Onmiddellijke voldoening/beloning -vs- uitgestelde beloning


aanmelden via de Telegram app
Let op: de Telegram app is Russisch en gecodeerd. Verwacht dus negatieve reclame !!

Een interessante video over de wereld waarin we nu leven. Ben jij ook ‘verslaafd’ aan het krijgen van onmiddellijke beloning? Je post een bericht op Twitter of Facebook en binnen een paar seconde krijg je een reactie of een duimpje omhoog. Je raakt verslaafd aan onmiddellijke beloningen, maar hoe zit dat met lange termijn beloningen en voldoening?


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke zondag staat de podcast om 14.00 online