Van een schuchter begin met “Qanon” in 2017 naar een GIGA ontwikkeling in 2020


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Nadat ene “Qanon” zich kenbaar had gemaakt op 4chan in oktober 2017 werd het al snel opgepakt door dotcom.radio co host Mike Donkers via de alternatieve media. Voorzichtig werd het al snel duidelijk dat we hier iets speciaal hadden met inside informatie en … voorspellende waarde. Al snel eiste dit “Q” fenomeen zoveel aandacht op dat ‘Tibo’ op het forum van Mike er een speciaal item aan ging wijden in februari 2018 wat nu al over de 1100 pagina’s telt.

04-01-2020 | Op dotcom.radio was “Q” al snel tot een wekelijks item uitgegroeid en er gaat geen week voorbij of dit onderwerp komt wel ter sprake. In het begin ging het ook al snel over de rol die Donald Trump speelde in dit geheel omdat zijn tweets steeds weer aanwijzingen bevatte met feiten, datum’s of dezelfde spelfouten die ook in de Q posts stonden vermeld.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Dagelijks werd het Q message board geraadpleegd, of er weer nieuwe berichten gepost werden en via de YouTube video’s werden we bijgepraat hoe we de berichten moesten of zouden kunnen vertalen. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod die onze interesse al jaren had en werkelijk honderden uren aan video materiaal verslonden. Qanon hoorde al snel tot de dagelijkse routine.

De vraag bleef echter; “Hoe is het mogelijk?”

Dat events voorspeld werden die plaatsvonden in het heden en al voorspeld werden weken, maanden en soms meer als een jaar tevoren, en zelfs op dag, uur of seconde nauwkeurig?

Twee weken geleden liet Mike ons kennis maken met een video, slecht te volgen omdat de persoon in kwestie binnensmonds sprak en de video veel slissende opnamen bevatte.

Maar hij had enige mate van doorzettingsvermogen getriggerd middels deze zin; “Project Looking Glass was een manier om in de toekomst te ‘kijken’ middels de waarschijnlijkheid van uiteenlopende mogelijkheden” -en- “Onmiddellijk moest ik denken aan de ‘Voice of God’-technologie die we dankzij de Q-posts hebben ontdekt, waarbij via mobiele telefoons bepaalde ‘stemmen’ in iemands hoofd kunnen worden geïmplanteerd die aan kunnen zetten tot (zelf)moord”.

Maar het gaat allemaal veel en veel verder ontdekte ik in een video die ik vandaag zag. De overeenkomsten met de berichtgeving in de Q posts en de redevoeringen van Donald Trump komen daarmee in een heel ander daglicht te staan.

Een nieuwe wereld gaat voor ons open met Project Looking Glass.

Project Looking Glass – going forward in order te look back

Net als met Qanon wat in het prille begin vele vragen opwierp zetten we ook hier vraagtekens bij, maar ook een “Bingo” gevoel van weer een puzzelstukje gevonden, of kunnen we al snel gaan spreken dat de oplossing van de gehele puzzel in zicht gaat komen (?)

En ja, er zullen mensen zijn die er geen snars van begrijpen, mensen die hun tanden elke dag braaf poetsen met giftig fluoride, het waarom wordt eveneens besproken in de video.

Schakel de ondertitels in als je moeite hebt met Engels en selecteer via het tandwiel rechts onderdaan -vertalen naar-, …


Nog een video gevonden die aangehaald wordt in bovenstaande video
update 11-01-2020

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online