-jarige vrouw die aan meerdere hersentumoren leed, toonde aan hoe belangrijk waterstofgeneeskunde in de toekomst van de geneeskunde en moderne oncologie zal zijn. In mijn boek over waterstofgeneeskunde heb ik al geschreven over het gebruik van waterstof voor kankerpatiënten. Deze studie ondersteunt wat ik heb geschreven en wat ik geloof, en waarom alle kankerpatiënten er in zekere mate baat bij zouden hebben bij het gebruik van waterstof inhalatie therapie. Hetzelfde geldt voor diabetici en mensen die lijden aan metabole syndromen, evenals alle neurologische patiënten.

De studie was met een 44-jarige vrouw met de diagnose longkanker met meerdere metastasen in november 2015. Orale gerichte medicijnen werden gestart na het verwijderen van hersenmetastasen, en de meeste laesies bleven 28 maanden stabiel.

In maart 2018 werden intracraniële meerdere metastasen, evenals accumulatie van hydrocephalus in de derde ventrikel en laterale ventrikels, en metastasen in bot, bijnier, lever opgemerkt.

Monotherapie met waterstofgas werd gestart om de tumor een maand later onder controle te houden. Na 4 maanden was de grootte van meerdere hersentumoren aanzienlijk verminderd, en de hoeveelheid hydrocephalus in de derde ventrikel en laterale ventrikels aanzienlijk verminderd.

Na 1 jaar waren alle hersentumoren verdwenen, hoewel er geen significante veranderingen waren in metastasen in de lever en de longen.

Deze gegevens tonen aan dat, nadat standaardbehandelingen hadden gefaald, monotherapie met waterstofgas een significante effectieve controle van tumoren veroorzaakte (vooral die in de hersenen), en de overlevingstijd werd verlengd.

Niet-kleincellige longkanker (NSCLC) is de tweede meest gediagnosticeerde tumor ter wereld en is de belangrijkste oorzaak van sterfgevallen door kanker.

Learn a system of medicine that is safe, simple and affordable! Discover Dr Sircus Natural Allopathic Medicine »

Onder orthodoxe oncologie is gemeld dat 5-jaars overleving 3,6% is. Er zijn de afgelopen drie decennia geen significante veranderingen in de overleving na 5 jaar waargenomen bij patiënten met NSCLC-metastasen naar de hersenen.

Het gegenereerde gas bestond uit 67% waterstof en 33% zuurstof. Met behulp van een speciaal masker bleef de patiënt in rust 3-6 uur per dag in rust inhaleren, zonder onderbreking, zelfs niet na duidelijke verlichting van de symptomen. Na 4 maanden verdwenen de meeste hersenmetastasen.

Waterstof is een serieus medicijn tegen kanker

Het meest recente onderzoek uit China suggereert dat moleculaire waterstof een antitumorrol kan vervullen bij eierstokkanker door de proliferatie van CSC’s-achtige cellen en angiogenese te onderdrukken. In dierstudies remde 6 weken waterstofinhalatie de tumorgroei aanzienlijk, zoals blijkt uit een verlaagd gemiddeld tumorvolume (32,30%) en Ki67-expressie (30,00%).

Waterstofbehandeling verminderde de expressie van CD34 (74,00%) en demonstreerde de anti-angiogenese-effecten. De in vitro studie toonde aan dat waterstofbehandeling de proliferatie van kankercellen, invasie, migratie en kolonie vorming zowel in Hs38.T- als PA-1-cellen aanzienlijk remt.

In 1975 toonde een indrukwekkende studie aan dat hyperbare moleculaire waterstoftherapie een mogelijke behandeling voor kanker zou kunnen zijn. In deze studie toonden de onderzoekers aan dat het gedurende twee weken blootstellen van muizen met huidkanker (tumoren) aan 2,5 procent zuurstof (O2) en 97,5 waterstof (H2) een dramatische en significante regressie van de muizen veroorzaakte. Dit is zelfs meer waterstof dan gegeven aan diepzeeduikers.

“Na een eerste periode van 10 dagen blootstelling van de muizen aan de waterstof-zuurstof-therapie werd kwalitatief vastgesteld dat de tumoren zwart waren geworden, dat sommige waren afgevallen, dat sommige aan hun basis waren gekrompen en in de proces van worden ‘afgeknepen, en dat de muizen geen nadelige gevolgen leken te hebben.’ [2]

Een vergelijkbaar effect van hyperbare waterstof op leukemie werd gemeld in 1978. [3] Een ontstekingsremmend effect van hyperbare waterstof op een muismodel van schistosomiasis-geassocieerde chronische leverontsteking werd ook gemeld in 2001. [4]

Waterstof is een nieuwe methode voor de behandeling van longkanker.

“H2 remde de levensvatbaarheid van cellen, migratie en invasie en katalyseerde celapoptose. Alle gegevens suggereerden dat H2 de progressie van longkanker remde door SMC3 te verlagen, een regulator voor chromosoom condensatie, die een nieuwe methode voor de behandeling van longkanker opleverde. ”[5]

Als H2 oxidatieve stress vermindert, kunnen we ook zeggen dat H2 DNA beschermt omdat oxidatieve stress cellulair DNA beschadigt, wat tot mutaties leidt. ROS veroorzaakt oxidatieve DNA- en eiwitschade, evenals schade aan tumorsuppressorgenen. ROS veroorzaakt schade aan celstructuren via oxidatieve stress.

Meer wetenschap over waterstof en kanker

Wetenschappers hebben ook ontdekt dat moleculaire waterstof groeiremming van carcinoomcellen van de menselijke tong veroorzaakte. ”[6] Van H2 is aangetoond dat het de overmatige expressie van MMP-genen vermindert. We weten dat kankercellen een hogere expressie van MMP-genen hebben die leiden tot tumorinvasie en tumorangiogenese. Van H2 is aangetoond dat het tumorinvasie en tumorgroei vermindert. Vanwege dit effect is aangetoond dat H2 antitumorale effecten heeft. [7], [8]

“ERW [waterstofwater] veroorzaakt telomeerverkorting in kankercellen en onderdrukt tumorangiogenese door intracellulaire ROS op te ruimen en de genexpressie en secretie van vasculaire endotheelgroeifactor te onderdrukken. Bovendien induceert ERW apoptose samen met glutathion in HL60-cellen van menselijke leukemie (Tsai et al. 2009a, b). ”[9]

“Behandeling met H2-water verhoogde de expressie van p-AMPK, AIF en Caspase 3 (celapoptose-routes) in colon 26-cellen. Aldus resulteerde H2 water in celapoptose gemedieerd door de AMPK-route in colon 26 cellen ”. [10]

Moleculaire waterstof kan de ontwikkeling van thymisch lymfoom bij muizen beschermen en vertragen. “Gegevens gaven aan dat H2 muizen beschermt tegen door straling geïnduceerd thymisch lymfoom bij BALB / c-muizen.” [11]

Van hogere niveaus van waterstof is aangetoond dat het DNA beschermt tegen oxidatieve schade door het onderbreken van enkelstrengige breuk van DNA veroorzaakt door ROS, en beschermt tegen oxidatieve schade aan RNA en eiwitten. [12]

Waterstof voor kankerpatiënten die radiotherapie krijgen

Bijna de helft van de nieuw gediagnosticeerde kankerpatiënten krijgt radiotherapie. Hoewel radiotherapie kwaadaardige cellen vernietigt, beïnvloedt het ook de normale omliggende cellen.

Het verbruik van waterstofrijk water gedurende 6 weken verminderde reactieve zuurstofmetabolieten in het bloed en handhaafde het bloedoxidatiepotentieel. QOL-scores tijdens radiotherapie waren aanzienlijk verbeterd bij patiënten die met waterstofrijk water werden behandeld vergeleken met patiënten die placebo-water kregen [13].

Moleculaire waterstof beschermt gezond weefsel / cellen tegen geneesmiddelen tegen kanker en is door onderzoeken aangetoond een beschermend effect te hebben tegen chemotherapie. Waterstof heeft potentieel voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten tijdens chemotherapie door de bijwerkingen van cisplatine efficiënt te verminderen. ”[14]

Conclusie

Inademen van waterstofgas is een krachtig maar zacht therapeutisch proces. De omstandigheden verbeteren sneller als waterstof en zuurstof continu worden toegevoerd. Waterstof is de ultieme krijger tegen dood en ziekte en is een perfecte partner met zuurstof, die zelf ook een perfecte partner is met CO2. Deze gassen, wanneer bewapend als krachtige medicijnen, zijn dodelijk voor kanker.

Ik heb drie sites over waterstof, een voor informatie, een andere voor producten (die ik binnenkort zal uitbreiden) en een andere voor gebruik in de sport. Zoals je op mijn productsite kunt zien, geef ik de voorkeur aan machines die een combinatie van waterstof en zuurstof bevatten. Ik ben onlangs op zoek geweest naar een volledig waterstofmachine, maar de meeste zijn behoorlijk duur voor wat je krijgt. Schrijf me van een van mijn waterstofsites en ik zal je helpen beslissen welke weg je gaat en je informeren over eventuele kortingen die op dat moment beschikbaar zijn.

Waterstof wordt uiterst belangrijk in de toekomst van de wereld en in de geneeskunde. “Waterstof kan veel moeilijke energie-uitdagingen helpen overwinnen. ”Artsen moeten opletten en de conclusie plannen dat waterstof kan helpen bij het overwinnen van veel van de moeilijke ziekten waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Waterstof heeft de macht om levens en onze beschaving te redden. Energie- en medische problemen op te lossen, ten minste gedeeltelijk.

Hi, I’m Dr. Mark Sircus, AC., OMD, DM (P), a doctor and writer of more than 23 books that have sold over 80,000 copies all over the world. I’ve been on of firsts to publish on the medical and well-being uses of hydrogen, and I wrote a book about it called – “Hydrogen Medicine“.

On my website there are hundreds of free articles, but if you need some personalized help, you can make a consultation.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online