Kijk, en zie de paniek, …


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Op 8 juli van het vorige jaar, net een half jaar geleden schreef ik; “Al het nieuws verdeel ik nu al in de oude en de nieuwe realiteit !! Het groeide onverwacht uit tot het meest gelezen artikel op gedachtenvoer met meer als 25.000 bezoekers. Waarom scoort dit artikel zo goed, omdat mensen op zoek zijn naar positieve berichten, houvast in de gekke doorgedraaide wereld? In het kader van dit artikel gaan we nu na een half jaar eens kijken naar de stand van zaken beginnende in -Down Under- Australië waar het zindert heet is en dat komt niet van de mooie zomer.

Heel Australië staat sinds september 2019 in brand als nooit tevoren dat kan je zien op deze site. List of Australian bushfire seasons

Een onnatuurlijk aantal branden nooit tevoren gezien. De media gooien het al snel op -Global Warming- maar onderdrukken gelijktijdig het nieuws dat er 183 verdachten zijn van brandstichting, misdaden met dodelijke gevolgen. Zou het kunnen dat er enkel mensen op de gedachten komen de -opwarming- een handje te helpen, ja dat denk ik wel dat er mensen zijn die -ziek- in hun hoofd zijn maar zoveel tegelijk lijkt mij meer een gecoördineerde actie. Zou het kunnen zijn dat, … Australische democratie is een Zwitserse kaas dankzij de George Soros Open Society Foundations en hier vindt je een lijst met 206 organisaties die gelden ontvangen via George -DeepState- Soros, duik er eens in, wellicht vindt je sterke aanwijzingen, het zou mij niet verwonderen.

En als je er eens nuchter over nadenkt, hoeveel jaren zouden wij de kachel hoog op kunnen stoken in onze huizen in de gehele wereld voordat we net zoveel Co2 hadden uitgestoten vergelijkbaar met de Australische branden en nergens, ook maar nergens heb ik de verontrustende krantenkop gelezen dat we dankzij de giga branden nu al de 2 graden opwarming van de aarde gepasseerd zijn. Nee natuurlijk niet want het geheel Co2 sprookje is een leugen uit de hoge hoed van de Deep State, en niemand gaat er van uit dat jij -daarover- nadenkt, ze zijn in paniek.

Zo was er ook vanuit het niets zomaar ineens als donderslag bij heldere hemel de PFAS chemische stof en de economische ontwrichting als gevolg hiervan. Maar tegelijkertijd vinden de uitstoot van deze PFAS (GenX, PFOS en PFOA) chemische stoffen nog gewoon plaats en dat allemaal netjes geregeld in vergunningen. Tel dat eens bij elkaar op, je bent toch niet gek en kan deze touwtjes toch wel aan elkaar knopen? Eerst een probleem creëren, dan het probleem erkennen en vervolgend de beoogde oplossing voorstellen die al tevoren in het plan stond. Een economische ontwrichting? Je macht uitbreiden maar waarom zo snel, dat waren we niet gewend van de Deep State. Paniek, … ?

Overal ter wereld werden de roepen luider om verplichte vaccinaties in te voeren want de wakkere burgers werden ongehoorzaam en maakten dat teveel andere burgers ook gingen twijfelen. Dat moest dus met harde hand gecorrigeerd worden, met dwangmaatregelen. Wat echter nooit is geregeld zijn onderzoeken naar de veiligheid en … werkzaamheid van vaccins. En de vaccinaties zijn onveilig en niet werkzaam. Juridische stappen hebben nu eindelijk een halt toegeroepen aan het medische maffia kartel.

Maar een nieuwe ramp is al in de maak door Ebola patiënten te gaan behandelen in Europa en zo deze ramp te gaan verspreiden naar de gehele westerse wereld, … een paniek maatregel die al lang in de maak was en reeds had plaatsgenomen op de reservebank. Hoezo een geïsoleerde ziekte verplaatsen tegen alle regels en gezond verstand in, … paniek. Wees gerust echter, deze gevaarlijke ziekte is gewoon te ‘bestrijden’ met hoge doseringen vitamine C wisten we al in 1976 en maakt gewoon deel uit van mijn dagelijkse regime.

De Deep State machthebbers zijn ook niet blij met de situatie in de VS, het land dat men niet tot een dictatuur kan omvormen voordat iedereen de wapens heeft ingeleverd. De VS Burgers zijn met hun oneindige oorlogen en het daaruit voortvloeiende veteranen leger het best getrainde en voorbereide land op een burger oorlog. Die moeten dus eerst ontwapend worden, de vele valse vlag aanslagen ten spijt is er juist nu een tegenbeweging op gang gekomen mat sanctuary cities waar de Sheriffs de burgers steunen via de grondwet. Wat gaat de Deep State nu doen in paniek? De burgers zijn wakker, … gewapend en getraind tegen de linkse -ontwapeningsbeweging-.

Terwijl men in alle EU land elke dag te maken heeft met een messteek ‘incident’ (plotselinge vervelende gebeurtenis die suggereert zeldzaam te zijn) hoor je hier niets van in de VS? Gewapende burgers die zich weten te verdedigen. Het aantal verkochte wapens aan burgers slaat alle records. De burger is voorbereid, geen paniek, maar put hoop en vertrouwen uit de Trump en de Qanon beweging.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Alle zaken zoals de Iran ‘crisis’ boezemen mij geen zorgen in omdat ik vertrouwen heb in het plan van “Q” en weet dat er acties zouden gaan plaatsvinden in die regio en in welke landen. Een voor een worden ze afgewerkt, veilig gesteld en tot de orde geroepen.

Wat mij wel zorgen baart is de grote groep burgers die nog in het onbekende, de onwetende zone bevinden. Want de lezers van de alternatieve media bevinden zich in een bubbel, zij lezen de berichten en bevinden zich in een van de vijf stadia van bewustwording en durven nog niet volmondig de informatie uit te dragen.

Daar zit tevens ook het grootste gevaar, want wat als een iemand je ontvalt omdat jij je kennis nog niet durfde te delen? Wat gaat dat betekenen voor je de rest van je leven?

Deze week heb ik mijn eigen broer verloren aan die ‘ziekte’. Ik heb al mijn kennis gedeeld maar uiteindelijk zijn er andere beslissingen genomen die ik niet deelde. Mijn geweten knaagt echter niet want ik heb het vertelt, mijn kennis gedeeld, de beslissing ligt uiteindelijk altijd bij de persoon zelf. Het droeve is natuurlijk altijd dat het een onnodig verlies is, gevallen door radarwielen van het farmaceutische kartel die echte geneeskunde verborgen houden uit alle macht zoals onderstaande video weer eens aangaf. De kanker techniek van Dr. Royal Raymond Rife uit de dertiger jaren is wederom in een nieuw jasje opgedoken. Oude wijn in een nieuwe fles.

De gebeurtenis van afgelopen week is echter een sterke motivatie om met hernieuwde energie het echte nieuws te verspreiden, laat de Deep State maar in paniek verzanden. Wij, het leger bewuste Burgers gaan in de aanval. Kennis verspreiden, hoe simpel kan het zijn !!


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online