Het neerhalen van PS-752 in Iran brengt ook MH-17 weer vol in beeld


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel Off Guardian: Downing of PS-752 already being used to smear MH-17 skeptics 13-01-2020

gedachtenvoer 200

Mark -de onderste steen komt boven- Rutte moet het als een steen in de maag ervaren nu opnieuw een vliegtuig onder verdachte omstandigheden uit de lucht geschoten is. De vraag is of er in de MH17 zaak ook nog puzzelstukjes naar voren komen, -en zo ja- Wordt Mark Rutte dan volgens Midden Oosten methodes alsnog bij wijze van spreken gestenigd?

Toen het Pentagon de moord op Iraanse majoor-generaal Qasem Soleimani bevestigde, ging de Amerikaanse president Donald Trump op de sociale media om een ​​enkel beeld van de Amerikaanse vlag te posten met bewondering van zijn volgelingen.

Helaas zijn de meeste Amerikanen onwetend van de andere vlag die synoniem is met het buitenlands beleid van de VS, die van de ‘valse vlag’ die wordt gebruikt om het publiek te misleiden en steun aan te wakkeren voor een eindeloze oorlog in het buitenland.

Terwijl de kippenhavik verdedigers van Trump’s roekeloze besluit om een ​​van de grootste bijdragers aan de nederlaag van ISIS te vermoorden kwijlde over mogelijke oorlog met Iran, werd hun eetlust verwend door Tehran’s vergeldingsprecisie van twee Amerikaanse bases in Irak die opzettelijk slachtoffers vermeden terwijl in overeenstemming met het recht van de Islamitische Republiek op zelfverdediging op grond van artikel 51 van het Handvest van de Verenigde Naties.

De represaillemaatregelen hebben de crisis met succes uitgebannen, maar hebben een duidelijke boodschap gestuurd, Iran was bereid zich tegen de VS te verzetten met de steun van Rusland en China, terwijl Washington Teheran onderschatte, dat de Iraakse regering had gewaarschuwd voor haar naderende tegenaanval, zodat Amerikaans personeel kon evacueren.

In de uren na de ballistische raketaanvallen kwamen berichten binnen dat een Boeing 737 internationale passagiersvlucht gepland van Teheran naar Kiev, Oekraïne was gecrasht kort na het opstijgen vanaf Imam Khomeini International Airport, waarbij alle 176 passagiers en cockpit personeel aan boord werden gedood.

– Max Parry Off Guardian

Ukraine International Airlines-vlucht 752 (PS752) was een geplande internationale passagiersvlucht van Teheran naar Kiev, uitgevoerd door Ukraine International Airlines (UIA). Op 8 januari 2020 werd de Boeing 737-800 die de route exploiteerde kort na het opstijgen van Tehran Imam Khomeini International Airport neergeschoten door de Islamitische Revolutionaire Garde van Iran, die het toeschreef aan menselijke fouten. De Iraanse president Hassan Rouhani beschreef het ongeluk later als een “onvergeeflijke fout”.

De Canadese premier Justin Trudeau maakte bekend dat 138 van de 167 passagiers naar Canada reisden. Veel van de Iraanse Canadezen waren verbonden aan Canadese universiteiten, als studenten of onderzoekers die tijdens de kerstvakantie naar Iran waren gereisd.

Bron Wikipedia

Hier zien we al een overeenkomst met MH17 waar onder de passagiers eveneens veel wetenschappers aan boord waren, toeval, mogelijk?

Wat doen zoveel studenten in het Midden Oosten? Of zou er een mogelijk verband zijn met het Uranium One schandaal wat op uitbarsten staat vroeg dotcom.radio co host Mike zich af, … ?

Het neerschieten van burger vliegtuigen is door de jaren heen als een kunst verheven, en nee, dat is geen samenzweringstheorie maar dat is een bewezen feit.

In 1997 heeft het Amerikaanse nationale archief een memo uit 1962 vrijgegeven, voorgesteld door de Joint Chiefs of Staff en Department of Defence voor de toenmalige staatssecretaris Robert McNamara, getiteld “Rechtvaardiging voor Amerikaanse militaire interventie in Cuba.”

Het document schetste een reeks terroristische aanslagen met ‘valse vlag’, met codenaam Operatie Northwoods, die moesten worden uitgevoerd op een reeks doelen en de Cubaanse regering de schuld moesten geven voor een invasie in Havana om Fidel Castro af te zetten.

Deze scenario’s omvatten doelen binnen de VS, in het bijzonder Miami, Florida, die na de Cubaanse revolutie een toevluchtsoord van rechtse immigranten en overlopers waren geworden.

Naast het zinken van een Cubaanse vluchtelingenboot, omvatte een Northwoods-plan het organiseren van aanvallen op een civiel straalvliegtuig en een vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht om te worden gevestigd op de regering van Castro:

– Max Parry Off Guardian

Het is mogelijk om een incident te creëren dat overtuigend aantoont dat een Cubaans vliegtuig een gecharterd burgervliegtuig heeft aangevallen en neergeschoten op weg van de Verenigde Staten naar Jamaica, Guatemala, Panama of Venezuela. De bestemming zou alleen worden gekozen om de vluchtplan route Cuba te laten oversteken. De passagiers kunnen een groep studenten zijn die op vakantie zijn of een groep personen met een gemeenschappelijk belang om het charteren van een niet-geplande vlucht te ondersteunen.

Het is mogelijk om een incident te creëren waardoor het lijkt alsof communistische Cubaanse MIG’s een USAF-vliegtuig boven internationale wateren hebben vernietigd in een niet-uitgelokte aanval.

Hoewel operatie Northwoods werd verworpen door de toenmalige VS. President John F. Kennedy – wat volgens velen een factor was in zijn daaropvolgende moord – Cubaanse ballingen met steun van de Amerikaanse inlichtingendienst zouden later het volgende decennium worden betrokken bij het bombardement op Cubana Airlines-vlucht 455 in 1976 waarbij alle 73 passagiers en bemanning aan boord gedood werden. (Noot: In het artikel wordt nog een andere zaak als feitelijk opgevoerd)

– Max Parry Off Guardian

Er zijn nog meer pijnpunten in de overeenkomst met PS-752 en MH17:

“Vreemd genoeg is Ukrainian International Airlines gedeeltelijk in handen van de beruchte Oekraïens-Israëlische oligarch, politicus en energiemagnaat Igor Kolomoisky, die met name een van de grootste financiers was van de anti-Russische, pro-EU-staatsgreep die de democratisch verkozenen regering van Viktor Janoekovitsj in 2014 ten val bracht.

Kolomoisky is ook een van de belangrijkste donateurs van de huidige Oekraïense president Volodymyr Zelensky, wiens twijfelachtige telefoontje met Trump vorige maand resulteerde in de afzetting aantijging van de 45e Amerikaanse president.

In een ander verbazingwekkend toeval wordt verondersteld dat de Privat Group van Kolomoisky de controle heeft over Burisma Holdings, het op Cypress gebaseerde bedrijf waarvan Joe Hunter, de presidentiële kandidaat van de raad van bestuur 2020, werd aangesteld om de Maidan junta te volgen.

De voormalige vice-president gaf toe dat hij Oekraïne had omgekocht om zijn hoogste officier van justitie te ontslaan die de corruptie van zijn zoon onderzocht door te dreigen met het inhouden van $ 1 miljard aan lening garanties.

Kolomoisky, AKA “de kameleon”, is een van de rijkste mensen in het voormalige Sovjetland en werd vroeger benoemd tot gouverneur van een administratief gebied dat aan Donbass grenst in het oosten van Oekraïne na de putsch van 2014. Hij heeft ook een bataljon van vrijwillige neonazi-huursoldaten gefinancierd die samen met het Oekraïense leger in de oorlog in Donbass vochten tegen Russisch sprekende separatisten, die de militaire hulp tijdelijk werd ingehouden door de regering Trump die betwistbaar afhankelijk was van een onderzoek van Biden en zijn zoon gaat naar.

– Max Parry Off Guardian

Mede door het neerschieten van PS-752 staat Iran nu op zijn kop met luide protesten van de studenten en bevolking en wat zien we de Dems doen in de VS, die houden de kaken stijf op elkaar.

Jammer genoeg wordt de schuldbekentenis van Iran in de PS752-neergang al gebruikt door gevestigde propagandisten om sceptici in diskrediet te brengen en tezamen met soortgelijke betwiste gebeurtenissen uit het verleden als MH17 om afwijkende stemmen in de toekomst te intimideren.

Het collectief ‘onderzoekende journalistiek’ van Bellingcat, dat Moskou uit zijn naam beschuldigde voor de MH17-tragedie, is de voornaamste dader. Bellingcat beschouwt zichzelf als een ‘onafhankelijke’ burger journalistiek groep, hoewel de oprichter Eliot Higgins in dienst is van de denktank van de Atlantische Raad die financiering ontvangt van de NAVO, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, de National Endowment for Democracy (NED), George Soros ‘Open Society Stichting NGO, en tal van andere regimes veranderen organisaties.

Ondanks het enorme belangenconflict blijft Bellingcat door bedrijfsmedia zeer geciteerd als een vermeende gerenommeerde bron. In het begin gaf bijna alles aan de PS752-tragedie één déjà vu van de MH17-ramp, inclusief de haast naar het oordeel van de westerse regeringen, dus het was voor velen vanzelfsprekend om het officiële verhaal te wantrouwen totdat er meer feiten bekend werden.

– Max Parry Off Guardian

Dit zijn de vlucht data van de neergeschoten PS752, de MH17 data zijn nooit vrijgegeven.

In de reguliere media is een zucht van verlichting geslagen nu we in Iran niet in een MH17 scenario verzeilt zijn geraakt met alle samenzweringstheorieën tot gevolg. Iran heeft bekend, nu Rusland nog.

Of moeten we nog even wachten op het andere scenario dat maar rond blijft gonzen, …. tot de onderste steen echt boven komt.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online