Als vrij individu -vs- de Geheime Regering

Save as PDF 

aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Bron artikel NoMoreFakeNews: Exit From The Matrix: Free Individual vs Deep State
Door Jon Rappoport 12-01-2020

De mensen die de samenleving leiden, zijn bezig systemen en structuren in elkaar grijpende afstemming te brengen, om steeds grotere machines te creëren.

Ik blijf terugkeren naar dit territorium, omdat de hele dynamiek van de moderne beschaving het individu uitroeit.

Machteloos, slecht opgeleid, driftig in technologie, gezien als een eenheid verbonden met een enorm collectief – dit is het beeld van het individu.

Laten we teruggaan naar af. Het individu staat fundamenteel op gespannen voet met de staat. De staat wil controle. De staat wil loyalisten, aanhangers, schrijnwerkers, conformisten. Het individu wil vrijheid, als hij enig idee heeft van zijn eigen kracht.

De basisopbouw van de staat wordt gepromoot als een “Wij”. We willen dit. We hebben dit nodig. We verdienen dit. Daar zijn we het allemaal over eens. Het alomtegenwoordige Wij zweeft expres. Het doel is om de “Ik” uit te roeien. Het individu.

De staat wil dat alle argumenten zich concentreren op wat “we” moeten krijgen. Moeten we dit of dat krijgen? Moeten we A of B hebben? Wat is het beste voor “ons”?

Dit is waar alle problemen beginnen.

De staat gaat dat probleem niet oplossen omdat zij het creëert.

Aan de andere kant weet de persoon die vrij is wat hij wil. Of kan het ontdekken. Vroeg of laat beseft hij dat de meeste mensen om hem heen niet vrij zijn. Die mensen hebben zich zo diep in “Wij” ingebed dat ze er niet buiten kunnen zien. Het idee van vrij zijn is voor hen zinloos.

Zo zal het zijn.

Uiteindelijk, wanneer alle inzetten zijn gedaan, wanneer alle chips op tafel liggen, draait het spel van de Staat helemaal om Wij. Zo is het spel opgetuigd.

Het individu is uitgesloten.

Het roulettewiel draait, maar het maakt niet uit in welke sleuf de bal valt. Geen enkel slot is gelabeld als ‘individueel’.

En ik heb het niet alleen over de staat. Elke grote organisatie werkt op dezelfde manier.

Dus het vrije individu moet zijn toekomst in eigen handen nemen.

Eerst moet hij zich voorstellen dat hij een toekomst heeft behalve Wij.

Dan moet hij zich voorstellen hoe die toekomst eruit zou kunnen zien. Hij moet de toekomst uitvinden die hij wil.

Wat ‘het spirituele’ wordt genoemd, staat niet los van waar ik het hier over heb. Hoe de vrije persoon zich zijn toekomst verbeeldt en deze vervolgens uitvindt, is heel erg een spirituele verkenning. Waarom? Omdat het individu meer is dan een bio-machine. Dit wetende, stelt hij zich een toekomst voor die meer is dan de fysieke behoeften van de kleinste gemene deler.

In mijn collectie Exit From The Matrix neem ik tientallen verbeeldingsoefeningen en technieken op die ik heb ontwikkeld, gebaseerd op een studie van het oude Tibet, en mijn werk met hypnotherapeut Jack True. Het hele doel van die oefeningen is: het individu keert terug naar zichzelf en zijn kracht.

Wij niet. De Ik.

De hele planeet verandert in een cultus, die ik noem: “Wat al bestaat.” In tegenstelling tot het individu dat uitvindt wat hij in het diepst bestaan wil.

Wat al bestaat is meestal structuren en systemen. Naarmate iemand vindt dat zijn leven in een structuur moet worden geleefd, zal hij zich de toekomst niet voorstellen die hij echt wil.

In feite zal het hele idee van ‘echt willen’ krimpen en voor zijn geest verdwijnen.

Maar dat idee is de sleutel.

De sleutel tot zijn vrijheid en creatieve kracht.

The author of three explosive collections, THE MATRIX REVEALEDEXIT FROM THE MATRIX, and POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was a candidate for a US Congressional seat in the 29th District of California. He maintains a consulting practice for private clients, the purpose of which is the expansion of personal creative power. Nominated for a Pulitzer Prize, he has worked as an investigative reporter for 30 years, writing articles on politics, medicine, and health for CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, and other newspapers and magazines in the US and Europe. Jon has delivered lectures and seminars on global politics, health, logic, and creative power to audiences around the world. You can sign up for his free NoMoreFakeNews emails here or his free OutsideTheRealityMachine emails here.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online